Sziasztok! Üdv Sopronból! :D
Tudom, azt mondtam, hogy nem lesz rész, de úgy alakult, hogy 1-2 órára itt maradtunk a szálláson, csavargás helyett, így unalmamban írtam egy gyors részt! Remélem azért tetszik majd :)  Nem túl hosszú, de talán a semminél ez is jobb! :D

Jó olvasást! Nem sokára "normál" résszel jelentkezem ... Kb szerdán, de inkább csütörtökre várjátok!
Puszil - ölel: Ada♥

*Ada*

Még van úgy kb 5 perc a kezdésig. Az öltözőbe mentünk a lányokkal, hogy sok sikert kívánjunk a fiúknak. Mikor beléptünk, ott volt egy lány. Nem igazán értettem mit keres egy rajongó az öltőzben, de ahogy láttam, a srácok barátként kezelik. Ez elég fura. Odaléptünk a pasijaink mellé és kérdőn néztünk, jelezvén, hogy nem ismerjük az előttünk álló személyt. Liam volt az, aki kapcsolt.

- Jajj, lányok! Ő itt Tina! A zenekar egyik tagjának a barátnője! :)

- Szia Tina! Én Ada vagyok! Harr.... - nem tudtam befejezni

- Harry menyasszonya! Igen tudom... Annyira cuki volt amikor megérte a kezed! Eszméletlen szépek vagytok együtt! - áradozott levegővétel nélkül, én csak mosolyogva bólogattam, Harry meg szerintem nem is figyelt, készült mert csak 1-2 perc maradt. A többi lánynak is bemutatkozott, bár róluk még nem sokat tudott, csak amit a srácok mondtak el! Nagyon kis pörgös csajszi :) Alig lehet lelőni! Egy fülhallgatós pasas berontott és kiterelte a fiúkat. Mindenki odalépett a barátnőjéhez egy csók erejéig, mi sok sikert kívánva elengedtük őket!

...

A koncert ismét fegeteges volt, a szüleim is nagyon tomboltak :D Amin én kicsit meglepődtem, de mindegy, a lényeg, hogy tetszett nekik! Együtt mentünk vissza a szállóba, elköszöntem a szülőktől és mindenki ment a szobájába. Harry-ék még maradtak, mivel aláírást osztanak és a VIP jegyesekkel is kell ám foglalkozni! A lányok sem jöttek még, szerintem majd egyszerre jönnek vissza ide. Mind eközben, amíg ez a fejemben zajlott, már a zuhanyzóba léptem, ekkor valaki kopogott. Gyorsan becsavartam magam egy törcsibe és mentem ajtót nyitni.

- Marcsi? :O - néztem kerek szemekkel a barátnőmre

- Igen! :D - a nyakamba ugrott, én meg igyekeztem megtartani mind a kettőnk súlyát, plusz még a törölközőmet sem akartam elengedni! Gyorsan beinvitáltam, magamra vettem egy köntöst és le is támadtam!

- Hogy kerülsz ide?

- Jöttem Tommy után :) Csak nem tudtam velük jönni, mert anyám szülinapja volt, és nem akartam aznap ott hagyni szegényt! - neki csak anyukája van, az apukája nem él velük ... Nem is tudja, ki lehet az :S Csak annyit tudunk róla, hogy még életben van, de hogy hol, azt nem tudni.

- Értem! Jajj én fel sem köszöntöttem Gaby-t! Hogy felejthettem el!? - kaptam a fejemhez

- Ugyan már! Anya nem várja el :) - legyintett - Egyébként nem akartam zavarni, csak lövésem nincs, hogy Tommy melyik szobában van! - mosolyogtam majd megmondtam :) Ő elköszönt, mondván, még úgyis beszélünk, hisz még maradnak! Visszatértem a zuhanyhoz, letusoltam és bebújtam az ágyba. Hamar el is szundiztam, de felébredtem, mikor Harry hazaért. Próbált csendbe lenni, olyan aranyos volt, ahogy lopakodott :D Elment fürdeni, én meg kicsit később utána mentem. Beléptem mellé a kabinba, ő pedig először meglepődött, majd magához húzott és megcsókolt! Nem történt semmi "vaddszisznóság", pedig tudom, nálunk ez elképzelhetetlen xD Szóval, én a csók után nem sokkal kijöttem a zuhany alól, ismét felöltöztem és az ágyban vártam az "uram". Mikor bebújt mellém,én a mellkasára feküdtem, nyomott egy puszit a hajamba és aludtunk.

*Liam*

Kicsit elhúzodott a koncert utáni dolog, de azért igyekeztünk amennyire lehetett. A VIP-jegyesekkel nem volt egyszerű. Az egyik nem tudott megszólalni a sírástól, a másik leblokkolt, és csak nézett nyitott szájjal, a harmadik az egész emberi volt :D Beszélt is meg minden ... Na mindegy, én nem akarok bántani senkit, csak mondom :P De azt hiszem, ami a koncert előtt volt, az talán még jobb :P Volt egy randink Bellával, ami nagyon jól sikerült!

* délután, a randi *

Fél óra múlva a folyosón találkozom Bellával. Már fel vagyok öltözve, és hát, nem tudom, jól tettem-e, de Zayn-nek hagytam, hogy a hajam is megcsinálja...Végülis nem olyan rossz :D Kat segített ruhát választani, nagyon ért az ilyesmihez, úgy látom. Kicsit izgulok, az az igazság. Nem akarok semmit elsietni, de szerintem ma megkérdezem, járna-e velem...Vagy talán túl hamar van? Hmm.... Majd látom, hogy alakul a dolog! Úgy tervezem, hogy mozizunk egyet, aztán pedig "vacsizunk". Vagy mondjam késői ebédnek? Vagy korai vacsorának? Áhh mit számít az, a lényeg, hogy eszünk :D Nah, letelt a fél óra, kimentem a szobám elé, nehány perc múlva megláttam Bellát. Eszméletlen jól nézett ki. Egy tapadós miniruha volt rajta, egy baromi nagy sarkú cipővel. Annyira csinos, és jó teste van! ~Jajj Payne, szedd össze magad!~ Odamentem hozzá, köszöntem neki, ő belémkarolt mosolyogva és egy puszit is adott az arcomra. Az egyik biztonsági emberünk vezetett és kísért minket. Sajnos ilyen szempontból nem volt jó, mert nem ketten voltunk, de nem sok vizet zavart a csávó. A moziban megnéztünk egy vígjátékot, sokat nevettünk :) Dobáltuk a popconrt meg minden :D Aztán elmentünk vacsizni, de hál istennek ott azért "kultúráltan" viselkedtünk xD

- Nagyszerű déltán volt, Liam! :) - mondta mosolyogva, mikor kisétáltunk az érettem ajtaján. A tömeg odarohant, a biztonsági pasi meg elénk vágódott és azt ordította "Szálljatok be a kocsiba azonnal! Nem bírom sokáig!" Kézen ragadtam Bellát és hamar beülünk. Úgy körbe vették a járművet, hogy mikor beült a testőr, nem tudott elindulni. Végül sikerült kis araszolással kijutni az utcából. Megkönnyebbülten sóhajtottunk mind a hárman.

- Minden oké? Jól vagy? - kérdeztem Bellát

- Igen! Csak kicsit váratlanul jött, de minden okés :) - mondta kedvesen, mosolyogva. Eszméletlen szép a mosolya. Egyszerűen nem tudok ellenállni neki. Lassan közelebb hajoltam, mélyen a szemébe néztem, amit ő tűrt. Hol a szemébe, hol pedig az ajkaira néztem. Ő megharapta alsó ajkát, és akkor éreztem, itt az idő! Megcsókoltam. Hosszú, romantikus csók volt, egy enyhe fogdosással és simogatással fűszerezve. Mikor sok, gyönyörű perc után ajkaink távolodni kezdtek, a homlokomat az övéhez nyomtam. Ő csak édesen mosolygott, láttam, hogy zavarban van. ~Itt az idő! Kérdezd meg Liam!~ Mondta egy hang a fejemben. Mély levegőt vettem, felemeltem a fejét és a szemébe néztem.

- Bella ...

- Igen, Liam? - kérdezte félénken

- Azt szeretném megkérdezni, hogy ... - egy kicsit megakadtam, ekkor ő megint elmosolyodott, ettől én megerősödtem és folytattam - Lennél a barátnőm? - nyögtem ki végül

- Igen, Liam! De azt tudnod kell, hogy Niall ki lesz akadva elször, aztán meg .... - folytatta volna, de én elnevettem magam és megcsókoltam megint! :) Ő teljesen ellazult és a csók után az ölembe feküdt. Úgy autóztunk a szállóig. Sajnos a sajtó előtt még nem mutatkozhatunk egy párként, így a kiszállásnál ügyelni kellett, hogy ne kézen fogva, és ne félreérthető helyzetben lássanak meg minket. Bementünk, aztán már kellett is készülni, mert másfél óra múlva koncert!