One Direction napjai (Befejezett)

A történet egy magyar lányról, Adáról és a One Direction-ról szól.

Utolsó hozzászólások
 • ohqkxk: <a href=http://propecial.com>order propecia online cheap</a>
  propecia dosage reduction of order http://propecial.com
  (2018-10-21 23:49:21)
  82.bejegyzés: Terhes vagyok Harold Edward Styles-tól!
 • RoyDB: <a href=http://rsaqe.us/what-drugs-interact-with-actos/>http://rsaqe.us/what-drugs-interact-with-actos/</a> KeymnEryclerew
  (2018-10-20 16:09:01)
  Ez itt a reklám helye :)
 • Eddielar: Hello there! <a href=http://onlinegenepharmacy.com/>mexican online pharmacies prescription drugs</a> beneficial web page http://onlinegenepharmacy.com
  (2018-10-18 12:49:35)
  180.bejegyzés

106.bejegyzés

Sziasztok! Üdv Sopronból! :D
Tudom, azt mondtam, hogy nem lesz rész, de úgy alakult, hogy 1-2 órára itt maradtunk a szálláson, csavargás helyett, így unalmamban írtam egy gyors részt! Remélem azért tetszik majd :)  Nem túl hosszú, de talán a semminél ez is jobb! :D

Jó olvasást! Nem sokára "normál" résszel jelentkezem ... Kb szerdán, de inkább csütörtökre várjátok!
Puszil - ölel: Ada♥

*Ada*

Még van úgy kb 5 perc a kezdésig. Az öltözőbe mentünk a lányokkal, hogy sok sikert kívánjunk a fiúknak. Mikor beléptünk, ott volt egy lány. Nem igazán értettem mit keres egy rajongó az öltőzben, de ahogy láttam, a srácok barátként kezelik. Ez elég fura. Odaléptünk a pasijaink mellé és kérdőn néztünk, jelezvén, hogy nem ismerjük az előttünk álló személyt. Liam volt az, aki kapcsolt.

- Jajj, lányok! Ő itt Tina! A zenekar egyik tagjának a barátnője! :)

- Szia Tina! Én Ada vagyok! Harr.... - nem tudtam befejezni

- Harry menyasszonya! Igen tudom... Annyira cuki volt amikor megérte a kezed! Eszméletlen szépek vagytok együtt! - áradozott levegővétel nélkül, én csak mosolyogva bólogattam, Harry meg szerintem nem is figyelt, készült mert csak 1-2 perc maradt. A többi lánynak is bemutatkozott, bár róluk még nem sokat tudott, csak amit a srácok mondtak el! Nagyon kis pörgös csajszi :) Alig lehet lelőni! Egy fülhallgatós pasas berontott és kiterelte a fiúkat. Mindenki odalépett a barátnőjéhez egy csók erejéig, mi sok sikert kívánva elengedtük őket!

...

A koncert ismét fegeteges volt, a szüleim is nagyon tomboltak :D Amin én kicsit meglepődtem, de mindegy, a lényeg, hogy tetszett nekik! Együtt mentünk vissza a szállóba, elköszöntem a szülőktől és mindenki ment a szobájába. Harry-ék még maradtak, mivel aláírást osztanak és a VIP jegyesekkel is kell ám foglalkozni! A lányok sem jöttek még, szerintem majd egyszerre jönnek vissza ide. Mind eközben, amíg ez a fejemben zajlott, már a zuhanyzóba léptem, ekkor valaki kopogott. Gyorsan becsavartam magam egy törcsibe és mentem ajtót nyitni.

- Marcsi? :O - néztem kerek szemekkel a barátnőmre

- Igen! :D - a nyakamba ugrott, én meg igyekeztem megtartani mind a kettőnk súlyát, plusz még a törölközőmet sem akartam elengedni! Gyorsan beinvitáltam, magamra vettem egy köntöst és le is támadtam!

- Hogy kerülsz ide?

- Jöttem Tommy után :) Csak nem tudtam velük jönni, mert anyám szülinapja volt, és nem akartam aznap ott hagyni szegényt! - neki csak anyukája van, az apukája nem él velük ... Nem is tudja, ki lehet az :S Csak annyit tudunk róla, hogy még életben van, de hogy hol, azt nem tudni.

- Értem! Jajj én fel sem köszöntöttem Gaby-t! Hogy felejthettem el!? - kaptam a fejemhez

- Ugyan már! Anya nem várja el :) - legyintett - Egyébként nem akartam zavarni, csak lövésem nincs, hogy Tommy melyik szobában van! - mosolyogtam majd megmondtam :) Ő elköszönt, mondván, még úgyis beszélünk, hisz még maradnak! Visszatértem a zuhanyhoz, letusoltam és bebújtam az ágyba. Hamar el is szundiztam, de felébredtem, mikor Harry hazaért. Próbált csendbe lenni, olyan aranyos volt, ahogy lopakodott :D Elment fürdeni, én meg kicsit később utána mentem. Beléptem mellé a kabinba, ő pedig először meglepődött, majd magához húzott és megcsókolt! Nem történt semmi "vaddszisznóság", pedig tudom, nálunk ez elképzelhetetlen xD Szóval, én a csók után nem sokkal kijöttem a zuhany alól, ismét felöltöztem és az ágyban vártam az "uram". Mikor bebújt mellém,én a mellkasára feküdtem, nyomott egy puszit a hajamba és aludtunk.

*Liam*

Kicsit elhúzodott a koncert utáni dolog, de azért igyekeztünk amennyire lehetett. A VIP-jegyesekkel nem volt egyszerű. Az egyik nem tudott megszólalni a sírástól, a másik leblokkolt, és csak nézett nyitott szájjal, a harmadik az egész emberi volt :D Beszélt is meg minden ... Na mindegy, én nem akarok bántani senkit, csak mondom :P De azt hiszem, ami a koncert előtt volt, az talán még jobb :P Volt egy randink Bellával, ami nagyon jól sikerült!

* délután, a randi *

Fél óra múlva a folyosón találkozom Bellával. Már fel vagyok öltözve, és hát, nem tudom, jól tettem-e, de Zayn-nek hagytam, hogy a hajam is megcsinálja...Végülis nem olyan rossz :D Kat segített ruhát választani, nagyon ért az ilyesmihez, úgy látom. Kicsit izgulok, az az igazság. Nem akarok semmit elsietni, de szerintem ma megkérdezem, járna-e velem...Vagy talán túl hamar van? Hmm.... Majd látom, hogy alakul a dolog! Úgy tervezem, hogy mozizunk egyet, aztán pedig "vacsizunk". Vagy mondjam késői ebédnek? Vagy korai vacsorának? Áhh mit számít az, a lényeg, hogy eszünk :D Nah, letelt a fél óra, kimentem a szobám elé, nehány perc múlva megláttam Bellát. Eszméletlen jól nézett ki. Egy tapadós miniruha volt rajta, egy baromi nagy sarkú cipővel. Annyira csinos, és jó teste van! ~Jajj Payne, szedd össze magad!~ Odamentem hozzá, köszöntem neki, ő belémkarolt mosolyogva és egy puszit is adott az arcomra. Az egyik biztonsági emberünk vezetett és kísért minket. Sajnos ilyen szempontból nem volt jó, mert nem ketten voltunk, de nem sok vizet zavart a csávó. A moziban megnéztünk egy vígjátékot, sokat nevettünk :) Dobáltuk a popconrt meg minden :D Aztán elmentünk vacsizni, de hál istennek ott azért "kultúráltan" viselkedtünk xD

- Nagyszerű déltán volt, Liam! :) - mondta mosolyogva, mikor kisétáltunk az érettem ajtaján. A tömeg odarohant, a biztonsági pasi meg elénk vágódott és azt ordította "Szálljatok be a kocsiba azonnal! Nem bírom sokáig!" Kézen ragadtam Bellát és hamar beülünk. Úgy körbe vették a járművet, hogy mikor beült a testőr, nem tudott elindulni. Végül sikerült kis araszolással kijutni az utcából. Megkönnyebbülten sóhajtottunk mind a hárman.

- Minden oké? Jól vagy? - kérdeztem Bellát

- Igen! Csak kicsit váratlanul jött, de minden okés :) - mondta kedvesen, mosolyogva. Eszméletlen szép a mosolya. Egyszerűen nem tudok ellenállni neki. Lassan közelebb hajoltam, mélyen a szemébe néztem, amit ő tűrt. Hol a szemébe, hol pedig az ajkaira néztem. Ő megharapta alsó ajkát, és akkor éreztem, itt az idő! Megcsókoltam. Hosszú, romantikus csók volt, egy enyhe fogdosással és simogatással fűszerezve. Mikor sok, gyönyörű perc után ajkaink távolodni kezdtek, a homlokomat az övéhez nyomtam. Ő csak édesen mosolygott, láttam, hogy zavarban van. ~Itt az idő! Kérdezd meg Liam!~ Mondta egy hang a fejemben. Mély levegőt vettem, felemeltem a fejét és a szemébe néztem.

- Bella ...

- Igen, Liam? - kérdezte félénken

- Azt szeretném megkérdezni, hogy ... - egy kicsit megakadtam, ekkor ő megint elmosolyodott, ettől én megerősödtem és folytattam - Lennél a barátnőm? - nyögtem ki végül

- Igen, Liam! De azt tudnod kell, hogy Niall ki lesz akadva elször, aztán meg .... - folytatta volna, de én elnevettem magam és megcsókoltam megint! :) Ő teljesen ellazult és a csók után az ölembe feküdt. Úgy autóztunk a szállóig. Sajnos a sajtó előtt még nem mutatkozhatunk egy párként, így a kiszállásnál ügyelni kellett, hogy ne kézen fogva, és ne félreérthető helyzetben lássanak meg minket. Bementünk, aztán már kellett is készülni, mert másfél óra múlva koncert!

Életjel :D

Sziasztok! :)
Gondoltam mutatok valami életjelet. Szóval: ÉLEK XD Bocs, hogy nincs rész, de minden este későn, és nagyon fáradtan esek haza! Reggel meg korán kelés van xD Szóval, majd úgy szerda-csütörtök felé már igyekszem résszel jelentkezni!

Egyébként a nyaralás nagyon király! Csak a lábam ne "kopna" ilyen gyorsan a sok gyaloglástól! xD Voltam életem első kastályában, Bécsben a Sissy kastélyban, és életem első vidámparkjában is, ami szintén Bécsben volt! Azt hittem meghalok!!!!!!! Felültem pár dologra, amin mindenki meglepődött, mert egyébként rettentő félős-beszari alak vagyok! Legyőztem a magasságtól való félelmem, és a bezátságtól valót is (asszem' xD ) Úgy érzem mostmár jöhet a 3. világháború, én azt is túlélem XD Ezek után biztosan :P

Remélem mindenkivel minden rendben van, írjatátok meg kommentben, kivel mi van :P

Ui.: Olvasom ám a blogokat szépen, lassan! Bocs, ha valahova nem kommentelek, de be lesz majd pótolva :)

Puszi: Ada♥

105.bejegyzés

Sziasztok!
Hoztam egy részt, hát nem tudom milyen lett ... Nem így terveztem, de mindegy, ilyen lett! Remélem azért nektek tetszik!A másik blogon is kitettük az új részt :)

Puszi: Ada♥

 

*Ada*

Miután mindenkit köszöntöttünk elég fagyos hangulat uralkodott a szobában. Harry anyja törte meg a kínos csendet!

- Harry! Azt hiszem itt az ideje, hogy elmondjatok mindent nekünk! - mondta kissé ingerülten, de azért nyugtatta magát.

- Akkor hosszú beszélgetésnek nézünk elébe ... - morogta Harry és megfogta a kezem. Az én anyám sem hagyta szónélkül a dolgokat.

- Adrienn! Talán menjünk át egy másik szobába, és beszélgessünk!

- Rendben! - bólintottam egyet, elmondtam Harry-nek, hogy mit kért anyukám, mert ő ugye nem ért magyarul. Harry a szüleivel a nappaliban, mi meg a hálószobába mentünk anyukámmal, apukámmal és Tommy boy-jal. Becsuktam az ajtót, de előtte még kétségbeesetten rápillantottam a vőlegényemre, aki szintén ilyen fejjel nézett rám. Leültem anyuékkal szemben és vártam a kérdéseket.

- Nah! Ess neki! Mondd! Mert mióta leléptél otthonról, alig jelentkezel! Nem tudunk rólad semmit! - parancsolt rám a mindig csendes apám.  Bevallom, megijedtem! Így megeredt a nyelvem. Kis sóhaj után nekikezdtem.

- Voltam kórházban idegösszeomlás miatt, Harry miattam egyszer bekerült a kórházba, súlyos volt, de a lényeg, hogy már semmi baja. Egyszer elraboltak, terhes voltam, de elvetéltem, és most megkérték a kezem, én pedig igent mondtam! Azt hiszem más nincs! - vakartam a tarkóm és lefele néztem. Nem mertem a szemükbe nézni. Kis idő múlva mégis felemeltem a fejem. Végignéztem rajtuk, ők meg el voltak sápadva és a szavakat keresték!

- Adrienn! Nem hiszem el amit hallok! - hitetlenkedett anyám

- Azt hiszem ennyi volt! Teljesen kifordultál magadból ... Hazajössz! - mondta apám teljesen nyugodtan

- Mivan? Dehogy megyek! Hülye lennék már hazamenni! Szeretem Harry-t és más nem számít! Ha az kellene, az életem is odaadnám érte! Tudom, hogy ő is szeret! Miért akarnátok most elszakítani a boldogságtól? - kiabáltam idegesen. Ők csak néztek. Én meg nem bírtam tovább, kitéptem az ajtót és mit sem törődve Harry-ékkel, kirohantam a lakosztályról és átmentem Cinty-ékhez!

*Harry*

Anyám elég idegesnek látszik! Rob mert a szokásos lazasággal ül és vár! Ezért imádom ezt a pasast! Először csak néztük egymást anyuval, de aztán mondta a magét!

- Fiam! Milyen dolog az, hogy a netről, a tévéből és az újságokból kell értesülnöm a történtekről? És az igaz, hogy gyermeket várt Ada???? - hadarta levegővétel nélkül. Fejemet a kezeimbe temettem, sóhajtottam egyet és nekikezdtem.

- Figyelj anyu! Tudom, hogy sok kérdés van most benned, de én igyekszem majd mindenre válaszolni! Először is, azt tudnotok kell, hogy Ada nagyon fontos nekem! Ezért is jegyeztem el. Hogy miért nem szóltam nektek róla? Mert egy hirtelen ötlet volt. Hogy miért kellett ez? Ezzel válaszolok egy kérdésedre is ... Azért kellett az eljegyzés, mert Ada terhes volt, igen! De elvetélt, és azt érezte, hogy el fogom emiatt hagyni. Bizonyítani akartam, hogy eszem ágában sincs ilyet tenni, ezért döntöttem az eljegyzés mellett! És nem, nem bántam meg! Szeretem és ő is szeret! - majd hagytam, hogy feldolgozzák amiket mondtam.

- És akkor most készülnünk kell az esküvőre? Még csak most találkoztunk a szüleivel! Nem is beszélünk egy nyelvet! Úr isten, mi lesz, hogy lesz? - pánikolt anyám. Ekkor Ada rettentő dühös fejjel rontott ki a hálószobából és kiment a "ház"ból. Anyámra néztem, ő csak pislogott....

- Menny utána, Fiam! - mondta Rob. Én felptattantam és utána siettem, láttam, hogy bemegy Cinty szobájába. Én is bementem oda és egyből szóltam Adának.

- Édes! - megfordult, hallva, hogy én is ott vagyok - Mi a gond? - kérdeztem. A szoba üres volt, bár nem értem miért volt nyitva. Na de most nem is ez a lényeg! Ada rámnézett és könnyezni kezdett! - Ugye nincs baj? - kérdeztem ijedten

- Apám azt mondta, menjek haza! - mondta sírva és hozzámbújt! Nem tudtam mit mondhatnék....De ő folytatta - Te mindennél fontosabb vagy nekem! Nem hagylak itt! - ekkor kicsit megnyugodtam és a hajába pusziltam.

- Ne aggódj! Mindent megoldunk! Gyere, menjünk vissza! - megfogtam a kezét és visszamentünk. Újra mindenki a nappaliban volt, beszélgettek úgy, hogy Tommy fordított! Nagyon jó kedvük volt, nem volt vita meg semmi! Ennek örültem. Mikor bementünk, mindenki mosolyogva nézett ránk, mi meg hülye fejjel néztünk vissza rájuk!

- Most akkor mi van? - kérdeztük egyszerre. Tommy elénklépett és gratulált! Megköszöntük, majd jöttek a szülők is!

- Megbeszéltük a szülőkkel, hogy ami volt, megtörtént! Nem haragszanak, de azért örültek volna, ha szóltok, hogy mi folyik körülöttetek! Azt kérik, legközelebb ne legyen ilyen! Szeretnének minden fontos dologról tudni! - mondta Tommy, mi pedig bőszen bólogattunk!

- Megünnepeljük a nagy találkozást és az eljegyzést? - vetette fel az ötletet a "megmentőnk", Tommy. Mindenkinek tetszett az ötlet, így levonultunk a szálloda éttermébe. Csináltunk néhány képet is :)

Aztán kiderült, hogy a szüleink itt maradnak a szállóban 1-2 napig, mert Ada szülei még nem voltak itt, Anyámékkal meg Tommy-val várost nének :D Mivel nem sok idő volt a koncertig, kitaláltam, hogy az ősöknek is ott a helyük! :)

*Ada*

Végül a szüleink annyira jóban lettek, hogy megbeszélték, kivesznek 1-1 szobát, és elmennek együtt csavarogni néhány napig! Hát nem is tudom, ez most jó, vagy rossz :D Aztán Harry még egy lapáttal rátett. Kitalálta, hogy a szüleink jöjjenek a koncertre! Ők pedig természetesen nem mondtak nemet! :) Mindenki a szobájába ment és készülődni kezdtünk. Mi Harry-vel hamarabb mentünk, mostmár a banda többi tagjával és a lányokkal! Agnes elmondta, hogy együtt vannak Louis-val :) Ez töööök jó :P És azt is mondta, hogy nem megy még haza! Egy ideig velünk marad, sőt, Louis ruháért sem engedte haza, délután a csajokkal el "kellett" mennie vásárolni :D Hát ez tök jó, csak kár, hogy én most kiamaradtam belőle. Már a stadionban vagyunk, a srácok az öltözőben vannak, mi meg a backstage-ben beszélgetünk. Elmeséltem, hogy mi volt a szüleinkkel! Izgatottan hallgatták a szavaimat! Néha el is nevettem magam az arckifejezésükön :D A koncert perceken belül kezdődik, és épp most szúrtam ki a szülőket a "VIP helyen" :D Harry mindent elintézett nekik, úgy látom! :D