One Direction napjai (Befejezett)

A történet egy magyar lányról, Adáról és a One Direction-ról szól.

Utolsó hozzászólások
 • zvenislavaRit: <a href=http://trcwl.us/>http://trcwl.us/</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 12:32:46)
  193.bejegyzés
 • charlesRit: <a href=http://gufrz.us/>http://gufrz.us/</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 05:32:36)
  192.bejegyzés
 • elizabethRit: <a href=http://zgwhi.us>http://zgwhi.us</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 04:19:32)
  193.bejegyzés

132.bejegyzés

*Niall*

A délelőtt hamar elment a "beköltözzéssel", kajálással, meg egyéb fontos dolgokkal! Mint például a barátnőmmel töltött idő! Már a kisbuszban ülünk mind az öten, és marhulunk, vagyis ők ... Útban vagyunk az interjú helyszínére. A srácok azt mondták, hogy végre közölhetjük, hogy boldog párkapcsolatban vagyunk! Még azt is megbeszéltük, hogy ki mennyit mondd el a csajáról! Hát ... azt kell mondjam, hogy senki nem akar túl sokat monadni, mert nem akarjuk, hogy fenekestől felforduljon azonnal az életük! Persze ez nem sokáig lesz így, hisz amint meglátják velünk őket, azonnal nyomozásba kezd majd mindenki, hogy ki kicsoda... Remélem, hogy mindegyik lány jól bírja majd a rajongók ostromát! És itt nem a pozitív dolgokra célzok éppen. Na de mindegy is! Erős lányok, nem hiszem, hogy gond lenne! A buszban természetesen egy percig sem volt csend, és én egyfolytában csak röhögtem ezen a négy idiótán! Néhány képet, meg videót is csináltam telefonnal, majd egyszer, ha nem felejtem el, fel is teszem őket a netre! Nem tudom meddig kocsikázhattunk, de a lényeg, hogy már ide is értünk a tv stúdiójához. Amint beléptünk elkaptak minket. Smink, haj, meg minden ilyenkor szokásos. Nagyon izgatott vagyok, de ahogy elnézem, a többiek is! Hisz, mégis csak nagy bejelentésre készülünk! A lányok nem is sejtik, hogy mi lesz itt! Direkt nem szóltunk nekik, afféle meglepi lesz ez számukra! Remélem örülnek is majd, nem lesz gond belőle! Készen vagyunk, több smink van az arcunkon, mint bármelyik lánynak és a ruhánk is szerintem vagy 100x át lett vasalva, mielőtt felvettük! Egy szóval "tökéletesen" nézünk ki. Bevonultunk a "terembe" ahol az interjú lesz. Leültünk szép sorban és mindenki felöltötte a mosoly pofát.

- Jó estét minden kedves nézőnknek! Én Bessi Morgan vagyok! Mint ahogy ígértem, itt van velem a jelenleg legmenőbb fiú banda, a One Direction! Sziasztok! - kezdte monológját a riporter

- Üdv! - bőgtük be egyszerre

- Szerintem, nyugodtan tegeződjünk le!

- Rendben! - szóltunk ismét egyszerre

- Nos, srácok! Csapjunk egyből a közepébe, én amondó vagyok! - nézett a kis kártyájára, és újra ránk emelte tekintetét - Lányok milliói vannak oda értetek! Hogyan viselitek ezt?

- Hát tudod, azt hiszem mondhatom, hogy már megszoktuk! Gyakran váltunk ki különbféle reakciókat a lányokból. Elég, ha csak rájuk nézünk, mosolygunk nekik, esetleg köszönünk és ők már sírnak! - kezdett bele Liam

- Vagy épp elájulnak... - tette hozzá Louis

- Volt már ilyenre is példa? - kérdezte csodálkozva Bessi

- Óh igen! Szerintem nem is egyszer! - válaszolta Harry

- És ez nektek milyen érzés? Hogy szó szerint elájulnak tőletek?

- Ijesztő! Mi nem akarjuk ezt, de ... mégis megtörténik! Szerencsére azért a legtöbben csak sírnak, de az is elég dúrva... - magyarázta Harry, szokásos kézmutogatásával

- Én ... Nekem ez nagyon rossz! Nagyon rossz kedvem lesz, ha egy rajongó elsírja magát a látványomtól! Legszívesebben odamennék, és megölelném, hogy ne sírjon! Engem annyira lehangol az ilyen!

- Biztos nem lehet kellemes! Akkor lássunk néhány pletykát! - nézett Harry-re - Olyan hírek, és képek jelentek meg a neten, amiben azt állítják, hogy te egy lánnyal randizgatsz! Ebből mi az igaz?

- Nem randizgatok! - mondta nemes egyszerűséggel, mi meg "óvatosan" ránéztünk, hisz nem értettük, miért tagadja, hogy Adával van, mikor megbeszéltük, hogy kitálalunk.

- Akkor nem igaz, hogy becsajoztál? Talán korainak tartod még a szakításod után?

- Nem! Nem tartom korainak! Nem randizgatok, mert van barátnőm! - szintén extra nyugodt hangon jelentette ki Harry. Ez a srác nem cicózik! Bessi szemei majdnem kiestek.

- Óóóóóh! Elég hamar túl tetted magad a szakításodon! Hogy sikerült ez? Hisz, úgy tudom, hogy fél évig jártatok Adával, és eljegyzés is volt, ami, az igazat megszólva szerintem minden lány álma lenne. Mármint, hogy a nagyszínpad közepén kérjék meg a kezét, több millió ember előtt!

- Ami azt illeti, nagyon rossz volt nekem, mikor szakítottunk! Ráadásul mai napig nem tudom az okát!

- De úgy tudjuk, hogy te mondtad ki a végszót!

- Igen! De ... Azt csak hirtelen felindulásból, egy vita miatt!

- Hát ... Ez a hajó már elment, Harry! - mondta fejét rázva Bessi - Mesélnél a jelenlegi barátnődről? Az a hír járja, hogy nagyon hasonlít Adára. Ez azért lehet, mert még őt szereted?

- Igen! Adát szeretem! - Bessi szemei ismét majdnem kiestek - És a mostani barátnőm ... - elmosolyodott, majd folytatta - Valóban nagyon hasonlít rá! - mondta már nevetve

- Mesélnél róla? - kérdezte értetlen fejjel a riporter

- Nem sokat kell meséljek, hisz szinte mindenki ismeri!

- Szóval ő is egy sztár? Egy celeb?

- Mondhatjuk!

- Harry! Mostmár ne húzd az idegeinket! Mondd el ki ő!

- Hát ki lenne? Ada Horváth! - mondta mosolyogva

- Óóóóóóh! Így már minden világos! Akkor ez azt jelenti, hogy kibékültetek! Gratulálok! Akkor onnan folytatjátok, ahol abbahagytátok?

- Igen! Újra megkértem a kezét, és ő újra igent mondott nekem! - 100 wattos vigyorral válaszolt

- Akkor! Ismét azt kell mondjam, hogy Gratulálok! - mosolygott Bessi

- Köszönjük!

- De most térjünk át a többi srácra! Mindenki úgy tudja, hogy ti még szabadok vagytok! Mi igaz ebből? Mert ... Én már semmin nem lepődnék meg, Harry bejelentése után! - kuncogott a végén - Zayn? - a srác elmosolyodott és belekezdett

- Nem vagyok szingli! - mondta huncut mosollyal - Hónapok óta kapcsolatban élek!

- Nahát! A bradfordi rosszfiút behálózták! Mesélnél a barátnődről?

- Igazából, ő egy civil így nem sokat szeretnék elmondani róla!

- Azért néhány apróság belefér, nem? - kérdezte kacsintva Bessi

- Talán bele! - mosolygott fel Zayn - Adának köszönhetem, hogy megismertem őt! Remek lány, és azt hiszem, hogy ő a tökéletes számomra! Nagyon jól kiegészítjük egymást!

- Nahát, ez igazán aranyos volt! Esetleg a nevét elárulod? És ha már Ada hozott össze vele, akkor talán ő is egy magyar szépség?

- Kat-nek hívják, és igen! Magyar ő is, de Londonban jár egyetemre. Most fogja kezdeni!

- Rendben! Köszönjük! És örülünk, hogy boldog vagy! Azt hiszem, hogy ti ezt előre kiterveltétek, srácok ... a többiek is nagy bejelentésre készülnek? - nézett végig Liam-en, Louis-n és rajtam. Mi csak fakutyaként vigyorogtunk. Nem szóltunk semmit! - Kezdjük veled Liam! Te sem vagy már szingli?

- Nem! Nem vagyok! Boldog párkapcsolatban élek, néhány hónapja!

- Nahát!!!!! Vajon a rajongók most mit érezhetnek? Na mindegy! Mesélnél egy kicsit te is a barátnődről nekünk? Esetleg egy hírességgel van dolgunk?

- Hát! Ő egy nagyon ügyes táncos! Nem híresség, de azt hiszem, ez után a bejelentés után neki is megváltozik az élete, ahogy a többi lánynak is!

- Esetleg egy nevet elárulsz nekünk?

- Bella!

- Köszönöm és neked is gratulálok! - szeme átvándorolt rám, mivel Liam mellett ülök - Mi a helyzet veled, Niall! Te is foglalt vagy?

- Hát ... Igen! Nekem is van barátnőm! - jelentettem ki, és annyira megkönnyebbültem

- Mesélj róla, kérlek!

- Zayn-hez hasonlóan, én sem szeretnék sokat mondani, mivel ő egy civil! A neve Emma! Még iskolába jár! Mi nem rég óta vagyunk együtt!

- Nahát! Bevallom, nem gondoltam, hogy te is ilyen belejentést teszel!

- Miért? - kérdeztem nevetve

- Hát! Köztudott, hogy te szeretsz enni! A rajongók pedig szentül állítják, hogy a te barátnőd egy nagy tál étel! De erre te most rácáfoltál! Nagyon örülök, hogy te is boldog vagy! Gratulálok a kapcsolatodhoz!

- Köszönöm! - mondtam, mire Bessi szeme Louis-ra vándorolt

- Nos... Louis! Azt hiszem, már meg sem kérdezem, hogy neked van-e barátnőd! Inkább azt kérem, hogy mesélj róla!

- Ez nem ér! Mindenkitől kérdezted, csak tőlem nem!? - háborodott fel nevetve

- Jó! Igazad van! Elnézést! - nevette el magát a csaj - Louis! Neked is van barátnőd?

- IGEN! - válaszolta azonnal Lou

- Mit mondanál el róla a közönségnek?

- Imádom! A neve Agnes és ő is nagyon szereti a répát! Nagyon csinos, és még tanul! Mi is néhány hónapja vagyunk együtt, de néha ... Egyre többször érzem azt, hogy olyan, mint ha már évek óta járnánk!

- Ez aranyos! - mosolyodott el a riporternő - És hogy viselik a csajok a bromance-okat? - nevetett fel

- Háhá! Elég jól! Mondhatni, megszokták már! - nevetett fel Louis - Szerintem, ha valaki nem értené ezt a fajta kapcsolatot köztem, és Harry-m között, az nem lenne tökéletes barátnő! Szerencsére Ada és Nessi is értik, sőt, szerintem szeretik is, mikor romantikázunk! Igaz édes? - hajolt Harry-hez, ő meg átkarolta és magához húzta őt!

- Háááát! Oké! - kuncogott Bessi - Sajnos a mai műsorba csak ennyi fért bele! Üzennétek még valamit a rajongóknak mielőtt elköszönünk?

- Igen! - kiáltott fel Zayn

- Tessék! A 2-es kamerába mondhatod!

- Kérnénk szépen, hogy ne utálkozzatok! Az, hogy barátnőnk van, nem jelenti, hogy titeket nem szeretünk! Sőt! A lányok segítségével még jobban megismerjük a női nemet, így jobban tudunk kedvezni nektek! - mondta mosolyogva, majd Harry behajolt a kamera elé és hozzátette

- Örüljetek, hogy mi boldogok vagyunk! Az igazi rajongók ezt teszik! - mondta, majd Bessi-re nézett - Köszi!

- Nos, hallhattátok, kedves Directionerek! Ne keseredjetek el! Bár mind az öt srác foglalt, titeket feltétel nélkül imádnak! És ahogy Harry mondta! Örüljetek annak, hogy kedvenceitek végre boldogok!Köszönöm srácok, hogy eljöttetek! Azt hiszem ez lesz az idei legnézetteb adásom! - nevetett -  Köszönöm, hogy minket néztetek! Most következzen egy kis hír összefoglaló, majd utána ajánló! Szép napot! Viszont látásra holnap! - köszönt el, és egy pasas bekiáltotta.

- ÉÉÉÉÉÉS ENNYI! - Bessi odajött, mindenkinek egyenként megköszönte újra, hogy itt voltunk, kezefogtunk és puszit adtunk, majd mehettünk visszaöltözni a saját gönceinkbe és indultunk " haza".

*hazaúton a kisbuszban*

*Harry*

- Basszus! Ez nagyon jól sikerült! - visított fel önfeledten Zayn. Szívemből szólt most!

- Igen! - helyeseltünk mind

- Kíváncsi leszek, hogy a lányok mit szólnak, ha hazaérünk! Szerintetek? - kérdezte Liam

- Szerintem sokkos állapotban lesznek! - mondta Louis nevetve

- Hát Ada biztos nem, mert ... úgymond ez nekünk nem új! - mondtam büszkén, mire kaptam egy fejbelökést! - NAAAA Ezt most miért?

- Azért! Mert te könnyen beszélsz! Adát már ismerik! - haradta Niall és isten tudja honnan, de egy zacskó süti volt nála, amit előszeretettel tömött az arcába ...

 


 

Sziasztok!

Remélem, hogy tetszett a rész :)

Sajnos, rossz hírem van! Nekem 1.-én kezdődik a suli! :( Ugye nekem szombatonként van iskola, úgyhogy hétvégén nem tudom, hogyan lesz megoldva a rész. Szombatonként biztos, hogy nem lesz! Vasárnap max este tudok írni, és ha úgy sikerül akkor ki is teszem majd! Igyekszem néha előredolgozni, ahogy az időm engedi! A megértéseteket köszönöm! Nektek is nem sokára indul a mandula, szóval ti is koncentráljatok a kötelességetekre! (beszélek én, aki utál tanulni :Đ ) Na mindegy!

Puszi: Ada♥

131.bejegyzés

*Louis*

- Véééééégre! - nyújtózkodom már a szállodai ágyunkon! Nessi sexy-n mellém fekszik. Értem én a célzást! Nem kell kétszer mondani! Kezemet formás popsijára teszem, óvatosan megmarkolom, mire ő felsóhajt! Itt nálam el is szakad a cérna, tegnap este is, a buszon együtt aludtunk, és majdnem beleőrültem, hogy nem tehetek vele semmit! De most itt van, és csak az enyém! Lassan lehámoztam róla a ruhát. Ő is hasonlóképp tett. A fehérnemű sem sokáig volt rajtunk. Egy gyors kitérőt tettem a fürdőszobába, a védekezés érdekében, majd rohantam is vissza! Odafordulva az ajtóhoz, a zárat elfordítottam! Ezt most senki nem zavarhatja meg! A barátnőmhöz léptem, egy laza mozdulattal lefektettem őt az ágyon, fölé hajoltam, kezemmel támasztva magam. A többit nem résztelezném, az már történelem!

*Zayn*

- Kicsim! Kicsomagoljunk most, vagy ráér később is? - kérdezte csilingelő hangon szerelmem. Figyelmemet rávezettem, és tökéletes rálátásom lett dekoltázsára, köszönhetően annak, hogy a bőrönd fölé van hajolva. Láttam, hogy beszél, de nem értettem mit mondott, nem azzal voltam elfoglalva. Elindultam felé, ő elmosolyodott. Beharaptam alsó ajkam, mire ő meglepetten nézett rám. Elkaptam derekánál és szorosan magamhoz húztam.

- Gyere! Majd én kicsomagollak ezekből a ruhákból! - mondtam sexy-sen. A meglepettség eltűnt az arcáról, kacér mosoly ült ki a helyére! Ezt beleegyezésnek veszem! Lassan hátradöntöttem őt az ágyon, felhúztam a pólóját és a hasára  szórtam néhány forró puszit! Apró nyögések hagyták el száját, amitől egyre nehezebben bírtam magammal. Néhány csók elcsattanása után már nem is volt rajtunk ruha.....Egy kellemes délelőtti testmozgás után elmentünk zuhanyozni. Én megmostam az ő hátát, ő meg az enyémet! Komolyan úgy érzem, mintha már évek óta együtt lennénk! Annyira tudjuk már, hogy mit akar a másik. Elég egy apró mozdulat, vagy egy fél szó, és már tudom, hogy mit akar! Gondolataim eredménye egy mosoly lett a számon, amit ő észre is vett.

- Mi olyan vicces, Mr.Malik? - kérdezte mosolygósan, majd magára tekerte a törölközőt, nekidőlt a fürdőszobaszekrénynek és karbatett kezekkel néhett. Én is becsavartam magam egy textilbe, vigyorogva ránéztem.

- Az, hogy mennyire szeretlek!

- Örülök, hogy boldog vagy! - odamentem és magamhoz öleltem

- Ha te az vagy, akkor én is! - egy puszit nyomtam a feje búbjára majd bementünk a szobába, felöltöztünk és folytattuk, amit igazából el sem kezdtünk! Kicsomagoltunk. Ez úgy egy órán belül meg is volt így a tévé előtt pihentünk, mikor berontott Liam, Bellával kézenfogva.

- Sziasztok! Zavarhatunk egy percre? - kérdezte Lee. Ránéztem Kat-re, és odasúgtam neki:

- Még jó, hogy nem hamarabb jöttek! - úgy mondtam, mint ha épp puszit adnék neki - Nem zavartok, gyertek csak! - néztem Liam-ékre. Ők leültek.

- Szóval csak azt akartam, hogy nem tudom, Lola szólt-e, de délután interjúra kéne menni egy helyi tv-hez! - mondta levegővétel nélkül a barátom.

- Őőőő, nem beszéltem Lolával! Igazából, azt sem tudom merre van ő most! - mondtam, tarkómat vakargatva

- Azt mi sem, de állítólag valamit nekünk intéz, mint mindig!

- Hánykor kell menni? - kérdeztem, ekkor a lányok, gondolom megunták, elvonultak a hálószobába.

- 4-kor! - mondta Liam, majd közelebb jött és suttogva folytatta - Ha megkérdezik, hogy kinek van barátnője, mindenki el fogja mondani, h van!

- És ezt szabad? Úgy értem nem lesz baj belőle?

- Lola mondta, hogy mivel mindannyiónknak jó ideje van már kapcsolata, szóval nem csak futó dolog, így vállalhatjuk, ha szeretnénk! - mondta örömittas vigyorral

- Mit kell vállalni? - lépett ki a két lány a hálóból, és Bella kérdezte Liam-et

- Ja, semmit! Csak a koncertről beszélgetünk már! - füllentett Lee, én meg felszusszantam. A lányoknak nem mondjuk el, majd csak az interjú után! Liam és Bella elhagyták a szobát, gondolom szólnak a többieknek is. Én már alig várom, hogy végre kimondhassam, IGEN! Van barátnőm több hónapja! Szeretem és ő is szeret! De nem mondok róla többet, mert nem akarom, hogy az egész élete felforduljon! Neki nem sokára kezdődik az egyetem, és nem akarom, hogy erről szóljon az ottani élete is! Te jó ég! Az egyetem! Hisz az jövőhéten kezdődik!!!!

- Nyuszó! - visítottam fel kétségbeesetten

- Mi a baj Édes?

- Neked jövöhéten indul a mandula!

- Mi van? - értetlenkedett

- Jövőhéten már menned kell iskolába!

- Úr isten! Tényleg! El is felejtettem! - mondta elkeseredve - Akkor a hétvégén haza kell mennem! Még be sem vásároltam, meg semmi...Ahj! - odabújt hozzám

- Nem akarom, hogy elmenj! De a suli most fontosabb!

- Igen! Már csak azért is, mert ha anyámék megtudják, hogy gyenge leszek a suliban, képesek, és hazahívnak! Azt meg nem akarom, mert akkor még annyit sem látlak majd, mint egyébként! - magyarázta. Imádom, mikor magyaráz, olyan okos feje lesz és tele van magabiztossággal! Megcsókoltam, nem bírtam megállni!

*Harry*

- Kicsim! Akkor én most ... Ugyebár fellépek továbbra is előttetek!

- Igen Cicus! Ez így van! - válaszoltam a kérdésére

- De mégis ki leszek?

- Ezt most ... Nem értem!

- Eddig Mary voltam! De az a selejt Jack kirúgott! Attól a nevem maradt az?

- Na látod, ez egy remek kérdés! Felhívom Lolát és megkérdezem!

- Oké! - válaszolta és elment kicsomagolni. A telefonért nyúltam és már tárcsáztam is!

- Szia Harry! Mi a helyzet? Máris hiányzom? - kérdezte nevetve

- Szia Lola! Micsoda jókedv! Merre is vagy éppen?

- Az magánügy! De ... Dolgozom, nyugi! Szóval, miért kerestél?

- Ja igen! Szóval .... - kezdtem bele és elmondtam mi is az én, vagyis a mi problémánk. Ő elmondott egy tervet, amit meg kell majd tenni Adának és akkor minden oké lesz!Azt is mondta, hogy ma 4-kor mennünk kell egy helyi tv-hez interjúra.

- .... És akkor majd mondd meg neki ezeket, és minden sínen lesz! Okés?

- Aha! Oké! Köszi! És érezd jól magad! Akár hol is legyél! - mondtam nevetve, letettük.

- Na? Mit mondott? - lépett mellém Ada

- Hát, azt, hogy Mary-ként konferálnak fel, de te majd elmondod ott, hogy igazából ki vagy!

- Miiiii? Nemááár! Ez nagyon Hannah Montana! - mondta, egy bazi nagy fintorral a száján, amitől nekem nevetnem kellett! - Ne nevess már, hülye gyerek! Tudod te, hogy mennyire utálom azt az izét! Azt se tudom mi az! Mese? Film? Sorozat? Áh mindegy! A lényeg, hogy ez gagyi lesz! - bosszankodott. Megöleltem és megcsókoltam, aminek hatására megnyugodott!

- Sziasztok! - lépett be Daddy Direction és a csaja

- Heeeello emberek! - lelkesültem fel, bár nem tudom miért.

- Csak azért jöttünk, hogy szóljuk, ma 4-kor interjú!

- Ja igen! Tudom, most beszéltem Lolával és mondta!

- Ja akkor jó! Megyünk szólunk a többieknek is! Szevasztok!

- Császtok! - azzal becsukták maguk után az ajtót. A hasam korgott egy bazi nagyot.

- Nahát! Cica! Hozzam a whiskas-t? - kérdezte kitörő nevetéssel szerelmem.

- Ha-ha! - mondtam gúnyosan - Inkább gyere el velem kajálni!

- Oké! - még mindig nevetve mondta - Hova megyünk?

- Nem tudom! Egy mekibe! - miután beleegyezett, átöltöztünk és elindultunk. Nem kézenfogva, nem csókolózva. Csak mentünk egymás mellett, mint két nagyon, nagyon jó barát! Túl sok ember járkál New York városában! Nem akartunk most 'feltűnést kelteni' bár így is sokan megállítottak. Nem csak engem! Adát is! Volt, aki megismerte őt(persze Mary-ként), vele is készítettek képet, meg aláírást kértek! Örülök, hogy végre neki is elindult a szekér! De érdekes, hogy egy kis változás van rajta (más haj,erősebb smink) és már meg sem ismerik! Nagy nehezen odaértünk a kajáldába ahol aztán kegyetlenül bezabáltam! Visszabattyogtunk, csak előbb még egy starbucks-ba bementünk.

130.bejegyzés

*Harry*

Azonnal felpattantam Nessi elől-Louis mellől! A szívem olyan hevesen kezdett verni, hogy félő volt, átszakítja mellkasomat! ~Kérlek istenem! Ne csináljon jelenetet ezen!~ motyogtam magamban. Tág pupillával figyeltem, mit tesz. Nessi-t nézte, aki, ha jól látom szemem sarkából, Louis-hoz bújt szorosan.

- Szia Kiscicám! - törtem meg a csendet és lassan közelítettem felé.

- Sziasztok! - mondta semleges hangon. Akkor most ideges? Vagy semmi baja?

- Mi újság Ada? - kérdezte Liam

- Ahhh... - Sóhajtott fel, leült a konyhaasztalhoz - Bazi fáradt vagyok! Bella és Allison nem kímélnek - mondta, és a szája lebiggyedt. Szomorkás lett.

- Gyere ide Édesem! - tártam szét a karjaim. Ő lassú tempóval elindult felém, majd a karjaimba hullott - Gyere - hátráltam a kanapé felé - Üljünk le és pihend ki magad! - a hátsóm a kanapét érintette, Ada az ölembe ült, fejét a vállamra hajtotta és mosolyogva nézett mindenkit

- Mi ez a bájos mosoly? - kérdezte Nessi

- Hehe! Csak ... Annyira jó újra veletek! - mondta, mosolya még szélesebb lett

- Mi is nagyon örülünk, hogy újra minden rendben van, és velünk vagy! - mondta Kat, de abban a pillanatban megcsörrent a telefonja. Berohant a háló részre és ott vette fel. Simogatni kezdtem Ada hátát, egyszer csak azt éreztem, hogy levegővétele egyenletes lesz, aprókat szusszan. Elaludt az ölemben. Elmosolyodtam, majd a mellettem ülő párra néztem.

- Akkor nem haragszik a látottak miatt? - kérdezte suttogva Agnes

- Nem hiszem! - mondtam mosolyogva

- Vidd be, most kivételesen fekhet csaj a kabinodba! De te gyere ide vissza! - parancsolt rám Zayn. Óvatosan megemelve Ada vékony, törékeny testét, bevittem és az ágyamba tettem. Hallottam, hogy Kat telefonál még, de nem volt zavaró, úgy értem, nem hangosan tette ezt! Apró puszit hagytam Ada homlokán, elsöpörtem odahulló hajtincseit és kimentem a többiekhez.

*Kat*

- Szia Cee! NA MESÉLJ! - vágtam a közepébe

- Szia! - mondta nevetve - Akkor mesélek! Minden annyira, annyira tökély volt!Gyengéd és figyelmes volt! Kaptam rózsát, csokit! - emelte ki utolsó szavát. Néha még mindig rácsodálkozom, hogy ez a lány mennyire kajamániás!

- Jajj de jóóó! - mondtam mosolyogva - Akkor, mostmár mondhatjuk, hogy nagy lány lettél! - mondtam röhögve

- Kapd be, Kat! - förmedt rám, én csak nevettem

- És most hol van Jeremy?

- Most zuhanzik, én meg épp reggeliztem!

- Ki sem találtam volna, hogy épp eszel ... - mondtam ironikus hangon. Szinte látom magam előtt, ahogy Cee azt a bizonyos nemzetközileg ismert kézjelet alkalmazza most!(értsd: középső ujját mutatja) Még egy ideig beszélgettünk, mikor Harry a kezébében hozta be az alvó barátnőjét! Elmosolyodtam, és mivel Cee-vel épp mindent kibeszéltünk, le is tettük nem sokára. Ada mellett elhaladva rápillantottam. Annyira aranyosan alszik! Olyan, mint egy kislány! Hiába 20 éves ... Tipikus Louis esete! Még véletlen sem néz ki 20 évesnek, sőt, neki is sokszor a viselkedése inkább mutatja egy tizenéves viselkedést, mintsem egy 'felnőttét'. Elmosolyodtam a gondolataimon, majd kimentem a többiekhez. Bella is csatlakozott közben már hozzánk. Zayn ölében helyet találva érzetem, hogy újra elindul a busz.

- Ahj - sóhajtottam el magam - Mikor érünk már oda?

- Nem sokára ott leszünk! Az út két napos elvileg, tehát ... dúrván még fél nap hátra van! - magyarázza okoskodóan Liam, én meg elkeseredve konstatálom, hogy még egy darabig ezen a buszon leszünk! Nincs bajom vele, csak ... kezd unalmassá válni. A srácok nekifogtak játszani, mi lányok, kitárgyaltuk Cee romatikus első alkalmát. Mindenki mosolyogva hallgatta, ahogy elmeséltem a történetet. Pedig én csak azt adtam tovább, amit én is hallottam, Cee-től.

- Végre! Neki is meg lett a párja! - mondta mosolyogva Nessi

- Igen! Sajnos ő volt az egyetlen közöttünk, akinek nem volt senkije! - támasztom alá igazamat szorgalmas bólogatással

- Biztos kellemetlen lehetett neki, hogy ennyien vagytok, és már mindenkinek van valakije! - fűzte hozzá Emma, mire Bella is helyeslő bólogatásba kezdett

- Hát! Nem lehetett kellemes minden nap csókolózó párokat nézni ... - húztam el számat

*Ada*

Hmmm ... De jól aludtam! Hosszas nyújtózásom után kikecmergek az ágyból és meglepetten látom, hogy eeeeez bizony nem a mi buszunk! Hogy miből gondolom? Akkor lássuk: boxer boxer hátán hever a padlón, a többi férfi ruhadarab kíséretében. Pizzás doboz halmok a sarokban, Haribo zacskók az egyik polcon. RÉPAZÖLDJE a földön! Oké ... talán én ezt nem is akarom tovább nézni! Álmos fejjel csoszogok ki a konyhába. A srácok játszanak a telefonjaikon, a lányok csevegnek valamit. Lecsattantam az egyik székre, Bella és Nessi mellett. Ők csak meglepett szemekkel néztek rám, gondolom a semmiből tűntem fel közöttük. Köszöntek, én meg csak egy 'mosoly, és integet' után úgy véltem, megvolt az üdvözlés! A srácok felől nagy hangzavar szűrődik a konyhaasztalhoz. Hátra nézve csak néhány nagy, tágra nyílt szemet látok, talán az izgalom hatására! Harry és Liam játszik már csak, a többiek meg feszülten (?) nézik az eseményeket!

- Hááhá! Nyertem! - jelenti ki diadalittas vigyorral szerelmem

- Óóóó, dehogy! ÉN nyertem! - cáfol rá Liam, mire a játék csipogásából ítélve, valóban ez történt. Harry mosolya lebiggyed, kezéből kiesik a telefon, ami épp fázison találja őt, így szomorúból átvált arca fájdalmasra! Kétségbeesetten néz rám.

- Mivan? - tárom ki kezeimet nevetve

- Eltalált! - mondta vinnyogó hangon, mindenki nevetni kezd én meg megsajnálom, így odabattyogok mellé.

- És most mégis mit vársz? Masszírozzam meg? - mondtam kacagva. Arcvonásai ellágyulnak, pimasz mosoly terül szét szája szélén - Okééééé! Ez csak vicc volt! Harry! - visítom, mikor elindul felém, a számomra már jól ismert, kanos nézéssel - HARRY! - mondom kicsit erőteljesebben a nevét, de mint aki se lát, se hall, csak jön felém, én meg egyre csak hátrálok, remélve, senkit nem borítok fel! - HAROLD EDWARD STYLES! - kiáltom el magam, de mire kimondom nevének utolsó betűjét, tudatosul bennem, hogy ezzel igazából csak rontottam a helyzetemen. Harry felszusszan, majd gonosz, mégis sexy tekintettel megragadja a derekam, magához ránt és megcsókol!

- Ugye tudod, hogy nem szabadulsz!? - suttogja érzékien a fülembe

- Ne mondd már, hogy két napot nem bírsz ki!!!! - suttogom vissza

- Mi Adával átmegyünk a csajok buszára! - jelenti ki a többieknek, végig az én szemembe nézve. Én csak elröhögöm magam ezen és megrázom a fejem, de a tekintetem nem veszem el ragyogó szeméről.

- De ... Este van már! Lassan feküdnünk kell! - mondja halkan Bella

- Igen! És itt nem alhatunk! - teszi hozzá Kat

- Talán ma mégis maradhatnátok! - mondja Harry, továbbra is az én szememet nézve

- Véglis! Én is aludtam már itt! - mondom kuncogva. A srácok felpattannak és kijelentik:

- A lányok ma itt alhatnak! De szigorúan ruhában! Semmi rosszalkodás! - komolyan mondom, hogy fogalmam nincs, ezt ki mondhatta. Harry-vel vagyok elfoglalva.

- Majd mi rosszalkodunk helyettetek! - jelenti ki teljes természetességgel szerelmem, és ebben a pillanatban a busz megállt! Megragadta a kezem, mostmár a tekintetünk is elvált, és húzni kezdett a busz ajtaja felé. Hamar átértünk a 'lány'buszra. Épp csak becsukódott mögöttem az ajtó, Harry már gombolja blúzomat!

- Héééé! - mondom mosolyogva

- Ja! Inkább tépjem? - kérdezi és a gombokat lepattintva, leszaggatja felsőmet. Meglepetten nézek rá, de mosolyom még mindig kitart

- Te állat. - jelentem ki

- De te imádod ezt az állatot! - kacsint és leveti az ő pólóját is. Azt hiszem, ma kettesben leszünk, ami nálunk mindig csak jót jelenthet!! Apró, jól irányzott mozdulattal a konyhapultra emel. Mélyen a szemembenéz és megcsókol!