Sziasztok!
Hoztam egy részt, hát nem tudom milyen lett ... Nem így terveztem, de mindegy, ilyen lett! Remélem azért nektek tetszik!A másik blogon is kitettük az új részt :)

Puszi: Ada♥

 

*Ada*

Miután mindenkit köszöntöttünk elég fagyos hangulat uralkodott a szobában. Harry anyja törte meg a kínos csendet!

- Harry! Azt hiszem itt az ideje, hogy elmondjatok mindent nekünk! - mondta kissé ingerülten, de azért nyugtatta magát.

- Akkor hosszú beszélgetésnek nézünk elébe ... - morogta Harry és megfogta a kezem. Az én anyám sem hagyta szónélkül a dolgokat.

- Adrienn! Talán menjünk át egy másik szobába, és beszélgessünk!

- Rendben! - bólintottam egyet, elmondtam Harry-nek, hogy mit kért anyukám, mert ő ugye nem ért magyarul. Harry a szüleivel a nappaliban, mi meg a hálószobába mentünk anyukámmal, apukámmal és Tommy boy-jal. Becsuktam az ajtót, de előtte még kétségbeesetten rápillantottam a vőlegényemre, aki szintén ilyen fejjel nézett rám. Leültem anyuékkal szemben és vártam a kérdéseket.

- Nah! Ess neki! Mondd! Mert mióta leléptél otthonról, alig jelentkezel! Nem tudunk rólad semmit! - parancsolt rám a mindig csendes apám.  Bevallom, megijedtem! Így megeredt a nyelvem. Kis sóhaj után nekikezdtem.

- Voltam kórházban idegösszeomlás miatt, Harry miattam egyszer bekerült a kórházba, súlyos volt, de a lényeg, hogy már semmi baja. Egyszer elraboltak, terhes voltam, de elvetéltem, és most megkérték a kezem, én pedig igent mondtam! Azt hiszem más nincs! - vakartam a tarkóm és lefele néztem. Nem mertem a szemükbe nézni. Kis idő múlva mégis felemeltem a fejem. Végignéztem rajtuk, ők meg el voltak sápadva és a szavakat keresték!

- Adrienn! Nem hiszem el amit hallok! - hitetlenkedett anyám

- Azt hiszem ennyi volt! Teljesen kifordultál magadból ... Hazajössz! - mondta apám teljesen nyugodtan

- Mivan? Dehogy megyek! Hülye lennék már hazamenni! Szeretem Harry-t és más nem számít! Ha az kellene, az életem is odaadnám érte! Tudom, hogy ő is szeret! Miért akarnátok most elszakítani a boldogságtól? - kiabáltam idegesen. Ők csak néztek. Én meg nem bírtam tovább, kitéptem az ajtót és mit sem törődve Harry-ékkel, kirohantam a lakosztályról és átmentem Cinty-ékhez!

*Harry*

Anyám elég idegesnek látszik! Rob mert a szokásos lazasággal ül és vár! Ezért imádom ezt a pasast! Először csak néztük egymást anyuval, de aztán mondta a magét!

- Fiam! Milyen dolog az, hogy a netről, a tévéből és az újságokból kell értesülnöm a történtekről? És az igaz, hogy gyermeket várt Ada???? - hadarta levegővétel nélkül. Fejemet a kezeimbe temettem, sóhajtottam egyet és nekikezdtem.

- Figyelj anyu! Tudom, hogy sok kérdés van most benned, de én igyekszem majd mindenre válaszolni! Először is, azt tudnotok kell, hogy Ada nagyon fontos nekem! Ezért is jegyeztem el. Hogy miért nem szóltam nektek róla? Mert egy hirtelen ötlet volt. Hogy miért kellett ez? Ezzel válaszolok egy kérdésedre is ... Azért kellett az eljegyzés, mert Ada terhes volt, igen! De elvetélt, és azt érezte, hogy el fogom emiatt hagyni. Bizonyítani akartam, hogy eszem ágában sincs ilyet tenni, ezért döntöttem az eljegyzés mellett! És nem, nem bántam meg! Szeretem és ő is szeret! - majd hagytam, hogy feldolgozzák amiket mondtam.

- És akkor most készülnünk kell az esküvőre? Még csak most találkoztunk a szüleivel! Nem is beszélünk egy nyelvet! Úr isten, mi lesz, hogy lesz? - pánikolt anyám. Ekkor Ada rettentő dühös fejjel rontott ki a hálószobából és kiment a "ház"ból. Anyámra néztem, ő csak pislogott....

- Menny utána, Fiam! - mondta Rob. Én felptattantam és utána siettem, láttam, hogy bemegy Cinty szobájába. Én is bementem oda és egyből szóltam Adának.

- Édes! - megfordult, hallva, hogy én is ott vagyok - Mi a gond? - kérdeztem. A szoba üres volt, bár nem értem miért volt nyitva. Na de most nem is ez a lényeg! Ada rámnézett és könnyezni kezdett! - Ugye nincs baj? - kérdeztem ijedten

- Apám azt mondta, menjek haza! - mondta sírva és hozzámbújt! Nem tudtam mit mondhatnék....De ő folytatta - Te mindennél fontosabb vagy nekem! Nem hagylak itt! - ekkor kicsit megnyugodtam és a hajába pusziltam.

- Ne aggódj! Mindent megoldunk! Gyere, menjünk vissza! - megfogtam a kezét és visszamentünk. Újra mindenki a nappaliban volt, beszélgettek úgy, hogy Tommy fordított! Nagyon jó kedvük volt, nem volt vita meg semmi! Ennek örültem. Mikor bementünk, mindenki mosolyogva nézett ránk, mi meg hülye fejjel néztünk vissza rájuk!

- Most akkor mi van? - kérdeztük egyszerre. Tommy elénklépett és gratulált! Megköszöntük, majd jöttek a szülők is!

- Megbeszéltük a szülőkkel, hogy ami volt, megtörtént! Nem haragszanak, de azért örültek volna, ha szóltok, hogy mi folyik körülöttetek! Azt kérik, legközelebb ne legyen ilyen! Szeretnének minden fontos dologról tudni! - mondta Tommy, mi pedig bőszen bólogattunk!

- Megünnepeljük a nagy találkozást és az eljegyzést? - vetette fel az ötletet a "megmentőnk", Tommy. Mindenkinek tetszett az ötlet, így levonultunk a szálloda éttermébe. Csináltunk néhány képet is :)

Aztán kiderült, hogy a szüleink itt maradnak a szállóban 1-2 napig, mert Ada szülei még nem voltak itt, Anyámékkal meg Tommy-val várost nének :D Mivel nem sok idő volt a koncertig, kitaláltam, hogy az ősöknek is ott a helyük! :)

*Ada*

Végül a szüleink annyira jóban lettek, hogy megbeszélték, kivesznek 1-1 szobát, és elmennek együtt csavarogni néhány napig! Hát nem is tudom, ez most jó, vagy rossz :D Aztán Harry még egy lapáttal rátett. Kitalálta, hogy a szüleink jöjjenek a koncertre! Ők pedig természetesen nem mondtak nemet! :) Mindenki a szobájába ment és készülődni kezdtünk. Mi Harry-vel hamarabb mentünk, mostmár a banda többi tagjával és a lányokkal! Agnes elmondta, hogy együtt vannak Louis-val :) Ez töööök jó :P És azt is mondta, hogy nem megy még haza! Egy ideig velünk marad, sőt, Louis ruháért sem engedte haza, délután a csajokkal el "kellett" mennie vásárolni :D Hát ez tök jó, csak kár, hogy én most kiamaradtam belőle. Már a stadionban vagyunk, a srácok az öltözőben vannak, mi meg a backstage-ben beszélgetünk. Elmeséltem, hogy mi volt a szüleinkkel! Izgatottan hallgatták a szavaimat! Néha el is nevettem magam az arckifejezésükön :D A koncert perceken belül kezdődik, és épp most szúrtam ki a szülőket a "VIP helyen" :D Harry mindent elintézett nekik, úgy látom! :D