*Louis*

- Véééééégre! - nyújtózkodom már a szállodai ágyunkon! Nessi sexy-n mellém fekszik. Értem én a célzást! Nem kell kétszer mondani! Kezemet formás popsijára teszem, óvatosan megmarkolom, mire ő felsóhajt! Itt nálam el is szakad a cérna, tegnap este is, a buszon együtt aludtunk, és majdnem beleőrültem, hogy nem tehetek vele semmit! De most itt van, és csak az enyém! Lassan lehámoztam róla a ruhát. Ő is hasonlóképp tett. A fehérnemű sem sokáig volt rajtunk. Egy gyors kitérőt tettem a fürdőszobába, a védekezés érdekében, majd rohantam is vissza! Odafordulva az ajtóhoz, a zárat elfordítottam! Ezt most senki nem zavarhatja meg! A barátnőmhöz léptem, egy laza mozdulattal lefektettem őt az ágyon, fölé hajoltam, kezemmel támasztva magam. A többit nem résztelezném, az már történelem!

*Zayn*

- Kicsim! Kicsomagoljunk most, vagy ráér később is? - kérdezte csilingelő hangon szerelmem. Figyelmemet rávezettem, és tökéletes rálátásom lett dekoltázsára, köszönhetően annak, hogy a bőrönd fölé van hajolva. Láttam, hogy beszél, de nem értettem mit mondott, nem azzal voltam elfoglalva. Elindultam felé, ő elmosolyodott. Beharaptam alsó ajkam, mire ő meglepetten nézett rám. Elkaptam derekánál és szorosan magamhoz húztam.

- Gyere! Majd én kicsomagollak ezekből a ruhákból! - mondtam sexy-sen. A meglepettség eltűnt az arcáról, kacér mosoly ült ki a helyére! Ezt beleegyezésnek veszem! Lassan hátradöntöttem őt az ágyon, felhúztam a pólóját és a hasára  szórtam néhány forró puszit! Apró nyögések hagyták el száját, amitől egyre nehezebben bírtam magammal. Néhány csók elcsattanása után már nem is volt rajtunk ruha.....Egy kellemes délelőtti testmozgás után elmentünk zuhanyozni. Én megmostam az ő hátát, ő meg az enyémet! Komolyan úgy érzem, mintha már évek óta együtt lennénk! Annyira tudjuk már, hogy mit akar a másik. Elég egy apró mozdulat, vagy egy fél szó, és már tudom, hogy mit akar! Gondolataim eredménye egy mosoly lett a számon, amit ő észre is vett.

- Mi olyan vicces, Mr.Malik? - kérdezte mosolygósan, majd magára tekerte a törölközőt, nekidőlt a fürdőszobaszekrénynek és karbatett kezekkel néhett. Én is becsavartam magam egy textilbe, vigyorogva ránéztem.

- Az, hogy mennyire szeretlek!

- Örülök, hogy boldog vagy! - odamentem és magamhoz öleltem

- Ha te az vagy, akkor én is! - egy puszit nyomtam a feje búbjára majd bementünk a szobába, felöltöztünk és folytattuk, amit igazából el sem kezdtünk! Kicsomagoltunk. Ez úgy egy órán belül meg is volt így a tévé előtt pihentünk, mikor berontott Liam, Bellával kézenfogva.

- Sziasztok! Zavarhatunk egy percre? - kérdezte Lee. Ránéztem Kat-re, és odasúgtam neki:

- Még jó, hogy nem hamarabb jöttek! - úgy mondtam, mint ha épp puszit adnék neki - Nem zavartok, gyertek csak! - néztem Liam-ékre. Ők leültek.

- Szóval csak azt akartam, hogy nem tudom, Lola szólt-e, de délután interjúra kéne menni egy helyi tv-hez! - mondta levegővétel nélkül a barátom.

- Őőőő, nem beszéltem Lolával! Igazából, azt sem tudom merre van ő most! - mondtam, tarkómat vakargatva

- Azt mi sem, de állítólag valamit nekünk intéz, mint mindig!

- Hánykor kell menni? - kérdeztem, ekkor a lányok, gondolom megunták, elvonultak a hálószobába.

- 4-kor! - mondta Liam, majd közelebb jött és suttogva folytatta - Ha megkérdezik, hogy kinek van barátnője, mindenki el fogja mondani, h van!

- És ezt szabad? Úgy értem nem lesz baj belőle?

- Lola mondta, hogy mivel mindannyiónknak jó ideje van már kapcsolata, szóval nem csak futó dolog, így vállalhatjuk, ha szeretnénk! - mondta örömittas vigyorral

- Mit kell vállalni? - lépett ki a két lány a hálóból, és Bella kérdezte Liam-et

- Ja, semmit! Csak a koncertről beszélgetünk már! - füllentett Lee, én meg felszusszantam. A lányoknak nem mondjuk el, majd csak az interjú után! Liam és Bella elhagyták a szobát, gondolom szólnak a többieknek is. Én már alig várom, hogy végre kimondhassam, IGEN! Van barátnőm több hónapja! Szeretem és ő is szeret! De nem mondok róla többet, mert nem akarom, hogy az egész élete felforduljon! Neki nem sokára kezdődik az egyetem, és nem akarom, hogy erről szóljon az ottani élete is! Te jó ég! Az egyetem! Hisz az jövőhéten kezdődik!!!!

- Nyuszó! - visítottam fel kétségbeesetten

- Mi a baj Édes?

- Neked jövöhéten indul a mandula!

- Mi van? - értetlenkedett

- Jövőhéten már menned kell iskolába!

- Úr isten! Tényleg! El is felejtettem! - mondta elkeseredve - Akkor a hétvégén haza kell mennem! Még be sem vásároltam, meg semmi...Ahj! - odabújt hozzám

- Nem akarom, hogy elmenj! De a suli most fontosabb!

- Igen! Már csak azért is, mert ha anyámék megtudják, hogy gyenge leszek a suliban, képesek, és hazahívnak! Azt meg nem akarom, mert akkor még annyit sem látlak majd, mint egyébként! - magyarázta. Imádom, mikor magyaráz, olyan okos feje lesz és tele van magabiztossággal! Megcsókoltam, nem bírtam megállni!

*Harry*

- Kicsim! Akkor én most ... Ugyebár fellépek továbbra is előttetek!

- Igen Cicus! Ez így van! - válaszoltam a kérdésére

- De mégis ki leszek?

- Ezt most ... Nem értem!

- Eddig Mary voltam! De az a selejt Jack kirúgott! Attól a nevem maradt az?

- Na látod, ez egy remek kérdés! Felhívom Lolát és megkérdezem!

- Oké! - válaszolta és elment kicsomagolni. A telefonért nyúltam és már tárcsáztam is!

- Szia Harry! Mi a helyzet? Máris hiányzom? - kérdezte nevetve

- Szia Lola! Micsoda jókedv! Merre is vagy éppen?

- Az magánügy! De ... Dolgozom, nyugi! Szóval, miért kerestél?

- Ja igen! Szóval .... - kezdtem bele és elmondtam mi is az én, vagyis a mi problémánk. Ő elmondott egy tervet, amit meg kell majd tenni Adának és akkor minden oké lesz!Azt is mondta, hogy ma 4-kor mennünk kell egy helyi tv-hez interjúra.

- .... És akkor majd mondd meg neki ezeket, és minden sínen lesz! Okés?

- Aha! Oké! Köszi! És érezd jól magad! Akár hol is legyél! - mondtam nevetve, letettük.

- Na? Mit mondott? - lépett mellém Ada

- Hát, azt, hogy Mary-ként konferálnak fel, de te majd elmondod ott, hogy igazából ki vagy!

- Miiiii? Nemááár! Ez nagyon Hannah Montana! - mondta, egy bazi nagy fintorral a száján, amitől nekem nevetnem kellett! - Ne nevess már, hülye gyerek! Tudod te, hogy mennyire utálom azt az izét! Azt se tudom mi az! Mese? Film? Sorozat? Áh mindegy! A lényeg, hogy ez gagyi lesz! - bosszankodott. Megöleltem és megcsókoltam, aminek hatására megnyugodott!

- Sziasztok! - lépett be Daddy Direction és a csaja

- Heeeello emberek! - lelkesültem fel, bár nem tudom miért.

- Csak azért jöttünk, hogy szóljuk, ma 4-kor interjú!

- Ja igen! Tudom, most beszéltem Lolával és mondta!

- Ja akkor jó! Megyünk szólunk a többieknek is! Szevasztok!

- Császtok! - azzal becsukták maguk után az ajtót. A hasam korgott egy bazi nagyot.

- Nahát! Cica! Hozzam a whiskas-t? - kérdezte kitörő nevetéssel szerelmem.

- Ha-ha! - mondtam gúnyosan - Inkább gyere el velem kajálni!

- Oké! - még mindig nevetve mondta - Hova megyünk?

- Nem tudom! Egy mekibe! - miután beleegyezett, átöltöztünk és elindultunk. Nem kézenfogva, nem csókolózva. Csak mentünk egymás mellett, mint két nagyon, nagyon jó barát! Túl sok ember járkál New York városában! Nem akartunk most 'feltűnést kelteni' bár így is sokan megállítottak. Nem csak engem! Adát is! Volt, aki megismerte őt(persze Mary-ként), vele is készítettek képet, meg aláírást kértek! Örülök, hogy végre neki is elindult a szekér! De érdekes, hogy egy kis változás van rajta (más haj,erősebb smink) és már meg sem ismerik! Nagy nehezen odaértünk a kajáldába ahol aztán kegyetlenül bezabáltam! Visszabattyogtunk, csak előbb még egy starbucks-ba bementünk.