- PAUL! Azt hiszem rohadt nagy baj van! - mondtam sírva a telefonba és rohantam vissza a szállóba! A folyosón találkoztam össze vele és egyből faggatni kezdett.

- Mi van Harry? Mi bajod?

- Ada... - nyöszörögtem

- Mi van vele? Baja esett?Mondd már!

- Eltűnt! Elrabolta...

- Mégis ki?

- Egy lány vette fel ... Azt mondta, nem jön ma haza! - nyögdécseltem, a saját szavamba vágva

- Srácok? Mi van? - lépett ki a liftből Tina és Jenny

- Ha jól értettem, Adát elrabolták! - magyarázta nekik Paul és már a telefont nyomkodta ... (értsd: intézkedett)

- Úr isten! Az én hibám! Nem szabadott volna hagynom, hogy egyedül jöjjön! - kezdett sírásba Jenny

- Igen! Talán nem kellett volna! Az istenit! - sarkon fordultam és kikaptam a kocsikulcsot Paul kezéből

- Harry! Mit akarsz tenni? - lépett utánam

- Azt amit rajtam kívül nem sokan ... Ahogy látom! Megkeresem a menyasszonyomat! - üvöltöttem vissza, letöröltem a könnyeimet és kivágtattam. Bepattantam a kocsiba és jártam az utcákat ... remélve, hogy megláthatom valahol, és ez az egész csak egy rossz vicc volt ...

*Liam*

- Bella! Kicsim! - suttogtam

- Mi az?

- Alszol?

- Igen! És álmomban válaszolgatok épp!

- Bocs! ... Csak szeretnék elnézést kérni! - eddig háttal feküdt, de mikor ezt kimondtam, egyből felém fordult

- Hallgatlak!

- Sajnálom! Én nem akartalak megcsalni! Szeretlek téged! Ugye hiszel nekem?

- Liam ... figyelj! - kezdett mondókájába, de valaki megzavarta

- Srácok! Bocs, hogy így betörök de nagy baj van! - lihegte Jenny

- Mi van? - kipattantunk mind a ketten az ágyból

- Ada nincs meg! Állítólag Harry mikor hívta, egy lány vette fel és azt mondta, hogy ne várja haza! - hadarta, majd ment is tovább. Gondolom mindenkit mozgósít ... Aki beszámítható! Gyorsan öltöztünk és mentünk a folyosóra, ahol Paul idegesen magyarázta, kinek mi a dolga! Mi, fiúk mentünk keresni, a lányok maradtak. Egyrészt a részegesek miatt, másrészt Tina miatt ... Mert ugye ő babát vár, és nem szeretnénk, ha baja esne ... ahogy a többi lánynak sem!

*Tina*

- Te jó ég! Nem hiszem el, hogy mennyi gubanc lesz egyetlen buliból ... - hitetlenkedtem Jenny-nek és Bellának

- Én nem tudom elképzelni mi lehetett! Miuttán eljöttem ... - mondta fájdalmas arccal - Onnantól nem tudom mi volt, és ... mégis ki képes ilyesmire?

- Nem tudom! De komolyan, ha a kezeim közé kaparinthatnám! - kezdett durvulni Jenny! Mivel a rokonom, tudom, milyen ha dühös ... Nem jó vele packázni, maradjunk ennyiben!

- Nem kerültetek összetűzésbe valakivel? Vagy ... én már nem tudok mire gondolni! - mondtam és a fejemet ráztam, majd óvatosan levágódtam a kanapéra

- ÚR ISTEN! - sikkant fel Jenny - Az a vinnyogós ribanc!

- Mi van? - kérdeztük egyszerre Bellával

- Miről beszélsz? - sürgettem

- Hát ... Én meg Ada megelégeltük, hogy falja Liam-et ezért odamentünk és elláttuk a csaj baját!

- MEGVERTÉTEK????? - kerekedtek ki a szemeim

- Nem ... De majdnem! Na mindegy ... Röviden úgy volt, hogy én Liam-mel maradtam, Ada meg arrébb vitte a csajt és valamit beszéltek ... na jó ... összeszólalkoztak! - és ekkor megállt! Láttam rajta, hogy "megvilágosodik"

- Mondd már! - sürgette most Bella

- Gondoljátok, hogy ... Ő lehet az elrabló?

- Basszus! Azonnal szólj Paulnak, ő beszélt már a rendőrökkel! Te tudod, hogy néz ki a csaj, el kell mondd nekik! - pattogtam ott idegbajosan és a telefont nyomkodtam majd Jenny kezébe nyomtam.

- Paul! Rájöttem ki lehet a tettes! ....... - kezdett hosszas mondókájába Jenny, amit először Paul-nak kezdett ecsetelni, de a végére már a rendőrtől köszönt el! Gondolom, közben átvette a telefont, hogy ne kelljen kétszer mondani!

- Naaaaaaa? - kérdeztem extra vékony hangon! Ez az idegesség nem jó dolog, ha keveredik a várandóssággal! Eddig sem voltam egy türelmes ember, de így ez csak jobban fokozódik!

- Körözést adtak ki az általam elmondottak alapján...Időközben Liam is kezdett emlékezni és hasonlóképp írta le a lányt!

- Jaaaa....gondolom! - mordult fel Bella

- Őőő ... avasson már be valaki!

- Liam kavart egy nővel, azért jöttem haza ... Valószínűleg nem a hajszínét jegyezte meg a legjobban .... Amilyen ruhában volt az a ..... - morgolódott Bella

- Hidd el, nem akart ő rosszat! De ... ő is férfi! Ez ellen nem tehetünk semmit! - "vigasztalta" Jenny

*Louis szemszöge* / folytatás a következő részben /


Sziasztok!

Igen ... Tudom, hogy mostanság kevés részt kaptok, de 'sajnos' most nagyon beindult az életem! Ma például 3:50-kor keltem ... Tudom, hogy ez elég rövid lett, de igyekszem a következőt hosszabbra írni! Legyen szép hétvégétek, és mikor szombaton  "későn" kimásztok az ágyból, kicsit gondoljatok rám, aki már aznap fél5kor kelt és bent rohad a bölcsiben, képzésen!!!! Kösziiiii ☺ Legyetek rosszak ;)

Puszi: Adri♥