Kedves Olvasó!

Ha kedveled a blogot, és szívesen megtudnál a blogról, az írójáról, esetleg a többi olvasóról néhány infót, sok hülyeséget, és még több mókában szeretnéd eltölteni az időd, mondjuk a facebook-on lógva, csatlakozz a csoporthoz. Szép számmal gyülekezünk, és még senki nem panaszkodott! Szóval ebből gondolom, hogy elég jól működik! :)

A csoportban mindig találhatsz a legfrissebb, még készülő részből néhány részletet, összefoglalást, hogy mi lesz benne, izgalom fokozásképp! A többiek ilyenkor nekiállnak találgatni, hogy vajon az adott párbeszéd kik között zajlott le, vagy éppen azt próbálják kitalálni, hogy milyen szituációban! Ezen kívül néha megosztunk képeket is, gif-eket! Ezt bárki megteheti! A lányok, akik a csoportban vannak, szokták a saját blogjaikat is "reklámozni", szóval ha éppen ezen a blogon nem lenne számodra semmi érdekes, benézhetsz hozzájuk is!

Ha sikerült kedvet csinálnom és úgy döntenél, hogy csatlakozol, kattints IDE és máris csatlakozhatsz közénk! Remélem, minnél többen leszünk!

Üdv: Ada♥