One Direction napjai (Befejezett)

A történet egy magyar lányról, Adáról és a One Direction-ról szól.

Utolsó hozzászólások
 • ohqkxk: <a href=http://propecial.com>order propecia online cheap</a>
  propecia dosage reduction of order http://propecial.com
  (2018-10-21 23:49:21)
  82.bejegyzés: Terhes vagyok Harold Edward Styles-tól!
 • RoyDB: <a href=http://rsaqe.us/what-drugs-interact-with-actos/>http://rsaqe.us/what-drugs-interact-with-actos/</a> KeymnEryclerew
  (2018-10-20 16:09:01)
  Ez itt a reklám helye :)
 • Eddielar: Hello there! <a href=http://onlinegenepharmacy.com/>mexican online pharmacies prescription drugs</a> beneficial web page http://onlinegenepharmacy.com
  (2018-10-18 12:49:35)
  180.bejegyzés

147.bejegyzés

*Ada*

- Harry! Mégis mire ez a jó kedv?

-Háhá! Nem tudom! Rég volt ilyen ... De most ez van!

- Látom, hogy valamiben sántikálsz! Látom a huncutságot a szemedben! Nekem már nem tudsz hazudni! - fenyegetőztem

- Ahj... - sóhajtott - Na jó! Neked elmondom! - majd megpuszilt és mellém ült - Reggel Lola és Paul társaságában reggeliztem. Mondták, hogy a többiek olyan ... szomorúak és nem tudják mit tegyenek! Én meg benyögtem, hogy hozzák el a lányokat Párizsba! - vigyorgott rám szélesen

- Hogy mi? A lányok ide....vagyis Párizsba jönnek? - visongattam de ő befogta a szám

- Cssss! Hallgass Asszony! A fiúk nem tudják! - mondta nevetve és az ágyra tepert

- Oké! Bocs! De ez .... WÁÁÁÁ!!! Annyira jó! Rohadtul hiányoznak már! - ugráltam fekve. Úgy nézhettem ki, mint egy ideggörcsös, de leszarom! - És mikor?

- Hát! Ha minden jól megy egyszerre érünk oda! De lehet, hogy a lányok kicsit késnek! Nem tudom! - mondta mosolyogva és puszilgatni kezdett!

- Harry! Tudom, hogy tudod! De egy isten vagy! - a nyakába kapaszkodtam és addig öleltem, amíg tudtam.

***

Az első interjú helyszínén vagyunk. A srácokat épp rendbe szedik, nem mint ha kellene, de mindegy! Én Bellával ülök és épp kávét szürcsölünk. Jenny Tinához ment a kórházba, így nem jöhetett velünk. Sokat beszélgettem Bellával mikor már nem bírtam tovább!

- Bella! El kell mondjak valamit ... de ne mondd senkinek!!!

- Oké! - nézett rám komoly arccal

- Holnap. A lányok. Jönnek. Párizsba! - mondtam, minden szó után szünetet hagyva

- Hogy .... Mi? Komoly? - kérdezte, mikor feldolgozta amit mondtam. Én csak szaporán bólogattam.

- De ne mondd senkinek mert ... Nem tudják! - böktem a pasik felé a fejemmel. Bella helyeslően bólogatott és témát is váltottunk. 1 óra múlva a srácok kész lettek, még készült pár fotó, hogy ott jártak, majd elköszöntek! Harry összekulcsolta az ujjainkat és mentünk is a kocsihoz.

- Most hova? - kérdezte Liam-et Bella

- Szálló! Aztán 2 óra pihi, majd újabb interjú, aztán egy rádiózás! És koncert! - vázolta Lee a helyzetet. Ez így is lett! Azt a két óra pihit mindenki együtt töltötte. Beültünk a mi szobánkba és ott tanyáztunk a következő indulásig. A srácok közben mondták, hogy bizony a lányok hívták őket és egyre gyanúsabb lett a dolog. De amilyen hülyék, nem esik le nekik, tehát félni nem kell ilyesmitől! Tinát a doki kiengedte, mivel holnap, vagyis ma éjjel utazunk.

- És jól vagy? Vagyis, vagytok! - kérdezte Harry Tinától, mikor visszaértek a szállóba Jenny-vel és Josh-al.

- Igen! Köszi! - válaszolt mosolyogva - Jól ránk ijesztett a kis Aaron, de most már minden rendben! - mindenki megtapogatta a pocakját, majd hagytuk pihenni! Láttam Harry-n, hogy annyira megváltozik, ha egy kisgyerek a téma, vagy jelen van. Például Lux! Akár mikor meglátja, arcvonásai ellágyulnak, mosolyog és gagyog neki! Egyértelmű, hogy tökéletes apa lesz majd egyszer! Egyszer, mikor végre nyugodt életünk lesz, és készek leszünk egy kisbabára!

- Baby!? Merre jársz? - lengette kezét az arcom előtt

- Oh! Bocsi! - mosolyogtam rá

- Min gondolkodtál el?

- Nem lényeges! - bújtam oda mellkasához és Ő a hajamat simogatta

- Jössz velem megint?

- Hova?

- Interjúra!

- Ja ... Aha!

- Akkor készülődj mert indulunk! - nagyon nem kellett készüljek, mert a telefont zsebre vágtam és kész voltam! A kocsiba ülve újra elméláztam, de Harry megint visszahozott, mikor szólt, hogy megérkeztünk. Ismét az volt, mint délelőtt! Ők csevegtek, én meg ültem Bellával és néztük őket! Később mentünk a rádióhoz, ahol a srácok egy számot is elénekeltek. Mi kívülről figyeltük őket, de nekem csak a kisbabás téma járt a fejemben, akár mikor Harry-re néztem! És ez elég sűrűn volt, hisz szinte csak őt néztem! Miért agyalok ennyit ezen? ...

146.bejegyzés

*Harry*

Reggel frissen ébredtem. Jó kedvem volt és úgy éreztem, hogy ezt ma rá kell ragasszam mindenkire! Miután - úgy 10 perc próbálkozás után - kikecmeregtem Ada alól, felöltöztem és lementem kajálni. Természetesen az "idősebb" korosztály már nagyban ébren volt.

- Sziasztok! - küldtem egy köszönést Lolának és Paulnak

- Jó Reggelt! - bőgték vissza egyszerre. Lecsapódtam melléjük és bedúrtam a reggelim. Mikor végeztem, vigyorogva bambultam.

- Mi ez a mosoly, Harry?

- Ez? ... Hm ... Bár tudnám az okát, kedves Lola! De ... Eldöntöttem, hogy ma mindenkire ráragasztom! - mondtam és fogsort villantottam nekik

- Azt hiszem ha így vigyorogsz, mindenki kacag majd! - mondta kissé nevetve Paul

- Helyes! Éppen ez a cél! Na, de megyek ... Viszek az asszonynak kávét! - ezzel távoztam is köreikből. Töltöttem egy ütős feketét Adának és felcaflattam a szobánkba. Ada az ágyon ült, kómásan, egy ... madárfészekkel a fején! Jaaaa nem! Az a haja ( :D )

- Szia! - morogta álmos hangon

- Szia Baby! - vigyorogva megpusziltam és odaadtam a kávét

- Hű! Köszi! Te mindig tudod, mi kell nekem! - mondta mosolyogva

- Gyönyörű vagy!

- Őőő ... Te biztos azt látod, amit kell? Nézz már rám!

- Nézlek!

- És mit látsz? - kérdezte, közben kortyolta a kávét

- Két gyönyörű, nagy barna szemet, amik még kissé álmosak. Egy csodaszép pofit, ami szinte kiált, hogy adjak rá néhány puszit! Őőő... oké! A hajad nem egy esztétikai csoda, de ez javítható!

- Héééé! - kiáltotta majd egy párnát kaptam az arcomba

- Most mi van? Csak őszinte voltam! De persze...Ti nők csak a rosszat halljátok meg! Az, hogy előtte mit mondtam, fel se tűnt! - vágtam be a dúrcát

- Jaaaj nagyon szépeket mondtál édes! Naaa gyere ide! - letette a bögrét és hátulról átölelt.

- Nem is hallottad meg! - pukkadoztam tovább, de csak mert nagyon jól esett, hogy simogat meg ölel!

- Dehogy nem! Nem vagyok süket! Hallottam, csak elég hihetetlen, hogy ... mikor a leglepusztultabb vagyok, te akkor látsz szépnek! - mondta majd egy puszit nyomott a nyakamra

- Nekem mindig gyönyörű vagy! Mikor tanulod már meg? - megfordultam és eldöntöttem az ágyon.

- Akkor most büntit kapok? - kérdezte kacéran

- Bizony! Nagyon, nagyon rossz kislány voltál! - ledobtam a pólóm, ő a derekam köré fonta lábait és ... a többit talán jobb, ha rátok bízom!

*Niall*

- Ezt nem hiszem el! - csattantam ki kissé idegesen az ágyból. - Ezek éjjel-nappal csinálják? Na jó ... Ez nem is meglepő! - mondtam magamnak ... Igen, Ada és Harry reggeli tornát tart és természetesen a falak kopognak rendesen! De ... nem részletezném, mit hallok még ... Nyúltam a telefonért, felöltöztem és a gyomrommal egyre gondoltunk! Elindultam kajálni, a hasam pedig korgott egész a földszintig! Megpakoltam a tányérom és leültem, azzonnal neki láttam a reggelinek! Már alapból isteni reggelem volt - az ébresztőt leszámítva - mivel ez a svédasztal egyszerűen mesés. De a reggelt egy hívás koronázta meg!

- Hallo? - szóltam bele és gyorsan lenyeltem a falatot

- Szia Niall!

- EMMA???

- Igen! Én vagyok! - a szemem könnybe lábadt, a tányért félretoltam és az asztalra borultam. - Ne haragudj rám ... Én akartalak keresni, de ... a szüleim! - mondta édes hangján, én meg nem tudtam megszólalni - Niall! Ott vagy?

*Zayn*

Hmm... Hány óra lehet? Nyúltam a telefonért, ami szerint 11 múlt. Ideje kimászni az ágyból. Elmentem a fürdőbe, elvégezni reggeli teendőim, de egy telefoncsörgés megzavart ebben. Rohantam esztelen a szobába, keresztül estem egy széken, meg egy bőröndön, de még egyben vagyok, tehát utam folytattam a telefonig, amit végre megszereztem.

- Tessék! - szóltam bele lihegve

- Szia Zayn! Őhm ... Rosszkor?

- KAT? - csodálkoztam rá a hang tulajdonosára, pár oktávval magasabb hangon, majd a fülemtől elemeltem a telefont, és igen ... valóban a barátnőm hívott!

- Igen! Én vagyok, de ha nem érsz rá akkor ...

- De! Jajj! Annyira hiányzol! - bukott ki belőlem

- Te is nekem édesem! Mesélj mizujs veled?

- Hát! Ami azt illeti ... Nem rég keltem!

- Ejha! Jól megy! - kacagott

- Imádom, ha nevetsz! - mondtam mosolyogva

- Én meg téged imádlak!

- És veled mizujs Nyuszkó? Merre vagy?

- Hát őőő .. Én most ... Iskolában! Igen! Csak tudod, szünet van és ... hiányoztál! - dadogta ami kissé fura volt, de ... mindegy most fontosabb, hogy hallhatom a hangját

- Értem! Ne haragudj, hogy nem kerestelek, de történtek itt dolgok, de most nem részletezem! Kitartás nyuszikám! Hamarosan otthon leszek!

*Louis*

Felkeltem ... Nem, nem önszántamból! A mellettem lévő szobában ... Hogy is fogalmazzak! Az átszűrődő nyögések zavarták meg az álmom ... De mindegy, úgy is ideje kelni. Az étkezőbe érve természetesen Niall-t láttam, amint ... Nem eszik?? Ezzel meg mi van? Az asztalra van borulva ... Fogtam egy tálcát, pakoltam némi kaját rá és elindultam felé, de hívásom volt, így a mellettem lévő asztalra tettem a cuccot és felvettem hamar a telefont.

- Szia Répakiráááááály!

- Nessi! Hercegnőm! Micsoda meglepetés!

- Bizony! Mizujs veled?

- Hát ... Nem ébredtem túl jól ... A szobám a "házaspár" mellett van és ....

- Oké! Nem kell részletezd! Ismerem őket! - mondta kacagva

- Hiányzol Répakirálynő!

- Te is nekem! A királyságunk nem az igazi, ha a király nincs jelen!

- Kitartás! Hamarosan vége a turnénak

*Liam*

- Bella! Édesem! Ébresztő! - suttogtam a nyakába, és egy pár puszit is hagytam ott

- Hmmm ... Szia mackó!

- Mackó? - kérdeztem vissza csodálkozva

- Aha! Most az vagy!

Miután kikevergőztünk az ágyból és elvégeztük reggeli teendőinket, megállapítottam, hogy mind a ketten nagyon jól nézünk ki!

- Szivem!

- Tessék, Liam!

- Gyere ide! Csinálni akarok egy képet!

@Real_Liam_Payne: Reggeli készülődés :)

- Be is állítottam profil képnek! - jelentettem ki mosolyogva és egy csókot adtam Bellának

- Az első közös képünk ... A neten! - mondta ő is mosolyogva, majd átküldtem a képet és ő is beállította a twitterén

- Bizony! Most már nincs nyugtod! Figyeld meg mennyi kommentünk lesz!

- Hát igen! De biztos lesz, aki ... akinek nem tetszik majd!

- Azokkal nem szabad foglalkozni! - megpusziltam - Menjünk reggelizni drágám!

Így is tettünk. Az ebédlőbe érve megpillantottam Niall-t és Louis-t ... külön ültek, és mind a ketten elmélyülten telefonáltak! Hm ... Mindegy, mi azért kajáluk!

145.bejegyzés

*Ada*

Hát ... A pofám leszakadt majdnem, mikor Jenny mesélte a történteket! És én/mi addig mi a francot csináltunk, hogy nem vettem/vettük észre ezt az egész flörtöt? Chhh mondhatom nagyon figyelünk a másikra... Na de a lényeg, hogy Tina jól van, és mostmár mindenki kezd megnyugodni! Ezt onnan gondolom, mert az eddig borzalmas, szinte már fájdalmas csendet felváltotta a férias morgás, suttogás és csevegés! Bella Liam-mel volt elfoglalva, így én elhatároztam, kiderítem, hogy Harry merre veszett el ma.

- Cica! - szólítottam meg, hogy rám figyeljen

- Tessék Édes!

- Hol voltál ma? - kissé meglepődött a kérdésen. Igen ... még sosem kérdeztem tőle ilyet.

- Öhm ... Csak ... Erre-arra!

- Harry! ... Ne nézz madárnak!

- Madár? HOL? - pattant fel Louis és Niall-t maga elé "kapta" élő pajzsnak

- Sehol! Ahhhj... Te csökkent elméjű! - kaptam a fejemhez

- Gyere! Menjünk kerülni egyet! - Harry megfogta a kezem és elindultunk a hosszú folyosón. Nem is szóltunk addig, még a kórház udvarán le nem ültünk.

- Szóval ... ?

- Mi?

- Miért titkolózol? Mit követtél el, amiről nem szabad tudnom?

- Semmit! Semmi olyat, amit ne tudhatnál ...

- Akkor mondd már el végre, hogy merre jártál, az istenit! - kezdtem kissé begurulni

- Oké! ... - mondta, felémfordult és levette a pulóverét.

- Ennyire azért nincs már meleg! - mondtam kissé gúnyosan, amit magam sem értek, miért így, de mindegy. Harry csak mosolygott és ... várt(?)

- Na? - kérdezte még mindig mosolyogva

- Mit na?

- Jaaj siess mert megfagyok!

- Mi van? - teljes képzavar állt be nálam! - Harry mi van? Nem értem!

- Nézd! - mondta és az orrom elé tolta a karját

- Ez .... Ez mi? - tudom, hülye kérdés, hisz én is látom, hogy egy tetkó, egy A betű ... de ... Nem tudtam mást kinyögni

- Ez az új tetkóm! - mondta 100 wattos vigyorral - Tetszik?

- Hát ... Szép A betű ... De mit jelent? És minek neked ez? - kissé le voltam fagyva, nem számítottam ilyesmire

- Jajj Cica! - mondta kacagva - A, mint Ada! naaa .. Leesett?

- Ez komoly?

- Persze! És azt hiszem, egyértelmű, hogy miért ... Mert szeretlek! - mondta, majd megölelt

- Én is szeretlek Harry! De nem tudom mit mondjak!

- Semmit! Ez ... Ez csak nekem jelent valamit!

- Nem, dehogy! Ez nekem is, nekem is nagy dolog, hisz, miattam, az én nevem! - még mindig kissé le voltam sokkolva, de azért remélem érthetően fejeztem ki magam

- Örülök, hogy nem akadtál ki! - mondta mosolyogva és újra magához húzott

- Emiatt? - néztem rá felvont szemöldökkel - Ez egy kis apróság, ez még bele fér!

- Majd lesz nagyobb is!

- Mégis micsoda? - pattantam fel a padról

- Jajj semmi, csak szívatlak! - mellém lépett és megcsókolt - Gyere, menjünk be!

Mikor beértünk, már esett is nekünk Louis.

- Merre voltatok? - húzogatta a szemöldökét

- Elmentem spermát adni, Ada meg segített! - mondta halál komolyan Harry. Én csak kerek szemekkel néztem rá.

- Hogy MIIIIIT?? - visította Louis. Nem bírtam tovább, kitört a röhögés belőlem

- Jajj ne hidd el neki! Az udvaron voltunk! - mondtam röhögve és megfogtam Louis válllát. A srác egy darabig csak állt és pislogott, majd mikor felfogta, hogy tényleg csak az udvaron voltunk, elkezdett durcizni.

- Harry! Ez rosszul esett! Szakítok veled! Megbántottál! - karba tette kezeit, megfordult hirtelen és levágta magát az egyik székre, pukkadtan. Újra röhögésben törtem ki, de már a többiek is csatlakoztak. Harry csak megrázta a fejét és mosolygott!

- Majd megbékélsz drágám!

- Azt te csak hiszed! - mondta csücsörített szájjal és a másik irányba nézett Louis

- Harry! Azt hiszem, még menthető! Vígasztald meg! - mondtam nevetve neki

- Majd ha hazaértünk! - rántott vállat Harry

...

Még egy órán át maradtunk a kórházban, párosával mentünk Tinához, mikor mindenki meglátogatta, mennünk kellett vissza, mert a srácok próbáltak. A koncert holnap lesz, de holnap sok interjú lesz nekik, mivel utolsó napunk lesz New York-ban! Jenny és én a szállodába mentünk, kajáltunk aztán meg tespedtünk a tévé előtt ... Vagyis én twitterezni kezdtem. Válaszoltam néhány rajongónak. Nem, nem a sajátomnak, mert olyan szerintem nem sok van ... 1D rajongóknak! Azért ... Volt egy kérdés, ami kiverte a biztosítékot nálam!

- Jééézus ereje! - hűledeztem a képernyőt bámulva

- Na mit láttál már? - horkantott fel Jen és oda ült mellém, bámultuk a laptopot. Kijelöltem azt a szöveget, amin felháborodtam.

" Szia Ada! Te egy nagyon szerencsés lány vagy, remélem tudod! Milliók irígyek és féltékenyek rád! Neked nagyon bejött az élet ... " - kezdődött, mondhatni normálisan az üzenet. De a továbbiak már eldurvultak, legalábbis szerintem.

" ... Lenne pár kérdésem! Láttad már a srácokat meztelenül? Tényleg nagy f***a van Liam-nek? Louis-nak komolyan van egy kis pocija? Niall biztos sexy látvány lehet! Zayn-nek kockás a hasa? És mi van Harry-vel? Milyen az ágyban?"

Mikor Jen elolvasta sírt a röhögéstől.

- Mi a szart röhögsz?

- Hát ez ... ez beteeeeg! - visította röhögés közben

- Hát b***d meg, én nem találom viccesnek! Ez már ... Ez már sok! - háborogtam

- Jól van, nyugi! Vannak elvetemült emberek! - mondta már kicsit nyugodtabban Jen és folytatta - És mit válaszolsz?

- Semmit! Én az ilyenre nem vagyok hajlandó válaszolni! - Jen elfogadta, mondhatni beletörődött abba, hogy nem díjazom az ilyen fajta dolgokat ... Még egy darabig gépeztünk, aztán már unalmamban nem tudtam mit mondani ....

- Unatkozom! - sóhajtotta

- Csináljunk Twitcam-et! - pattantam fel

- Öhhh... Oké! De várj, elfogadható fejet csinálok, aztán kezdjük! Addig írd ki, hogy készüljenek! - mondta röhögve és a fürdőszobába ment

- Okééé! - kurjantottam el magam és gépeni kezdtem

@H_Ada_: Wooop wooop! Jen és én twitcam-re készülünk! Hamarosan láthattok minket! :)

- Na itt vagyok! De egy kérdés! Felkössem a hajam, vagy hagyjam lógva ...? - nézett rám Jen, és úgy tett, mint ha ezen múlna a világ sorsa!

- Mit tudom én! Hagyd lógva! - rántottam vállat. Átöltöztem meg én is rendbe tettem magam, és kezdtük is! Elég nehezen indult, kevesen néztek! Aztán valami csoda folytán egyre csak szaporodott a nézők száma, válaszolgattunk a kérdésekre, rengeteget marhultunk és ... még többet röhögtünk. Észre sem vettük, hogy már este van. Ezt is csak onnan tudtuk, hogy Harry belépett fáradtan a szobába.

- Úr isten! Harry! - kaptam tekintetem az ajtóra

- Sziasztok csajok! Mi jót csináltok? Már a folyosón hallani, hogy nevettek!

- Szivem! Épp twitcamolunk! - a cset részt elárasztották a rajongók kérései, mi szerint jöjjön oda Harry is a kamera elé, csókoljon meg, és egyéb. Jenny csak olvasta én meg ... Néztem Harry-t! Végül odajött.

- Hello mindenki! - integetett a kamerába, majd odahajolt és egy puszit nyomott a számra. Leült mellém és együtt kamoztunk, most már hármasban. Jenny tovább olvasta a kérdéseket.

" Harry! Van egy új tetkód? Jól láttam?" - olvasta hangosan Jen. Harry-re néztem, ő csak mosolygott.

- A rajongók azt is észre veszik, ha egy hajszálam az ellenkező irányba göndörödik! - mondta nekem már nevetve - Na jól van, én megyek! - nem mondta hova, de én tudtam! Fáradt volt, zuhanyozni ment. Mi befejeztük a kamerázást, Jenny elköszönt és lelépett a szobájába. Harry után mentem, lezuhanyoztunk .... Úgy, ahogy... ahogy mi szoktunk ( ;) ) utána rendesen is! ( :D ) Bebújtam az ágyba, ő mellém, szorosan magához húzott.

- Nem probléma, hogy meglátták?

- Miért lenne az? Nem azért csináltattam, hogy rejtegessem! - mondta mosolyogva

- Szerinted hírt csinálnak belőle?

- Természetesen! Már alapból az nagy "hír", hogy cam-ot csináltál! Aztán a végét meg megkoronáztam! - mondta duzzadó mellkassal

- Jaaj! El is felejtettem, hogy te vagy Harry Styles, a One Direction-ból! - mondtam gúnyosan és a vállába boxoltam - Ne legyél elszállva magadtól, azt nem szeretem!

- Jól van, vicceltem! - megpuszilt, a mellkasára fektetett - Álmodj szépet szerelmem!

- Te is Cica! - mondtam és hallgattam, ahogy a szíve dobog a fülem alatt, majd elaludtam.


Sziasztok!

Hát igen! Mostanság nem sok új részt kaptatok! Eddig betegeskedtem, most meg bejött néhány vizsga, tehát azokra tanulok. -.-" Ezek az okok a felelősek a tolódások, és késések miatt! Őszintén szólva, nem tudom, meddig lesz ilyen "rendszertelen" a dolog, de igyekszem azért néha egy-egy részt hozni mind a két blogra, még ha rövidet is, de valami lesz majd! Remélem tetszett! Ha már itt jártál, kérlek kommentelj is! ☺

Puszi: Adri☺