*Liam*

Aggódom Harry miatt! Mikor bejelentette, hogy este elmegy, mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy egyedül akar menni, és ezzel az is egyértelmű lett nekünk, hogy le fogja inni magát! Sajnos ő így próbál könnyíteni a gondjain ... Pedig tudja, hogy ez csak ideiglenes megoldás, mert a baj nem szűnik meg ettől ... Csak kis időre -talán- elfelejti azt. Késő délután felé járt már, mikor felhívtam Pault! Elmondtam neki mindent ami történt ... Legalábbis mindent, amit tudok! Megkértem, hogy egy-két embert "állítson rá" Harry-re... Nem igazán örült a dolognak! Először azt mondta, hogy állítsuk meg a srácot, ne tegye tönkre magát, de ha jobban belegondolunk ... Talán szüksége van most erre! Meggyőztem Pault erről, így nagy nehezen rábólintott a dologra! Tina és Josh látogatása egészen estig tartott! Velünk töltötték ezt a rendkívül őrültnek nevezhető napot! Időközben Bella is csatlakozott hozzánk! Mindenki elég feszült volt ... Nem bírtunk egy helyben maradni! Próbáltuk kitalálni, hogy mi a franc történhetett igazából Los Angelesben ... Gondolom nem lövöm le a poént, ha elmondom, hogy semmire nem jutottunk! Talán a lányokat zaklatta fel a dolog a legjobban!

- Én még mindig nem hiszem el ezt! Ez nem történhetett meg! - ült merengve Kat és szomorkás hangon mondta, ezzel megtörve a már majdnem egy órája tartó néma,kínos csendet

- Most mi lesz? Soha többé nem látjuk Adát? - kérdezte halkan Nessi

- Fogalmam nincs! - adtam rövid választ a kérdésére

- Pedig olyan aranyosak voltak együtt!

- Bella! Ne temesd el ezt a dolgot! - csattant fel Tina idegesen - Ez csak átmeneti! Nem lehet ennek így vége! Biztos, hogy nem! Azt nem hagyom! - mondta ... szinte kiabálta és kapkodta a levegőt

- Tina! Inkább csak ... Ülj le! Nyugodj meg! - Josh az ölébe húzta a lányt és próbálta nyugtatni. Újabb nyomasztó csend ült a szobára. Kis idő múlva Harry trappolt le a lépcsőn, indulásra készen! Mindenki kíváncsi szemekkel fürkészte a srácot, ami neki egy cseppet sem tetszett!

- Most mi van? Mért néz mindenki így? Nem gyilkolni megyek! ... - morogta

- Harry! Ne menj el! Kérlek! - sietett oda hozzá Tina

- Értd meg! Nem lesz semmi gond! Csak ... Lazítok egy kicsit! - erőltetett egy mosolyt és magához ölelte Tinát. Szerintem mindenki jól tudta -még ő is-, hogy bizony ez a lazítás cseppet sem lesz "nyugodt".

- Vigyázz magadra! - szipogta a lány és visszaült Josh ölébe

- Nem lesz gond! - ismételte magát Harry! Felkapta a cipőjét és már nem is láttuk őt.

*Harry*

Szinte biztos, hogy rólam volt szó egész nap! Ki se mentem a szobából, csak ha nagyon muszáj volt! Semmi kedvem a hegyi beszédüket hallgatni, meg a siránkozást! Elég a sajátomat hallgatnom ... Most elmegyek és kiadom magamból azt, ami nyomaszt! Jól esik, hogy ennyire aggódnak értem, de nem értem mire ez a nagy "hiszti"! Nem lesz bajom!

Mindeközben már a taxiban ültem és a bárba tartottam, ahol megterveztem magányos estémet! Hamar odaértem, így kezdetét vehette az este! Természetesen a rajongók is emberek, ők is eljárnak club-okba, bárokba ... Összefutottam néhánnyal, de sikerült hamar lerendezni őket! A pulthoz ültem, a szélére és rendeltem magamnak! Nem igazán foglalkoztam mással, csak azzal, hogy minnél hamarabb a poharak alját láthassam! Bizony, mikor már egyre több alkohol került a szervezetembe, a szám görbe vonalra húzódott és úgy éreztem magam, mint akinek semmi gondja! Szóval, csak jól voltam! De hogy az után mi volt ... Ki tudja !?

*Tina*

- Liam! - szólítottam meg őt halkan

- Hmm? Mi az?

- Ugye már vele vannak a testőrök!?

- Gondolom! Írtam Paulnak, amikor Harry elindult!

- Nem lesz mérges, amiért ráállítottál embereket? - jött egy jogos kérdés Zayn-től

- De! Lehet, hogy az lesz, de majd ... lenyugszik! - rántott vállat Lee

- Utálom ezt! Utálok mindent! Most mit csinálunk? Itt ülünk és várjuk, hogy részegen beessen azon az ajtón? - járkál fel-alá a házban Louis. Nessi odament hozzá, szorosan magához húzta a srácot. Próbálta nyugtatni!

- Szerintem ... Menjünk és ... Próbáljunk meg lepihenni! - javasolta Daddy(Liam)

- Nem lenne nagy gond, ha ma itt aludnánk? Nem szivesen ülünk kocsiba éjjel!

- Ugyan már Josh! Hogy lenne baj! ... Szerintem az Ada szobájában jó helyetek lesz!

- Köszi Liam! - megöleltem őt. Kicsit rossz érzés fogott el, mikor a szobába léptem és szinte minden érintetlenül hevert ... Néhány kép az asztalon, pár ruha a szekrényben. Mindenről Ada jutott eszembe! Az ágyra ültem és sírni kezdtem!

- Naaaa! Kicsim! Mi a baj? Ne sírj! - próbált vigasztalni Josh

- Hogy mi a baj? Josh ... Mindenki csak ül és találgat! Senki nem tesz semmit! Ada a barátunk! És nem akarom, hogy így kilépjen az életünkből! Mert tudom, hogy a többieknek is szüksége van rá! Főleg ... Harry-nek! - szipogtam

- Mégis mit akarsz tenni? Ez az ő dolguk! Nem avatkozhatunk bele!

Te nem ... De én nem hagyom ezt! Ki fogok találni valamit! - gondoltam magamban!

*Ada*

Reggel úgy keltem, ahogy elaludtam! Vagyis Jenny ölelésében! Szegény lány! Ülve aludt miattam! Nem lehetett valami fényes éjjele. Óvatosan kimásztam az ágyból és igyekeztem úgy igazítani őt, hogy vízszintesen helyezkedjen az ágyon. Lementem a konyhába, ahol Jenny szülei épp reggeliztek.

- Jó Reggelt!

- Szia Ada! Hogy vagy? - kérdezték

- Őhm ... Jól ... Köszi!

- Hát! Elárulom, hogy nem győztél meg ezzel, de most nem nyaggatlak! - mondta a kávés bögre mögül Michael

- Figyeljetek! Tudom, hogy már az agyatokra megyek ezzel, de ... Most úgy néz ki, hogy mégis csak ... Elköltözöm!

- Oh! És hova mentek?

- Csak én megyek! ... Conorhoz! - itt szinte éreztem, hogy a szemük majnem kiesik! Bár háttal álltam és a müzlimet készítettem, éreztem, hogy sokkolta őket amit mondtam.

- Conorhoz? Akkor ti most .... ?

- Nem, Claire! Nem járunk! És... nem is tervezek ilyesmit vele! Én ... Mást szeretek! - lehajtottam a fejem! Claire odajött és megfogta a vállam, közben a hátam simogatta

- Nem lehet könnyű neked! De továbbra is fenn áll, amit mondtunk! Itt vagyunk, ha kell valami!

- Köszönöm! - megfordultam és szorosan magamhoz öleltem! Jelenleg úgy érzem, ők az én szüleim. Te jó ég! Erről jut eszembe! Már nagyon régen beszéltem az otthoniakkal! Nekik elképzelésük sincs, mi folyik itt! ...