*Harry*

Azonnal felpattantam Nessi elől-Louis mellől! A szívem olyan hevesen kezdett verni, hogy félő volt, átszakítja mellkasomat! ~Kérlek istenem! Ne csináljon jelenetet ezen!~ motyogtam magamban. Tág pupillával figyeltem, mit tesz. Nessi-t nézte, aki, ha jól látom szemem sarkából, Louis-hoz bújt szorosan.

- Szia Kiscicám! - törtem meg a csendet és lassan közelítettem felé.

- Sziasztok! - mondta semleges hangon. Akkor most ideges? Vagy semmi baja?

- Mi újság Ada? - kérdezte Liam

- Ahhh... - Sóhajtott fel, leült a konyhaasztalhoz - Bazi fáradt vagyok! Bella és Allison nem kímélnek - mondta, és a szája lebiggyedt. Szomorkás lett.

- Gyere ide Édesem! - tártam szét a karjaim. Ő lassú tempóval elindult felém, majd a karjaimba hullott - Gyere - hátráltam a kanapé felé - Üljünk le és pihend ki magad! - a hátsóm a kanapét érintette, Ada az ölembe ült, fejét a vállamra hajtotta és mosolyogva nézett mindenkit

- Mi ez a bájos mosoly? - kérdezte Nessi

- Hehe! Csak ... Annyira jó újra veletek! - mondta, mosolya még szélesebb lett

- Mi is nagyon örülünk, hogy újra minden rendben van, és velünk vagy! - mondta Kat, de abban a pillanatban megcsörrent a telefonja. Berohant a háló részre és ott vette fel. Simogatni kezdtem Ada hátát, egyszer csak azt éreztem, hogy levegővétele egyenletes lesz, aprókat szusszan. Elaludt az ölemben. Elmosolyodtam, majd a mellettem ülő párra néztem.

- Akkor nem haragszik a látottak miatt? - kérdezte suttogva Agnes

- Nem hiszem! - mondtam mosolyogva

- Vidd be, most kivételesen fekhet csaj a kabinodba! De te gyere ide vissza! - parancsolt rám Zayn. Óvatosan megemelve Ada vékony, törékeny testét, bevittem és az ágyamba tettem. Hallottam, hogy Kat telefonál még, de nem volt zavaró, úgy értem, nem hangosan tette ezt! Apró puszit hagytam Ada homlokán, elsöpörtem odahulló hajtincseit és kimentem a többiekhez.

*Kat*

- Szia Cee! NA MESÉLJ! - vágtam a közepébe

- Szia! - mondta nevetve - Akkor mesélek! Minden annyira, annyira tökély volt!Gyengéd és figyelmes volt! Kaptam rózsát, csokit! - emelte ki utolsó szavát. Néha még mindig rácsodálkozom, hogy ez a lány mennyire kajamániás!

- Jajj de jóóó! - mondtam mosolyogva - Akkor, mostmár mondhatjuk, hogy nagy lány lettél! - mondtam röhögve

- Kapd be, Kat! - förmedt rám, én csak nevettem

- És most hol van Jeremy?

- Most zuhanzik, én meg épp reggeliztem!

- Ki sem találtam volna, hogy épp eszel ... - mondtam ironikus hangon. Szinte látom magam előtt, ahogy Cee azt a bizonyos nemzetközileg ismert kézjelet alkalmazza most!(értsd: középső ujját mutatja) Még egy ideig beszélgettünk, mikor Harry a kezébében hozta be az alvó barátnőjét! Elmosolyodtam, és mivel Cee-vel épp mindent kibeszéltünk, le is tettük nem sokára. Ada mellett elhaladva rápillantottam. Annyira aranyosan alszik! Olyan, mint egy kislány! Hiába 20 éves ... Tipikus Louis esete! Még véletlen sem néz ki 20 évesnek, sőt, neki is sokszor a viselkedése inkább mutatja egy tizenéves viselkedést, mintsem egy 'felnőttét'. Elmosolyodtam a gondolataimon, majd kimentem a többiekhez. Bella is csatlakozott közben már hozzánk. Zayn ölében helyet találva érzetem, hogy újra elindul a busz.

- Ahj - sóhajtottam el magam - Mikor érünk már oda?

- Nem sokára ott leszünk! Az út két napos elvileg, tehát ... dúrván még fél nap hátra van! - magyarázza okoskodóan Liam, én meg elkeseredve konstatálom, hogy még egy darabig ezen a buszon leszünk! Nincs bajom vele, csak ... kezd unalmassá válni. A srácok nekifogtak játszani, mi lányok, kitárgyaltuk Cee romatikus első alkalmát. Mindenki mosolyogva hallgatta, ahogy elmeséltem a történetet. Pedig én csak azt adtam tovább, amit én is hallottam, Cee-től.

- Végre! Neki is meg lett a párja! - mondta mosolyogva Nessi

- Igen! Sajnos ő volt az egyetlen közöttünk, akinek nem volt senkije! - támasztom alá igazamat szorgalmas bólogatással

- Biztos kellemetlen lehetett neki, hogy ennyien vagytok, és már mindenkinek van valakije! - fűzte hozzá Emma, mire Bella is helyeslő bólogatásba kezdett

- Hát! Nem lehetett kellemes minden nap csókolózó párokat nézni ... - húztam el számat

*Ada*

Hmmm ... De jól aludtam! Hosszas nyújtózásom után kikecmergek az ágyból és meglepetten látom, hogy eeeeez bizony nem a mi buszunk! Hogy miből gondolom? Akkor lássuk: boxer boxer hátán hever a padlón, a többi férfi ruhadarab kíséretében. Pizzás doboz halmok a sarokban, Haribo zacskók az egyik polcon. RÉPAZÖLDJE a földön! Oké ... talán én ezt nem is akarom tovább nézni! Álmos fejjel csoszogok ki a konyhába. A srácok játszanak a telefonjaikon, a lányok csevegnek valamit. Lecsattantam az egyik székre, Bella és Nessi mellett. Ők csak meglepett szemekkel néztek rám, gondolom a semmiből tűntem fel közöttük. Köszöntek, én meg csak egy 'mosoly, és integet' után úgy véltem, megvolt az üdvözlés! A srácok felől nagy hangzavar szűrődik a konyhaasztalhoz. Hátra nézve csak néhány nagy, tágra nyílt szemet látok, talán az izgalom hatására! Harry és Liam játszik már csak, a többiek meg feszülten (?) nézik az eseményeket!

- Hááhá! Nyertem! - jelenti ki diadalittas vigyorral szerelmem

- Óóóó, dehogy! ÉN nyertem! - cáfol rá Liam, mire a játék csipogásából ítélve, valóban ez történt. Harry mosolya lebiggyed, kezéből kiesik a telefon, ami épp fázison találja őt, így szomorúból átvált arca fájdalmasra! Kétségbeesetten néz rám.

- Mivan? - tárom ki kezeimet nevetve

- Eltalált! - mondta vinnyogó hangon, mindenki nevetni kezd én meg megsajnálom, így odabattyogok mellé.

- És most mégis mit vársz? Masszírozzam meg? - mondtam kacagva. Arcvonásai ellágyulnak, pimasz mosoly terül szét szája szélén - Okééééé! Ez csak vicc volt! Harry! - visítom, mikor elindul felém, a számomra már jól ismert, kanos nézéssel - HARRY! - mondom kicsit erőteljesebben a nevét, de mint aki se lát, se hall, csak jön felém, én meg egyre csak hátrálok, remélve, senkit nem borítok fel! - HAROLD EDWARD STYLES! - kiáltom el magam, de mire kimondom nevének utolsó betűjét, tudatosul bennem, hogy ezzel igazából csak rontottam a helyzetemen. Harry felszusszan, majd gonosz, mégis sexy tekintettel megragadja a derekam, magához ránt és megcsókol!

- Ugye tudod, hogy nem szabadulsz!? - suttogja érzékien a fülembe

- Ne mondd már, hogy két napot nem bírsz ki!!!! - suttogom vissza

- Mi Adával átmegyünk a csajok buszára! - jelenti ki a többieknek, végig az én szemembe nézve. Én csak elröhögöm magam ezen és megrázom a fejem, de a tekintetem nem veszem el ragyogó szeméről.

- De ... Este van már! Lassan feküdnünk kell! - mondja halkan Bella

- Igen! És itt nem alhatunk! - teszi hozzá Kat

- Talán ma mégis maradhatnátok! - mondja Harry, továbbra is az én szememet nézve

- Véglis! Én is aludtam már itt! - mondom kuncogva. A srácok felpattannak és kijelentik:

- A lányok ma itt alhatnak! De szigorúan ruhában! Semmi rosszalkodás! - komolyan mondom, hogy fogalmam nincs, ezt ki mondhatta. Harry-vel vagyok elfoglalva.

- Majd mi rosszalkodunk helyettetek! - jelenti ki teljes természetességgel szerelmem, és ebben a pillanatban a busz megállt! Megragadta a kezem, mostmár a tekintetünk is elvált, és húzni kezdett a busz ajtaja felé. Hamar átértünk a 'lány'buszra. Épp csak becsukódott mögöttem az ajtó, Harry már gombolja blúzomat!

- Héééé! - mondom mosolyogva

- Ja! Inkább tépjem? - kérdezi és a gombokat lepattintva, leszaggatja felsőmet. Meglepetten nézek rá, de mosolyom még mindig kitart

- Te állat. - jelentem ki

- De te imádod ezt az állatot! - kacsint és leveti az ő pólóját is. Azt hiszem, ma kettesben leszünk, ami nálunk mindig csak jót jelenthet!! Apró, jól irányzott mozdulattal a konyhapultra emel. Mélyen a szemembenéz és megcsókol!