*Niall*

A délelőtt hamar elment a "beköltözzéssel", kajálással, meg egyéb fontos dolgokkal! Mint például a barátnőmmel töltött idő! Már a kisbuszban ülünk mind az öten, és marhulunk, vagyis ők ... Útban vagyunk az interjú helyszínére. A srácok azt mondták, hogy végre közölhetjük, hogy boldog párkapcsolatban vagyunk! Még azt is megbeszéltük, hogy ki mennyit mondd el a csajáról! Hát ... azt kell mondjam, hogy senki nem akar túl sokat monadni, mert nem akarjuk, hogy fenekestől felforduljon azonnal az életük! Persze ez nem sokáig lesz így, hisz amint meglátják velünk őket, azonnal nyomozásba kezd majd mindenki, hogy ki kicsoda... Remélem, hogy mindegyik lány jól bírja majd a rajongók ostromát! És itt nem a pozitív dolgokra célzok éppen. Na de mindegy is! Erős lányok, nem hiszem, hogy gond lenne! A buszban természetesen egy percig sem volt csend, és én egyfolytában csak röhögtem ezen a négy idiótán! Néhány képet, meg videót is csináltam telefonnal, majd egyszer, ha nem felejtem el, fel is teszem őket a netre! Nem tudom meddig kocsikázhattunk, de a lényeg, hogy már ide is értünk a tv stúdiójához. Amint beléptünk elkaptak minket. Smink, haj, meg minden ilyenkor szokásos. Nagyon izgatott vagyok, de ahogy elnézem, a többiek is! Hisz, mégis csak nagy bejelentésre készülünk! A lányok nem is sejtik, hogy mi lesz itt! Direkt nem szóltunk nekik, afféle meglepi lesz ez számukra! Remélem örülnek is majd, nem lesz gond belőle! Készen vagyunk, több smink van az arcunkon, mint bármelyik lánynak és a ruhánk is szerintem vagy 100x át lett vasalva, mielőtt felvettük! Egy szóval "tökéletesen" nézünk ki. Bevonultunk a "terembe" ahol az interjú lesz. Leültünk szép sorban és mindenki felöltötte a mosoly pofát.

- Jó estét minden kedves nézőnknek! Én Bessi Morgan vagyok! Mint ahogy ígértem, itt van velem a jelenleg legmenőbb fiú banda, a One Direction! Sziasztok! - kezdte monológját a riporter

- Üdv! - bőgtük be egyszerre

- Szerintem, nyugodtan tegeződjünk le!

- Rendben! - szóltunk ismét egyszerre

- Nos, srácok! Csapjunk egyből a közepébe, én amondó vagyok! - nézett a kis kártyájára, és újra ránk emelte tekintetét - Lányok milliói vannak oda értetek! Hogyan viselitek ezt?

- Hát tudod, azt hiszem mondhatom, hogy már megszoktuk! Gyakran váltunk ki különbféle reakciókat a lányokból. Elég, ha csak rájuk nézünk, mosolygunk nekik, esetleg köszönünk és ők már sírnak! - kezdett bele Liam

- Vagy épp elájulnak... - tette hozzá Louis

- Volt már ilyenre is példa? - kérdezte csodálkozva Bessi

- Óh igen! Szerintem nem is egyszer! - válaszolta Harry

- És ez nektek milyen érzés? Hogy szó szerint elájulnak tőletek?

- Ijesztő! Mi nem akarjuk ezt, de ... mégis megtörténik! Szerencsére azért a legtöbben csak sírnak, de az is elég dúrva... - magyarázta Harry, szokásos kézmutogatásával

- Én ... Nekem ez nagyon rossz! Nagyon rossz kedvem lesz, ha egy rajongó elsírja magát a látványomtól! Legszívesebben odamennék, és megölelném, hogy ne sírjon! Engem annyira lehangol az ilyen!

- Biztos nem lehet kellemes! Akkor lássunk néhány pletykát! - nézett Harry-re - Olyan hírek, és képek jelentek meg a neten, amiben azt állítják, hogy te egy lánnyal randizgatsz! Ebből mi az igaz?

- Nem randizgatok! - mondta nemes egyszerűséggel, mi meg "óvatosan" ránéztünk, hisz nem értettük, miért tagadja, hogy Adával van, mikor megbeszéltük, hogy kitálalunk.

- Akkor nem igaz, hogy becsajoztál? Talán korainak tartod még a szakításod után?

- Nem! Nem tartom korainak! Nem randizgatok, mert van barátnőm! - szintén extra nyugodt hangon jelentette ki Harry. Ez a srác nem cicózik! Bessi szemei majdnem kiestek.

- Óóóóóh! Elég hamar túl tetted magad a szakításodon! Hogy sikerült ez? Hisz, úgy tudom, hogy fél évig jártatok Adával, és eljegyzés is volt, ami, az igazat megszólva szerintem minden lány álma lenne. Mármint, hogy a nagyszínpad közepén kérjék meg a kezét, több millió ember előtt!

- Ami azt illeti, nagyon rossz volt nekem, mikor szakítottunk! Ráadásul mai napig nem tudom az okát!

- De úgy tudjuk, hogy te mondtad ki a végszót!

- Igen! De ... Azt csak hirtelen felindulásból, egy vita miatt!

- Hát ... Ez a hajó már elment, Harry! - mondta fejét rázva Bessi - Mesélnél a jelenlegi barátnődről? Az a hír járja, hogy nagyon hasonlít Adára. Ez azért lehet, mert még őt szereted?

- Igen! Adát szeretem! - Bessi szemei ismét majdnem kiestek - És a mostani barátnőm ... - elmosolyodott, majd folytatta - Valóban nagyon hasonlít rá! - mondta már nevetve

- Mesélnél róla? - kérdezte értetlen fejjel a riporter

- Nem sokat kell meséljek, hisz szinte mindenki ismeri!

- Szóval ő is egy sztár? Egy celeb?

- Mondhatjuk!

- Harry! Mostmár ne húzd az idegeinket! Mondd el ki ő!

- Hát ki lenne? Ada Horváth! - mondta mosolyogva

- Óóóóóóh! Így már minden világos! Akkor ez azt jelenti, hogy kibékültetek! Gratulálok! Akkor onnan folytatjátok, ahol abbahagytátok?

- Igen! Újra megkértem a kezét, és ő újra igent mondott nekem! - 100 wattos vigyorral válaszolt

- Akkor! Ismét azt kell mondjam, hogy Gratulálok! - mosolygott Bessi

- Köszönjük!

- De most térjünk át a többi srácra! Mindenki úgy tudja, hogy ti még szabadok vagytok! Mi igaz ebből? Mert ... Én már semmin nem lepődnék meg, Harry bejelentése után! - kuncogott a végén - Zayn? - a srác elmosolyodott és belekezdett

- Nem vagyok szingli! - mondta huncut mosollyal - Hónapok óta kapcsolatban élek!

- Nahát! A bradfordi rosszfiút behálózták! Mesélnél a barátnődről?

- Igazából, ő egy civil így nem sokat szeretnék elmondani róla!

- Azért néhány apróság belefér, nem? - kérdezte kacsintva Bessi

- Talán bele! - mosolygott fel Zayn - Adának köszönhetem, hogy megismertem őt! Remek lány, és azt hiszem, hogy ő a tökéletes számomra! Nagyon jól kiegészítjük egymást!

- Nahát, ez igazán aranyos volt! Esetleg a nevét elárulod? És ha már Ada hozott össze vele, akkor talán ő is egy magyar szépség?

- Kat-nek hívják, és igen! Magyar ő is, de Londonban jár egyetemre. Most fogja kezdeni!

- Rendben! Köszönjük! És örülünk, hogy boldog vagy! Azt hiszem, hogy ti ezt előre kiterveltétek, srácok ... a többiek is nagy bejelentésre készülnek? - nézett végig Liam-en, Louis-n és rajtam. Mi csak fakutyaként vigyorogtunk. Nem szóltunk semmit! - Kezdjük veled Liam! Te sem vagy már szingli?

- Nem! Nem vagyok! Boldog párkapcsolatban élek, néhány hónapja!

- Nahát!!!!! Vajon a rajongók most mit érezhetnek? Na mindegy! Mesélnél egy kicsit te is a barátnődről nekünk? Esetleg egy hírességgel van dolgunk?

- Hát! Ő egy nagyon ügyes táncos! Nem híresség, de azt hiszem, ez után a bejelentés után neki is megváltozik az élete, ahogy a többi lánynak is!

- Esetleg egy nevet elárulsz nekünk?

- Bella!

- Köszönöm és neked is gratulálok! - szeme átvándorolt rám, mivel Liam mellett ülök - Mi a helyzet veled, Niall! Te is foglalt vagy?

- Hát ... Igen! Nekem is van barátnőm! - jelentettem ki, és annyira megkönnyebbültem

- Mesélj róla, kérlek!

- Zayn-hez hasonlóan, én sem szeretnék sokat mondani, mivel ő egy civil! A neve Emma! Még iskolába jár! Mi nem rég óta vagyunk együtt!

- Nahát! Bevallom, nem gondoltam, hogy te is ilyen belejentést teszel!

- Miért? - kérdeztem nevetve

- Hát! Köztudott, hogy te szeretsz enni! A rajongók pedig szentül állítják, hogy a te barátnőd egy nagy tál étel! De erre te most rácáfoltál! Nagyon örülök, hogy te is boldog vagy! Gratulálok a kapcsolatodhoz!

- Köszönöm! - mondtam, mire Bessi szeme Louis-ra vándorolt

- Nos... Louis! Azt hiszem, már meg sem kérdezem, hogy neked van-e barátnőd! Inkább azt kérem, hogy mesélj róla!

- Ez nem ér! Mindenkitől kérdezted, csak tőlem nem!? - háborodott fel nevetve

- Jó! Igazad van! Elnézést! - nevette el magát a csaj - Louis! Neked is van barátnőd?

- IGEN! - válaszolta azonnal Lou

- Mit mondanál el róla a közönségnek?

- Imádom! A neve Agnes és ő is nagyon szereti a répát! Nagyon csinos, és még tanul! Mi is néhány hónapja vagyunk együtt, de néha ... Egyre többször érzem azt, hogy olyan, mint ha már évek óta járnánk!

- Ez aranyos! - mosolyodott el a riporternő - És hogy viselik a csajok a bromance-okat? - nevetett fel

- Háhá! Elég jól! Mondhatni, megszokták már! - nevetett fel Louis - Szerintem, ha valaki nem értené ezt a fajta kapcsolatot köztem, és Harry-m között, az nem lenne tökéletes barátnő! Szerencsére Ada és Nessi is értik, sőt, szerintem szeretik is, mikor romantikázunk! Igaz édes? - hajolt Harry-hez, ő meg átkarolta és magához húzta őt!

- Háááát! Oké! - kuncogott Bessi - Sajnos a mai műsorba csak ennyi fért bele! Üzennétek még valamit a rajongóknak mielőtt elköszönünk?

- Igen! - kiáltott fel Zayn

- Tessék! A 2-es kamerába mondhatod!

- Kérnénk szépen, hogy ne utálkozzatok! Az, hogy barátnőnk van, nem jelenti, hogy titeket nem szeretünk! Sőt! A lányok segítségével még jobban megismerjük a női nemet, így jobban tudunk kedvezni nektek! - mondta mosolyogva, majd Harry behajolt a kamera elé és hozzátette

- Örüljetek, hogy mi boldogok vagyunk! Az igazi rajongók ezt teszik! - mondta, majd Bessi-re nézett - Köszi!

- Nos, hallhattátok, kedves Directionerek! Ne keseredjetek el! Bár mind az öt srác foglalt, titeket feltétel nélkül imádnak! És ahogy Harry mondta! Örüljetek annak, hogy kedvenceitek végre boldogok!Köszönöm srácok, hogy eljöttetek! Azt hiszem ez lesz az idei legnézetteb adásom! - nevetett -  Köszönöm, hogy minket néztetek! Most következzen egy kis hír összefoglaló, majd utána ajánló! Szép napot! Viszont látásra holnap! - köszönt el, és egy pasas bekiáltotta.

- ÉÉÉÉÉÉS ENNYI! - Bessi odajött, mindenkinek egyenként megköszönte újra, hogy itt voltunk, kezefogtunk és puszit adtunk, majd mehettünk visszaöltözni a saját gönceinkbe és indultunk " haza".

*hazaúton a kisbuszban*

*Harry*

- Basszus! Ez nagyon jól sikerült! - visított fel önfeledten Zayn. Szívemből szólt most!

- Igen! - helyeseltünk mind

- Kíváncsi leszek, hogy a lányok mit szólnak, ha hazaérünk! Szerintetek? - kérdezte Liam

- Szerintem sokkos állapotban lesznek! - mondta Louis nevetve

- Hát Ada biztos nem, mert ... úgymond ez nekünk nem új! - mondtam büszkén, mire kaptam egy fejbelökést! - NAAAA Ezt most miért?

- Azért! Mert te könnyen beszélsz! Adát már ismerik! - haradta Niall és isten tudja honnan, de egy zacskó süti volt nála, amit előszeretettel tömött az arcába ...

 


 

Sziasztok!

Remélem, hogy tetszett a rész :)

Sajnos, rossz hírem van! Nekem 1.-én kezdődik a suli! :( Ugye nekem szombatonként van iskola, úgyhogy hétvégén nem tudom, hogyan lesz megoldva a rész. Szombatonként biztos, hogy nem lesz! Vasárnap max este tudok írni, és ha úgy sikerül akkor ki is teszem majd! Igyekszem néha előredolgozni, ahogy az időm engedi! A megértéseteket köszönöm! Nektek is nem sokára indul a mandula, szóval ti is koncentráljatok a kötelességetekre! (beszélek én, aki utál tanulni :Đ ) Na mindegy!

Puszi: Ada♥