One Direction napjai (Befejezett)

A történet egy magyar lányról, Adáról és a One Direction-ról szól.

Utolsó hozzászólások
 • grahamRit: <a href=http://svobn.us/>http://svobn.us/</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 14:30:05)
  Ez itt a reklám helye :)
 • haileyRit: <a href=http://svobn.us/>http://svobn.us/</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 14:25:42)
  192.bejegyzés
 • zvenislavaRit: <a href=http://trcwl.us/>http://trcwl.us/</a> KeymnEryclerew
  (2018-12-10 12:32:46)
  193.bejegyzés

33.bejegyzés: Egész nap a szállóban! De nem egyedül! :)

Reggel 7 óra van, a telefon ordít mellettem. Gyorsan kinyomtam és fáradtan baktattam a konyhába. Egy jó erős kávét csináltam magamnak, közben hívtam Harryt:

- Jó Reggelt Édes! Remélem már fenn vagy és készen vagy az indulásra, mert 1 óra múlva élőben adják a morning show-t!

- Jó Reggelt Cica! Igen fenn vagyunk már! Mindenki kész van, csak Zayn még elvitte gyorsan Suzit suliba! Rossz volt nélküled aludni!

- Tudom! Nekem sem volt a legjobb itt egyedül, de azért tűrhető...

- Nem jössz el a morning stúdióba?

- Áh nem, inkább most nem.Ne haragudj Kicsim!

- Jól van! Nem gond! Na itt van Zayn, leteszem mert indulunk! Szeretlek! Szia!

- Rendben! Én is! Szia!

Közben le is főtt a kávém...Jut eszembe! Otthon minden reggelem úgy indult, hogy egy nagy bögre kávét ittam, de mióta itt vagyok Londonban, egy korty sem érintette a számat! Na ezt gyorsan pótoljuk. Jó nagy bögrével a kezemben lehuppantam a nappaliba a tévé elé és a morning show-ra kapcsoltam. Nem sokkal később a srácok jöttek, nagyon jól néztek ki, mint mindig. Vicces adás volt, bár a fiúkkal elég nehéz komolyat csinálni! Egyáltalán nem látszott egyikőjükön sem, hogy gondjuk lenne. Ez tök jó! Harryt kicsit faggatták rólam, de szerencsére ügyesen kerülte ki a kérdéseket, így sok kézzelfoghatót nem kapott a nép belőlem. El is telt a fél óra, a srácok végeztek. Azonnal csörrent is meg a telefonom, Zayn hívott:

- Szia Tündérke! Most végeztünk!

- Szia Zayn! Tudom, hisz néztelek titeket! :)

- Ja! Oké! Akkor 15-20 perc és ott vagyok, rendben?

- Aha, addig felöltözök! A 11-es a szobám, várlak!

- Oké! Szia!

Elmentem felöltözni és egy szendvicset készítettem magamnak, amiről természetesen a csíntevésem jutott eszembe, úgyhogy egy harapás után el is ment az étvágyam. Kopogtak...Biztos Zayn!

- Nyitom! - kiabáltam és odarohantam - Szia Zayn! Gyere!

- Szia! - majd beljebb jött - Hű de fullos kis lakásod van neked! - viccelődött

- Igen, de jobban örülnék a frissen festett szobámnak...Az az igazság!

- Hát azt elhiszem! Én nem értem Niall miért ekkora bunkó! Máskor is szívattuk egymást és sose volt belőle baj...Nem értem, ez miben volt más!

- Hát azt én sem tudom...Biztos mert én lány vagyok! - vágtam rá hülyeségből

- Nem tudom, de remélem gyorsan kiheveri, mert elverem!

- Ugyan már! Ne bántsd! Mesélj, mizu otthon!

- Hát, reggel elég nehezen keltem! De Suzi nem hagyta, hogy elaludjak, úgyhogy miután sulibavittem már mentük a stúdióba. A többit meg láttad :D

- Igen, láttam! Vicces adás volt! - mondtam mosolyogva

- Igen, az adás vicces volt, de láttál volna előtte minket...Egyáltalán nem volt senkinek humoros kedve... Harry volt a legjobban letörve, talán kicsit csipkelődött is Niallel...

- Ahj ettől féltem! Nem akarom, hogy bántsa...

- Te nem is haragszol Niallre amiért így viselkedik?

- Nem!! Megértem! Bár tény, hogy baromi  rosszul esett, ahogy este beszélt velem!

- Értem! Erős csajszi vagy te hallod! Tudod, hogy mikor mit kell tenned! Ritka az ilyen! Ezt nagyon szeretem benned! - majd magáhozölelt

- Köszi Zayn! Jó, hogy itt vagy!

- Igen, de már nemsokára mennem kell! Harryvel mikor találkozol?

- Hát lehet, hogy este ittalszik, ha holnap nem mentek sehova!

- Csak este felé megyünk majd egy rádióhoz!

- Értem!

- Na de én lépek! A randiról meg annyit, hogy isteni volt, de természetesen paparazzik is voltak...

- Akkor kiderült, hogy jártok?

- Hát még nem nyilatkoztam, de fotókat csináltak, úgy láttam! És ma reggel az egyetem előtt is sokan megnéztek minket... úgyhogy kezd kiderülni a dolog!

- Értem! Hát Suzi is erős lány! Bírni fogja!

- Remélem! Na de komolyan lépek! Jó legyél! Majd beszélünk! Szia!

- Szia! - kikísértem Zaynt és azon kezdtem törni a fejem, hogy mit csináljak a nap további részében...Talán nem ártana felfedeznem a szállodát, láttam itt fodrászt,szoláriumot,szaunát és még fürdő is van. Bár egyedül nem tudom mennyire izgalmas :S Jó lenne elhívni valakit...De kit!? Suzi suliba van...A srácok nem tudom mit csinálnak... Esetleg Harryt elhívhatnám! A telefonért nyúltam és felhívtam:

- Szia Édes! Mi jót csinálsz?

- Szia Cica! Hát perpill semmit...Gépezek! Miért?

- Hát csak arra gondoltam, hogy kipróbálhatnánk a szálloda szolgáltatásait, ha nincs semmi dolgod!

- Oké! Rendben van! Fürdőruhát vittél magaddal?

- Szerintem nem, úgyhogy ha megkérlek, elhozod légyszi?

- Persze! Akkor majd nálad találkozunk! Puszi!

Letettünk a telefont és a hasam korgott egy nagyot...Végülis már tegnap óta nem ettem, az a szendvics is ott hever reggel óta...Egye-fene, megeszem azt. Leültem a nappaliba a tévé elé és falni kezdtem! Nem sokkal később lihegve lép be az ajtón a pasim.

- Hát veled meg mi történt? - kérdeztem

- Egy csomó paparazzi követett és próbáltam menekülni előlük! - mondta, miközben levegőért kapkodott

- Óóóh...Akkor nem fürdőzünk? - kissé elkeseredten kérdeztem

- Hát... Talán később, bár nem hiszem, hogy megunják a várakozást!

- Semmi gond! Fürdőruhámat hoztad? :) - mosolyogtam rá

- Igen! Hoztam...De miért? - nézett értetlenül

- Hát... Ha nem is medencében, de fürdeni tudunk! ;)

- És mégis hol? - kérdezte még mindig értetlenül

- Ahj...!!! Hát a fürdőszobában te lüke! - majd kivettem a kezéből a táskáját, előkerestem a fürdőrucim és elmentem átöltözni. Mikor kész voltam szóltam neki, hogy bejöhet a fürdőszobába. Addigra már a vizet is megengedtem.

- Hűűűű! Ez igen! - mondta, miután belépett a fürdőszobába

- Miaz? :D Hisz láttál már ennél kevesebb ruhában is :D

- Az igaz, de ez a piros fürdőruha nagyon jól áll neked! - és miközben ezt mondta a pólóját a földre dobta és közelebb lépett. Csókoloztunk majd a kádbaültünk.

Jól elvoltunk, locsoltuk egymást, játszottunk a habbal meg ilyesmi :D  Nem tudom mióta lehettünk már a kadában, de úgy néztem ki, mint egy 80 éves öreglány :D A bőrőm úgy ki volt ázva! A hasunk kicsalt végre a vízből! A hűtő üres volt, így Harry rendelt a szobaszervíztől kaját, ami nem sokkal később meg is hoztak. Megkajáltunk, de ez se ebéd, se vacsora :D A kettő közti volt inkább! A nappaliba vetődtünk tele hassal és tévézni kezdtünk. Mondanom sem kell, hogy semmi értelmes nem ment a tévébe, de mi azért néztük :D Szép lassan ránk is esteledett...Még mindig fürdőruhában voltam/voltunk, de már teljesen megszáradtunk. Odabújtam Harryhez, ő pedig átkarol, az egyik kezét a derekamra tette és simogatni kezdett! Valami bizsergető érzés futott át rajtam! Annyira jól esett! Közben puszilgatott puhán, édesen! Olyan romantikus volt! Felültem és megfogtam a kezét, a szoba felé húztam...

 

32.bejegyzés: Új lakhelyem: a szálloda!

Visszaértünk a házba, de olyan rossz érzés volt nekem most bemennem. Egyből a szobámba siettem. Bezárkóztam és pakolni kezdtem néhány ruhát meg a szükséges dolgokat. Csak egy táskát tervezek vinni magammal a szállodába. Kopognak...

- Ki vagy? - kérdeztem

- Harry és Louis - jött a válasz.Harryt még értem, de Louis mit akar...? Kinyitottam és beengedtem őket, az ágyamra ültek.

- Mondjátok!

- Nem szeretnénk, ha elmennél...Ne vedd így magadra a dolgot! Már sokkal jobban vagyok és szerintem Niall is. Az ő gyomra "halhatatlan", mindent bevesz a szervezete - mondta a végén nevetve Louis

- Örülök, hogy jobban vagy... És annak is örülök, hogy nem haragszol rám! - majd megöleltük egymást

- Akkor maradsz? - lépett mellé Harry

- Talán maradok...De a táskám attól bepakolom és ha Niallnek egy rossz szava is lesz hozzám, elmegyek. Csak miattad maradok Londonban! - mondtam Harrynek majd tovább pakoltam a táskám - De nem szeretném, ha bárki beszélne Niallel arról, hogy legyen velem normális vagy ilyesmi! Nem kell! Ha haragszik, amit megértek, akkor elmegyek, hogy kifújhassa magát! Értve? - fordultam hátra és néztem a srácokra

- Igen! - mondták egyszerre, majd Lou kiment. Harry befészkelt az ágyamba és a tévét kezdte nézni. Én még mindig pakoltam, bár már alig fér valami a táskámba. Talán rá is hagyom. Befeküdtem én is Harry mellé, odabújtam és néztem a tévét, de persze egyáltalán nem arra figyeltem, hanem azon járt az eszem, hogy remélem nem kell elmennem...Nem az a gondom, hogy el kell mennem, hanem az, hogy az azt jelenti, hogy Niall nagyon pipa rám! Ezt nem szeretném, de teljesen egyetértek, ha mégis így van! Harry a hajamat kezdte simogatni miközben a tévét kapcsolgatta, de ahogy láttam ő sem arra figyel.

- Nagyon remélem, hogy Ír barátunk nem lesz annyira berágva, hogy el kell menj tőlünk! - nézett rám nagy szemekkel

- Én is remélem, de tökéletesen megértem, ha genyózik velem... Belegondolva, nekem sem tetszene, ha ennyire kicsesznének velem!

- Persze, senkinek sem, de nálunk nem az első eset! Mi majdnem minden nap megszivatjuk a másikat! Soha nem volt még sértődés belőle! Nem értem, hogy Niall mért vette ezt most magára!

- Hát ez van...Erre csak ő tud válaszolni! De komolyan mondtam, hogy ne beszélj vele az érdekemben! Nem akarom, hogy jópofizzon nekem, csak mert megkérted, közben a hátammögött meg még mindig haragszik! Jó?

- Jó! De nagyon rossz lesz nekem, ha te nem leszel itt! - mondta és egy puszit nyomott a homlokomra

- Tudom! Nekem is rossz lesz, de attól jövök majd takarítok meg minden, csak épp nem  leszek annyit itt, és nem itthon alszok majd! Ennyi változik! - magyaráztam neki

- Ne menjünk le a nappaliba? Biztos ott van mindenki! - kérdezte

- Hmmm...Nem is tudom! - hezitáltam egy ideig

- Nem maradhatsz örökké idebenn!

- Igazad van! Nem kerülhetem Niallt...Menjünk!

Lementünk a nappaliba, Louis és Liam volt csak ott. Leültünk melléjük és beszélgetni kezdtünk. Vagyis csak ők, valahogy most nem volt kedvem beszélgetni.Mint kiderült Zayn Suzival randizik, ezért nincs most itt. De tényleg, hisz mondta is Suzi tegnap, hogy ma randiznak! Jó nekik! Remélm jól érzik magukat! Hmm... De vajon Niall hol van most? Direkt kerül engem? Nem hiszem, hogy már aludna...Hisz még 7 óra sincs.

- Louis! Nem tudod Niall hol van? - vágtam közbe a nagy beszélgetésbe

- Szerintem a szobájában van és duzzog! - válaszolta, majd láttam, hogy Harry szúrós szemekkel nézett rá.

- Értem! - hajtottam le a fejem - Szerintetek felmenjek beszélni vele?

- Ezt csak te tudod! - mondta Liam. Harryre néztem, de semmit nem vettem le az arcáról. Nagylevegőt vettem és elindultam felfelé. Megálltam az ajtója előtt, majd halkan bekopogtam.

- Ki vagy? - kérdezte

- Ada vagyok! Beengedsz?

- Mégis minek?

- Mert beszélni szeretnék veled! - bár még lövésem sem volt, hogy mit mondjak majd

- Rendben.... Gyere! - mondta nem túl bíztatóan. Bementem és leültem az egyik székre.

-Niall! Én nagyon sajnálom! Én ne.... - de nemtudtam befejezni, mert közbevágott

- Mi te? Te nem akartál bajt...Te nem gondoltad, hogy ez lesz....Ismerem már ezt a szöveget, köszi! Ha csak ezt akartad, akkor távozhatsz is! - majd kezét felemelve az ajtó felé mutatott. Lassan felálltam, egy könnycsepp folyt végig az arcomon és kimentem a szobájából. Bementem az én szobámba, zsebrevágtam a telefonom, felkaptam a táskám és elindultam lefelé. Egyre több könny gördült le az arcomon. A srácok a nappaliból felugrottak és egyből odaszaladtak hozzám!

- Kicsim! Ugye nem!? - tette fel a kérdést Harry, de szerintem jól tudta a választ, csak ránéztem és sírva bólogattam.

- Na jó ez már sok! El ne mozdulj innen! - mondta Louis majd felrohant!

- Lou ne! Hagyd! - kiáltottam utánna, de nem állt meg. Kissé hangosan elkezdte ecsetelni Niallnek, hogy ott állok bőrönddel az ajtóban...

- Nem érzed, hogy túlzásba estél már? Miattad akar elmenni! Téged ez nem is érdekel?

- Nem, őt sem érdekelte semmi, amikor megszívatott! Ha el akar menni, menjen! Egye meg amit kifőzött! - ordították egymásnak, amitől én mégjobban sírni kezdtem. Harry magáhozölelt szorosan.

- Nem akarom, hogy elmenj ez a barom miatt! - suttogta szomorúan

- Ada, nem kell elmenned! Nem kéri ezt tőled senki! - mondta Liam

- Tudom, de én úgy érzem, hogy most ez a helyes! - majd odaléptem megölelni Liamet, elköszöntünk és Harry kivette a bőröndt a kezemből és vitte az autójába. Beültünk és elvitt a Langham Hotelbe, ami nem messze van tőlünk. Gyorsan bementünk, hogy ne keltsünk feltűnést. Mivel még sosem voltam hotelben azelőtt, Harry intézte nekem a szobát. Én addig leültem és próbáltam magam nyugtatni, ha ne adj isten egy paparazzi megjelenne, ne legyen gyér fejem!

- Itt is vagyok! a 11-es a te szobád! Az 1. emeleten. De még mindig meggondolhatod magad! Nem jössz mégis haza velem? - nézett rám kérlelő tekintettel

- Nem! Mostmár innen csak akkor megyek, ha Niall kér meg rá! - felkaptam a bőröndöm, amit Harry kivett a kezemből és a lifthez mentünk. Gyorsan meg is találtuk a szobát ahova Harry is bejött.

- Na hogy tetszik? - kérdezte

- Nagyon jó lesz ez... - mondtam keserű hangon

- Ne maradjak itt veled?

- Ha akarsz, maradhatsz, de holnap korán interjúra kell mennetek a Morning Show-ba...Előtte még haza is kell menned! Szerintem most jobb lenne, ha otthon töltenéd az éjszakát! - javasoltam

- Igaz! El is felejtettem az interjút! Nem szívesen hagylak itt! De ez nagyon jó szálloda! Jó kezekben leszel! - mondta majd megölelt

- Nem kell nekem semmi luxus, csak egy hely, ahol kis időre elalhatok... - majd szorosan hozzábújtam.

- Mostmár megyek...Ha esetleg paparazzival találkozol, ne mondj semmit, ne is törődj velük...Csak menj tovább a dolgodra! Rendben?

- Igen! - majd elköszöntünk és egy hosszú, érzéki csókot váltottunk. El is viharzott. Gondolom, hogy ne fusson össze senkivel. A táskámat a szobámba vittem és kicsit jobban szétnéztem.

Egész csinos kis szoba ez! Elmentem lezuhanyoztam és az ágyra feküdtem. Nagyon bánt, hogy így beszélt velem Niall! Értem én, hogy haragszik, meg minden...De nagyon rosszul esett! A telefonom az éjjeliszekrényen SMS-t jelzett:

" Bogárka! Remélem minden oké! Hallottam mi volt! Sajnálom, hogy így történt. Suzi puszil és ha beszélgetni akarsz hívj minket bátran! Ha mégis hazajönnél egy kulcsot eltettünk neked az ajtó melletti bokor tövébe, gondosan eldugva! Holnap az interjú után lehet, hogy benézek hozzád! Aludj jól, pihend ki magad! Puszi: Zayn! "

Nem tudom miért, de mosolyt csalt az arcomra, miközben olvastam. Azonnal válaszoltam is neki:

" Szia Zayn! Köszi, hogy mellettem vagytok! Remélem jó volt a randitok! Én is puszilom Suzit! Akkor holnap várlak és mesélsz majd! Jó Éjt! Reggel el ne késsetek! ÉLŐ ADÁS LESZ!!!! Majd én is nézem innen... :( Puszi: Ada! "

A telefont visszatettem az éjjelire, csak előtte az ébresztőt beállítottam 7-re. Bebújtam a takaró alá és nem sokkal később el is aludtam.

31.bejegyzés: Komoly gond lesz a viccből...

- Na és? Sikerült? :) - néztem rá mosolyogva

- Gyere nézd meg magad! - majd segített kimászni az ágyból, leült a gép elé én pedig az ölébe ültem. Elindította a videót és odatekerte ahol a lényeg van.Niall leült az asztalhoz, elolvasta a levelet majd nevetett egyet. Felkapta teljes beleéléssel a szendvicset és egy extra nagyot harapott bele...A vigyor, ami eddig a száján terült el, szép lassan lebiggyedt :D Rágta, rágta a falatot...Lenyelte és megvakarta a fejét...Közben nagyon vizsgálta szemével a szendvicset...De rövid idő után látszott rajta, hogy az erőspaprika teszi a hatását mert elvörösödött és egyből a csaphoz rohant vízért :D Már alig bírtam nézni a képernyőt annyira nevettem! Harry meg azon nevetett, hogy én nevetek :D Hát...Ma éjjel Niall nem evett be úgy, ahogy szokott! Durcás pofival ott hagyta a tányéron a szendvicset! És most jön még csak a java! Megint tekert egyet Harry a videón, megállította és ismét nézni kezdtem...Hajnalban Louis kiment inni. A hűtőből kiemelte a baracklevet és az asztalhoz ült vele...Kortyolgatta egy ideje, mikor feltűnt neki az árván maradt szendvics! Úgy gondolta, ha már nincs gazdája, hát elpusztítja ő. Nagy lelkesen elkezdte csócsálni...Már 4-5 harapás benn volt, mikor nála is dolgozni kezdett az erős íz :D Ő is elvörösödött és legyezni kezdte magát! Szorgosan kortyolni kezdte a barackelevet, majd mikor az kiürült,vízzel igyekezett csillapítani eme kellemetlen érzést! :D Ott maradt még egy falat a tányéron, de inkább ő is otthagyta :D Nagyon nevettünk Harryvel, annyira, hogy a földön kötöttünk ki! Miután lenyugodtunk(kb fél óra múlva :D ) azon tanakodtunk, hogy lemerjünk-e menni a konyhába...

- Végülis miért ne mehetnénk le? Nem tudják, hogy ki volt :D - mondja Harry

- Hát jó, de csak te meg én vagynuk ilyen "idióták", ilyen elvetemültek...Soroljam? :D De azért ha lemegyünk, tegyünk úgy, mint aki semmit sem sejt! - adtam ki magamból mindent egy levegővételre

- Oké! Akkor nyomás! - fogta meg a kezem és húzott volna maga után, de megakadályoztam ebben - Na miaz?

- Hát mondjuk az, hogy szeretnék felöltözni előtte és neked sem ártana :D Mivel Suzi a házban tartózkodik, nem meztelenkedhetsz!!!!! - parancsoltam rá

Felöltöztem,a fürdőszobába siettem fogatmosni és a hajamat is próbáltam madárfészek helyett elviselhető viseletté alakítani! Miután ezzel megvoltam a szobámba mentem vissza, Harry ott ült felöltözve!

- Akkor mostmár mehetünk? - nézett rám

- Igen, mostmár nincs ellenvetésem! - nevettem és elindultunk lefelé. A konyhában ült már mindenki, mi csak "óvatosan" leültünk és mosolyogtunk kedvesen, majd köszöntünk midnenkinek. Hát mit is mondjak...Lou és Niall nem voltak elragadtatva a látványunktól... A köszönésük sem volt valami lelkes... Itt még ma vita lesz, érzem a levegőben.

- Én akkor elmegyek mert még haza kel ugranom átöltözni, nem sokára suli van - pattant fel Suzi és a végén már kissé unott hangon mondta

- Oké Baby! Gyere elviszlek! - fogta meg a kezét Zayn és miután Suzi mindenkitől elköszönt el is mentek.

- Mi ez a csend itt kéremszépen! - próbáltam viccesen oldani a feszültséget

- Hogy mi....!? Ezt talán ti tudjátok a legjobban! - förmedt rám/ránk Niall

- Héé haver nyugi! - nyugtatta kicsit Liam

- Nem, nincs nyugi, igaza van! Tudjuk, hogy ti tettétek azt a szendvicset ide...Azt is tudjuk, hogy csak viccnek szántátok, de nem volt vicces...Nem részletezném, de Niall és én felváltva járunk a wc-re... - förmedt ránk mostmár Louis is. Én ránéztem Harryre akinek a szemében kis megbánást láttam.

- Nem tudom, kinek az ötlete volt, de nem volt vicces! - mondta Niall

- Az enyém... Az én hibám! Bocs srácok! - állt fel Harry magára vállalva a felelősséget, amit én csak értetlen tekintettel követtem.

- Hát mindjárt gondoltam! Persze, hogy te voltál az ötletgazda! Mit is vártam én egy 18 évestől... - monda Louis majd felment a szobájába.

- Nem gondoltam, hogy ekkora gubanc lesz majd ebből! Egy ártatlan poénnak szántam! - szabadkozott a pasim

- Hát...azt hiszem kissé elvetetted most a súlykot Hazza! Legközelebb óvatosan az ilyesmivel! - mondta Liam teljes komolysággal

- Legközelebb??? - állt fel Niall és elkezdett futni...a wc felé...

- Harry! Miért mondtad ezt? Hiszen az én ötletem volt! - álltam elé és néztem kérdő tekintettel

- Ada!? Ezt komolyan te csináltad? - nézett rám meglepődve Liam

- Igen...Sajnos igen! - lehajtottam a fejem - El fogom mondani a srácoknak is, nem akarom, hogy olyanért veszekedjenek veled, amit nem te tettél! - mondtam Harrynek.

Felmentem Louis szobájába. Ült a gép előtt, de nem gépezett, a hasát fogta!

- Louis! nagyon sajnálom! - gugoltam elé, hogy arcunk egy szintben legyen

- Mit sajnálsz? Hisz nem a te hibád!

- De... Az én hibám! Harry csak engem akart védeni, azért mondta azt, hogy ő volt! De ez nem igaz! Én voltam! És nagyon sajnálom, nem gondoltam, hogy baj lesz belőle...Kérlek ne Harryre haragudj...Nem ő a hibás, haragudj rám! Nem szeretném, hogy ilyesmin veszekedjetek! - hajtottam le a fejem

- Aha...Hát pont belőled nem néztem ezt ki! - majd kiviharzott a szobából...gondolom a mellékhelyiségre...

A szobámba mentem és elgondolkodtam azon, amit tettem... Hogy juthatott ilyen az eszembe!? És hogy vltam képes ezt meg is csinálni!!!! Idióta vagyok! ... Ostoroztam magam, majd hallottam, hogy Niall és Louis beszélget a folyosón.

Nem szép dolog, de fülelni kezdtem...Hallottam, hogy Louis elmondja Niallnek, hogy nem Harry a hibás...Niall teljesen kiakadt rajtam. Hőbörgött Louisnak, aztán eltűnek, szerintem bementek az egyik szobába. Úgy döntöttem elmegyek sétálok egyet, kiszellőztetem a fejem. El is indultam, mikor a nappaliban Liam és Harry beszélgettek, komoly beszélgetésnek tűnt, de nem foglalkoztam velük, felhúztam a cipőm és mentem kifelé. Azt sem tudtam merre indulok, vagy merre tartok, csak mentem. A sarkon elfordultam az egyik irányba és egyre gyorsabban lépkedtem. Kis idő múlva leültem egy padra.

A távolból láttam, hogy Harry utánam sietett. Mikor odaért leült mellém. Nem szólt semmit csak ujjankat összefonta és ült mellettem szótlanul. Fejemet vállára hajtottam és elkezdtem szidni magam, hogy hogy tehettem ilyet.

- Ne mondj ilyet! Ezt nem bírom hallgatni! Nincs akkora baj, majd megnyugszanak és kibékültök! Ne aggódj Kicsim!

- Az mind szép és jó lenne, ha így lenne, bár kétlem, de ha velük ki is békülök, magammal még mindig nem leszek! Talán az lenne a legjobb, ha néhány napra egy szállodába mennék, hogy ne is lássanak a fiúk! - mondtam szomorú hangon

- Micsoda?? Ne hülyéskedj már! Akkor én sem látlak!!!! - mondta kétségbeesetten

- Dehogy nem! Majd találkozunk mindíg! És remélhetőleg gyorsan megenyhülnek és nem kell sokáig távol lennem tőletek! De kérlek ne is próbálj lebeszélni erről! Ezt már eldöntöttem! Ez így lesz! - mondtam magabiztosan

- Ha te így szeretnéd, akkor így lesz! De most gyere menjünk haza! - felhúzott és hazasétáltunk, persze egy-két rajongóval találkozunk, akik kérésére Harry pózólt, bár láttam, hogy a mosoly most nem igazi. Meg is kérdezték, hogy össze vagyunk-e veszve, mert nem látszunk boldognak, de természetesen mondtuk, hogy nincs semmi gond közöttünk. Még egy puszit is adott a számra, ezzel alátámasztva állításunkat. Gyorsan lezavartuk a rajongókat és hazamentünk.