*Ada*

Hát ... A pofám leszakadt majdnem, mikor Jenny mesélte a történteket! És én/mi addig mi a francot csináltunk, hogy nem vettem/vettük észre ezt az egész flörtöt? Chhh mondhatom nagyon figyelünk a másikra... Na de a lényeg, hogy Tina jól van, és mostmár mindenki kezd megnyugodni! Ezt onnan gondolom, mert az eddig borzalmas, szinte már fájdalmas csendet felváltotta a férias morgás, suttogás és csevegés! Bella Liam-mel volt elfoglalva, így én elhatároztam, kiderítem, hogy Harry merre veszett el ma.

- Cica! - szólítottam meg, hogy rám figyeljen

- Tessék Édes!

- Hol voltál ma? - kissé meglepődött a kérdésen. Igen ... még sosem kérdeztem tőle ilyet.

- Öhm ... Csak ... Erre-arra!

- Harry! ... Ne nézz madárnak!

- Madár? HOL? - pattant fel Louis és Niall-t maga elé "kapta" élő pajzsnak

- Sehol! Ahhhj... Te csökkent elméjű! - kaptam a fejemhez

- Gyere! Menjünk kerülni egyet! - Harry megfogta a kezem és elindultunk a hosszú folyosón. Nem is szóltunk addig, még a kórház udvarán le nem ültünk.

- Szóval ... ?

- Mi?

- Miért titkolózol? Mit követtél el, amiről nem szabad tudnom?

- Semmit! Semmi olyat, amit ne tudhatnál ...

- Akkor mondd már el végre, hogy merre jártál, az istenit! - kezdtem kissé begurulni

- Oké! ... - mondta, felémfordult és levette a pulóverét.

- Ennyire azért nincs már meleg! - mondtam kissé gúnyosan, amit magam sem értek, miért így, de mindegy. Harry csak mosolygott és ... várt(?)

- Na? - kérdezte még mindig mosolyogva

- Mit na?

- Jaaj siess mert megfagyok!

- Mi van? - teljes képzavar állt be nálam! - Harry mi van? Nem értem!

- Nézd! - mondta és az orrom elé tolta a karját

- Ez .... Ez mi? - tudom, hülye kérdés, hisz én is látom, hogy egy tetkó, egy A betű ... de ... Nem tudtam mást kinyögni

- Ez az új tetkóm! - mondta 100 wattos vigyorral - Tetszik?

- Hát ... Szép A betű ... De mit jelent? És minek neked ez? - kissé le voltam fagyva, nem számítottam ilyesmire

- Jajj Cica! - mondta kacagva - A, mint Ada! naaa .. Leesett?

- Ez komoly?

- Persze! És azt hiszem, egyértelmű, hogy miért ... Mert szeretlek! - mondta, majd megölelt

- Én is szeretlek Harry! De nem tudom mit mondjak!

- Semmit! Ez ... Ez csak nekem jelent valamit!

- Nem, dehogy! Ez nekem is, nekem is nagy dolog, hisz, miattam, az én nevem! - még mindig kissé le voltam sokkolva, de azért remélem érthetően fejeztem ki magam

- Örülök, hogy nem akadtál ki! - mondta mosolyogva és újra magához húzott

- Emiatt? - néztem rá felvont szemöldökkel - Ez egy kis apróság, ez még bele fér!

- Majd lesz nagyobb is!

- Mégis micsoda? - pattantam fel a padról

- Jajj semmi, csak szívatlak! - mellém lépett és megcsókolt - Gyere, menjünk be!

Mikor beértünk, már esett is nekünk Louis.

- Merre voltatok? - húzogatta a szemöldökét

- Elmentem spermát adni, Ada meg segített! - mondta halál komolyan Harry. Én csak kerek szemekkel néztem rá.

- Hogy MIIIIIT?? - visította Louis. Nem bírtam tovább, kitört a röhögés belőlem

- Jajj ne hidd el neki! Az udvaron voltunk! - mondtam röhögve és megfogtam Louis válllát. A srác egy darabig csak állt és pislogott, majd mikor felfogta, hogy tényleg csak az udvaron voltunk, elkezdett durcizni.

- Harry! Ez rosszul esett! Szakítok veled! Megbántottál! - karba tette kezeit, megfordult hirtelen és levágta magát az egyik székre, pukkadtan. Újra röhögésben törtem ki, de már a többiek is csatlakoztak. Harry csak megrázta a fejét és mosolygott!

- Majd megbékélsz drágám!

- Azt te csak hiszed! - mondta csücsörített szájjal és a másik irányba nézett Louis

- Harry! Azt hiszem, még menthető! Vígasztald meg! - mondtam nevetve neki

- Majd ha hazaértünk! - rántott vállat Harry

...

Még egy órán át maradtunk a kórházban, párosával mentünk Tinához, mikor mindenki meglátogatta, mennünk kellett vissza, mert a srácok próbáltak. A koncert holnap lesz, de holnap sok interjú lesz nekik, mivel utolsó napunk lesz New York-ban! Jenny és én a szállodába mentünk, kajáltunk aztán meg tespedtünk a tévé előtt ... Vagyis én twitterezni kezdtem. Válaszoltam néhány rajongónak. Nem, nem a sajátomnak, mert olyan szerintem nem sok van ... 1D rajongóknak! Azért ... Volt egy kérdés, ami kiverte a biztosítékot nálam!

- Jééézus ereje! - hűledeztem a képernyőt bámulva

- Na mit láttál már? - horkantott fel Jen és oda ült mellém, bámultuk a laptopot. Kijelöltem azt a szöveget, amin felháborodtam.

" Szia Ada! Te egy nagyon szerencsés lány vagy, remélem tudod! Milliók irígyek és féltékenyek rád! Neked nagyon bejött az élet ... " - kezdődött, mondhatni normálisan az üzenet. De a továbbiak már eldurvultak, legalábbis szerintem.

" ... Lenne pár kérdésem! Láttad már a srácokat meztelenül? Tényleg nagy f***a van Liam-nek? Louis-nak komolyan van egy kis pocija? Niall biztos sexy látvány lehet! Zayn-nek kockás a hasa? És mi van Harry-vel? Milyen az ágyban?"

Mikor Jen elolvasta sírt a röhögéstől.

- Mi a szart röhögsz?

- Hát ez ... ez beteeeeg! - visította röhögés közben

- Hát b***d meg, én nem találom viccesnek! Ez már ... Ez már sok! - háborogtam

- Jól van, nyugi! Vannak elvetemült emberek! - mondta már kicsit nyugodtabban Jen és folytatta - És mit válaszolsz?

- Semmit! Én az ilyenre nem vagyok hajlandó válaszolni! - Jen elfogadta, mondhatni beletörődött abba, hogy nem díjazom az ilyen fajta dolgokat ... Még egy darabig gépeztünk, aztán már unalmamban nem tudtam mit mondani ....

- Unatkozom! - sóhajtotta

- Csináljunk Twitcam-et! - pattantam fel

- Öhhh... Oké! De várj, elfogadható fejet csinálok, aztán kezdjük! Addig írd ki, hogy készüljenek! - mondta röhögve és a fürdőszobába ment

- Okééé! - kurjantottam el magam és gépeni kezdtem

@H_Ada_: Wooop wooop! Jen és én twitcam-re készülünk! Hamarosan láthattok minket! :)

- Na itt vagyok! De egy kérdés! Felkössem a hajam, vagy hagyjam lógva ...? - nézett rám Jen, és úgy tett, mint ha ezen múlna a világ sorsa!

- Mit tudom én! Hagyd lógva! - rántottam vállat. Átöltöztem meg én is rendbe tettem magam, és kezdtük is! Elég nehezen indult, kevesen néztek! Aztán valami csoda folytán egyre csak szaporodott a nézők száma, válaszolgattunk a kérdésekre, rengeteget marhultunk és ... még többet röhögtünk. Észre sem vettük, hogy már este van. Ezt is csak onnan tudtuk, hogy Harry belépett fáradtan a szobába.

- Úr isten! Harry! - kaptam tekintetem az ajtóra

- Sziasztok csajok! Mi jót csináltok? Már a folyosón hallani, hogy nevettek!

- Szivem! Épp twitcamolunk! - a cset részt elárasztották a rajongók kérései, mi szerint jöjjön oda Harry is a kamera elé, csókoljon meg, és egyéb. Jenny csak olvasta én meg ... Néztem Harry-t! Végül odajött.

- Hello mindenki! - integetett a kamerába, majd odahajolt és egy puszit nyomott a számra. Leült mellém és együtt kamoztunk, most már hármasban. Jenny tovább olvasta a kérdéseket.

" Harry! Van egy új tetkód? Jól láttam?" - olvasta hangosan Jen. Harry-re néztem, ő csak mosolygott.

- A rajongók azt is észre veszik, ha egy hajszálam az ellenkező irányba göndörödik! - mondta nekem már nevetve - Na jól van, én megyek! - nem mondta hova, de én tudtam! Fáradt volt, zuhanyozni ment. Mi befejeztük a kamerázást, Jenny elköszönt és lelépett a szobájába. Harry után mentem, lezuhanyoztunk .... Úgy, ahogy... ahogy mi szoktunk ( ;) ) utána rendesen is! ( :D ) Bebújtam az ágyba, ő mellém, szorosan magához húzott.

- Nem probléma, hogy meglátták?

- Miért lenne az? Nem azért csináltattam, hogy rejtegessem! - mondta mosolyogva

- Szerinted hírt csinálnak belőle?

- Természetesen! Már alapból az nagy "hír", hogy cam-ot csináltál! Aztán a végét meg megkoronáztam! - mondta duzzadó mellkassal

- Jaaj! El is felejtettem, hogy te vagy Harry Styles, a One Direction-ból! - mondtam gúnyosan és a vállába boxoltam - Ne legyél elszállva magadtól, azt nem szeretem!

- Jól van, vicceltem! - megpuszilt, a mellkasára fektetett - Álmodj szépet szerelmem!

- Te is Cica! - mondtam és hallgattam, ahogy a szíve dobog a fülem alatt, majd elaludtam.


Sziasztok!

Hát igen! Mostanság nem sok új részt kaptatok! Eddig betegeskedtem, most meg bejött néhány vizsga, tehát azokra tanulok. -.-" Ezek az okok a felelősek a tolódások, és késések miatt! Őszintén szólva, nem tudom, meddig lesz ilyen "rendszertelen" a dolog, de igyekszem azért néha egy-egy részt hozni mind a két blogra, még ha rövidet is, de valami lesz majd! Remélem tetszett! Ha már itt jártál, kérlek kommentelj is! ☺

Puszi: Adri☺