*Ada*

- Te Jenny! Figyelj csak! Valahogy helyre kéne billenteni ezt a Liam gyereket! - mondtam, túl ordítva a disco zaját

- Hát igen! Mekkora szemétség ez a barátnőjével szemben! - mondta Jenny, kis undorral az arcán

- Nem tudom ... Van egy olyan érzésem, hogy nem magától teszi ezt!

- Ezt meg hogy érted?- nézett rám értetlen arccal - Menjünk a mosdóba! - vonszolt magával

- Gyanakszom ... Szerintem vagy leitatták, ami nem tesz jót a veséjének, vagy valami tudatmódosítót adtak neki! - magyaráztam tudákos fejjel

- Aha ... Azt hiszem értem, mire akarsz kijukadni! De ha valaki feltesz képet vagy valamit a netre...az nem lesz jó a karrierjének!

- Bizonyos szempontból nem gond, mert nem tudják, hogy Bella hogyan néz ki! Így hihetik, hogy ő az! De ... valahogy le kell szedni róla azt a ribit! - mondtam egyre dühösebb fejjel

- Akkor! Eljött az én időm! Bedobom magam! - mondta, haját hátradobta és elindult nevetve. Bevallom, nem tudom mire készül, de ... mentem utána, és bíztam benne, hogy a terv beválik. Jenny határozott mozdulattal a csaj felé nyúlt, karjánál megragadta és lelökte őt Liam öléből! Akaratlanul is nevetnem kellett. Ez után, a csaj felháborodott arccal pislogott a padlóról, gondoltam, kezelésbe veszem. Kedvesen felsegítettem és elhúztam Liam közeléből.

- Mégis mit képzeltek ti magatokról? - vinnyogta oda nekem

- Na ide figyelj angyalom! Most én beszélek, te pedig hallgatsz! Irritál a hangod! - mondtam unott fejjel. Köpni-nyelni nem tudott szegénykém. - A helyzet a következő! Ha nem akarod, hogy a biztonságiak dobjanak ki, akkor most azonnal fogod a kis csillogó flitteres szütyődet, és elindulsz a kijárat felé! Ha mégis úgy döntenél, hogy ellenkezel, akkor ... Megoldhatjuk ezt csúnyábban is! - mondtam nagyképűen, a körmeimet pásztázva

- Azt hiszed, hogy megijedek tőled, csak mert a pasid híres?

- Már megbocsáss! Khm! Nem csak a pasim híres, de ez most annyira nem is érdekes! ... És igen! Talán jobban tennéd, ha megijednél!

- Csak egy okot mondj!

- Kikapom a helyéről mind a két szép szemed, ha még egy szót szólsz! - mondtam most már ingerülten

- Ccchhhh! - fogta a kis szatyrát és kivágtatott a disco-ból! Önelégült mosollyal tértem vissza bódult barátunkhoz, és 'gonosz' barátnőmhöz.

- Naaaaa? Helyzet? - kérdeztem, és igyekszeztem nem feltűnően mosolyogni

- Hát ... Nem ivott piát ... Szerintem bedrogozták ... Épp az előbb akart megcsókolni és kb 3 perc alatt egy millió bókot kaptam, hogy mennyire szép vagyok ... - sorolta unottan Jenny és próbálta megtartani a mellete ülő Liam-et, aki előszeretettel dőlt hol jobbra, hol balra.

- Aaaahha.... A csaj elkergetve! Azt hiszem, szólok Andy-nek és Josh-nak ... Haza megyünk!

- Rendben! Mi elindulunk kifelé!

- Bírod egyedül?

- Aha! - én elindultam megkeresni a srácokat. Hamar meg is találtam, így felkaroltam őket, mivel mind a két srác elég jól meg volt töltve alkohollal! Szóval két részeggel az oldalamon, és egy drog hatása alatt állóval kellett valahogy megszervezzük az utat hazáig.

- Hívtam taxit ... - nyögdécselte Jenny. Liam egyfolytában udvarolt neki, ami kicsit zavaró volt, de hát ez van ... A taxi viszonylag hamar ideért, beültettük hátra a három srácot, előre meg Jenny-t. A baj csak az volt, hogy több hely nem akadt a járműben! - Ez így nem jó ... Nem hagylak egyedül! - tiltakozott Jen

- Menj csak! Hívd fel az otthoniakat, ők majd segítenek felcipelni a jómadarakat! Liam kezd tisztulni, így nem hiszem, hogy baja lesz! Én majd hazajutok valahogy, ne aggódj!

- Biztos vagy benne?

- Persze! - mondtam mosolyogva és ők el is indultak. Kicsit megnyugodtam, hogy most már jó helyen vannak és hamarosan 'otthon'. De jött az újabb izgalom! Én hogy a viharba jussak haza.....? Hát ... elindultam gyalog, mivel a táskám valamelyik srác ölében maradt! De legalább a telefon a zsebemben van ... Na mindegy! Igaz, hogy azt sem tudom hol vagyok, de elindultam arra, amerre a taxi is, mert feltételeztem, hogy arra van a haza. Már lassan egy órája kopogok a járdán, mikor egy lány beszól!

- Na mi van angyalom? Ennyi volt a buli? - jéééézusom én ezt a vinnyogást ismerem

- Mit akarsz? Most nincs hangulatom hozzád! - mondtam, de nem álltam meg, sétáltam tovább

- Engem ez rohadtul nem érdekel! - hallottam a hátammögül, majd egy éles fájdalmat éreztem a tarkómon...

*Bella*

Borzalmasan ideges vagyok! Nem tudok aludni ... Csak azon jár az eszem, hogy Liam mit csinálhat! Vajon épp most csal meg? Mert ... az engem nem zavar, ha csak ott flörtölget, de ... annyira félek, hogy több is lesz! - gondoltam magamban, közben meg már mind a tíz ujjamról lerágtam a körmöm

- Áhhh.... Megnézem Harry-t! - pattantam fel és a szomszéd szoba felé indultam. Halkan kopogtam majd benyitottam.

- Ada!? - szólalt fel félálomból

- Bella vagyok! Csak jöttem megnézni, hogy vagy!

- Ja! Gyere! Most már jól! Csak kezd fájni a fejem!

- Hamar kitisztultál! - mondtam mosolyogva és az ágy szélére ültem

- A többiek?

- Még nem jöttek meg!

- Értem! És mi ez a bánatos arc? - kérdezte és felemelte a fejemet - Ugye nem én sértettelek meg valamivel? Jajjj nagyon sajnálom én nem .... - kezdett bele, de félbeszakítottam

- Nem! Te nem csináltál semmit!

- Ha nem én, akkor ki? Ki meri megbántani a legjobb tánctanárt a világon? - kérdezte keménykedve, persze csak viccből

- Hát ... Az, akitől a legjobban fáj!

- Lee? - kerekedtek ki a szemei

- Aha! Mikor eljöttünk, épp egy lánnyal flörtölt! - mondtam és egy könny csordult ki a szememből

- És te hagytad? - förmedt rám

- Épp mással voltam elfoglalva! - céloztam rá

- De engem letehettél volna egy sarokba ... És van nekem menyasszonyom, aki terelget! - mondta büszkén

- Ez igaz! Igazából ő akart hazahozni, de én ... én nem bírtam nézni és ezért jöttem én el veled!

- Értem! - ekkor megcsörrent a telefonom

- Igen?

- Szia Bella! Jenny vagyok! Egy perc múlva odaér a taxi ... Kellene néhány ember aki segít felvinni a bagázst!

- Rendben! Azonnal ott vagyunk! - letettem - Jössz? - kérdeztem Harry-t aki csak bólintott, felvett egy melegítőt meg egy pólót és már mentünk is. Út közben találkoztunk Louis-val, így ő is jött segíteni.Épp mikor leért a lift, akkor állt meg a taxi. Jenny elkezdte kiszedni a srácokat a kocsiból és 'adta oda' nekünk. Én fogtam Liam-et, aki elég érdekes fejet vágott, nekem meg annyira fájt látni őt, mert mindig az jutott eszembe, hogy talán megcsalt! Harry fogta Josh-t, Louis pedig Andy-t. Jenny kifizette a taxit és elindultunk felfelé. A lift előtt Harry megtorpant. Josh-t Jenny kezébe nyomta és kétségbeesett fejjel kérdezte.

- HOL VAN ADA????

- Ő már nem fért a taxiba...Gyalog jön!

- Valami baj van... Érzem! - mondta idegesen és elindult kifelé. Sajnos mi nem tudtunk törődni vele, mert volt épp elég bajunk! Reméljük, hogy semmi gond nem lesz! Felértünk, mindenki a helyére vitte a 'párját'. Liam-et már nem nagyon kellett támogatni, kezdett 'magához térni'.

- Bella! Kicsim! Hova tűntél el? - jött oda hozzám kedvesen, mosolyogva...nekem nem igazán volt kedvem vigyorogni.

- Liam! Nekem most nincs kedvem beszélgetni! Menj, zuhanyozz le, és aztán aludjunk!

- Mi a baj? Valami rosszat tettem?

- Még kérded? Ott enyelegsz egész este azzal a nővel, és még kérded, hogy rosszat tettél-e?

- Miről beszélsz? - nézett rám értetlenül

- Nem kell játszanod, hogy nem emlékszel! Láttam, és ez épp elég volt! Csak azt mondd meg, hogy megcsaltál-e! Az nem baj, ha flörtöltél! Leszarom, de ha megcsaltál, azt ne várd, hogy elnézzem!

- Bella! Kicsim! Komolyan nem értem miről beszélsz.... Én semmire nem emlékszem! Csak arra, hogy táncoltunk, aztán te eltűntél és egy lány ... egy lány italt adott nekem! - ekkor láttam a felismerést az arcán

- Valamit tett az italba! - mondtuk egyszerre

- Kicsim! Ne haragudj! Én szeretlek! Sosem csalnálak meg! Te vagy a mindenem! - mondta és ölelgetett...Tudom, hogy igazat mondd ... mégis zavar ami történt!

- Talán ... Most kis idő kéne nekem! De ... Ne aggódj! Holnapra rendben leszek! - egy puszit adtam az arcára és ő ment zuhanyozni. Szerintem az idegeskedéstől, vagy a cipeléstől, annyira kifáradtam, hogy szinte azonnal elaludtam!

*Harry*

Azt istenit vedd már fel azt a rohadt telefont! - morogtam magamban az utcán sétálva. Sétálva? Szinte már szaladtam, kétségbeesetten, jobbra-balra!

- A barátnőd most nem tud a telefonhoz jönni!

- Te meg ki vagy? És hol van Ada?

- Legyen annyi elég, hogy ma nem megy haza! *a vonal megszakadt*

- Mi az isten folyik itt? - néztem értetlenül a telefonra és kínomban már sírni kezdtem! Az nem lehet, hogy megismétlődjön! Nem tűnhetett el megint!

- PAUL! Azt hiszem rohadt nagy baj van! - mondtam sírva a telefonba és rohantam vissza a szállóba!