Sziasztok Föld lakók :D

Rövid mondókám oka, hogy közöljem, ez a rész, egy kicsit hosszabb lett, tekintve, hogy délután nem leszek itthon, és feltehően olyan 11 körül esek majd haza...Esti rész így nem tudom, lesz-e. Ezért gondoltam, hogy a "délelőtti adag" legyen nagyobb :) Jó olvasást! Írjátok meg a véleményeteket a témáról ;) Puszi: Ada

 

- Hát ... Nem sokáig lehetek veled....

- Mégis miért??? - kérdeztem vékony hangon!

- Lola itt volt, mikor visszaértem a kórházból.

- És mit mondott?

- Hogy három hét múlva turnéra megyünk ... Világ körüli turnéra... És ez azt jelenti, hogy elég elfoglalt leszek...És fáradt!

- Értem.... - mondtam elkeseredve - Akkor most mi lesz? Meddig leszel távol?

- Mi az hogy....Héééé! Hát te is jössz! Nélküled nem megyek! :)

Ekkor tudatosult bennem, hogy ha valóban terhes vagyok akkor nem utazgathatok csak úgy az országokban....De Harrynek nem mondhatom el, hisz akkor biztos, hogy lemondja a turnét. A bandának annyi lenne...Most nem mondhatom el... De a turné közben sem, hisz akkor hogy állna ki énekelni...? Gondolatsoromat Harry édesen csilingelő, mély hangja állítota meg.

- Cica!....Édes! Jól vagy? Minden oké? - rázogatta óvatosan a vállamat

- Oh, igen! Bocsi csak elgondolkodtam....Megyek fürdeni!

- Oké! Én lent leszek a srácokkal.

- Rendben! - Bementem a szobámba ruháért, a táskámat a földre dobtam és igyekeztem a fürdőszobába. Magamrazártam az ajtót, azóta szokásom, mióta Liam rámrontott. Tehát bezárkóztam és vetkőzni kedztem. A tükör előtt álltam fehérneműben. Elkezdtem nézegetni magam, simogattam a hasam....Úgy tettem, mintha már nagy lenne...Ekkor valaki kopogott.

- Ki vagy? - kérdeztem ijedten

- Zayn!

- Mindjárt kinyitom! - magamra kaptam egy köntöst és kinyitottam az ajtót, ő pedig bejött, az egyik keze a zsebében volt.

- Ada! Bocs, hogy itt zavarlak, csak bementem a szobádba és a földön ezt találtam! - dugta az orrom alá  terhességi tesztet amit még a doki adott....Teljesen megfagytam!

- Látta más is?

- Szerintem nem! Azonnal felvettem és idejöttem...

- Köszi Zayn!!! - a nyakába ugrottam és szorongattam

- Ugyan semmiség :) Egyébként jó a köntösöd! :D

- Miért?

- Mert az enyém is PONT ugyan ilyen :D

- Óh, hát bocsi, csak hirtelen ez esett a kezeim közé!

- Ugyan, nem gond! Ritkán hordom!

- Tudom, most fura lesz amit mondok....De szerinted hülye vagyok? Épp a hasam nézegettem, mikor jöttél...

- Látszik már?

- Nem, még semmi!

- Ez szerintem természetes, hisz már a hormonjaid "anya módban" működnek! ... De nem sokáig tudod titkolni...

- Tisztában vagyok vele! És most nem tudom mit tegyek! - itt a kád szélére ültem és lehajtottam a fejem

- Mégis miért?

- Ez a turné...Ha elmondom, akkor lefújja....Ha elmegyek, lehet, hogy kikészülök...Ha nem megyek, mit mondok, miért nem!? És ha közben mondom el, akkor meg...Ő omlik össze.... - itt a végén sírni kezdtem, Zayn magához húzott és simogatta a fejem.

- Sajnos nem tudok választ adni ... De nem jó, hogy titkolod! Viszont teljesen megértelek!

- Köszi Zayni! :) - fejemet a vállára tettem, ekkor benyitott Harry

- Hát itt meg mi folyik? - Zayn egyből felpattant mellőlem

- Semmi Édes! Csak Zaynnel megint beszélni valónk volt...

- Egyre gyanúsabbak vagytok nekem...De jól van! Mindegy!

- Én már mentem is! - suhant ki az ajtón Zayn, amíg Harry rá figyelt, a tesztet ami eddig a kezemben volt, gyorsan a kukába dobtam...

- Fürdötél már? - kérdezte Hazza

- Nem...Van kedved velem tartani? :)

- Ez kérdés? ;) - emelte fel bal szemöldökét a kérdés közben, és kaján mosolyt mutatott felém

...

Harry lement még a srácokhoz a nappaliba. Én mondtam, hogy megyek lepihenni, de nem tudtam aludni, így énis lementem. Zayn kiment cigizni én meg kimentem vele.

- Nem tesz jót neked, hogy a füstben állsz...Menny inkább be! - parancsolt rám Zayn

- Nem akarok bemenni! Kicsit levegőzni akarok...

- Akkor legalább ülj a hintaágyra, hogy ne menjen rád a füst....Nem jó neked....Nektek!

- Zayn! - förmedtem rá - Hallgass!

- Nyugi! Nem hallja meg senki :)

- Akkoris...Sosem tudni mikor lesz az egyik fából vagy bokorból paparazzi :D - ezen csak mind a ketten nevettünk

- Az otthonunkat azért tiszteletben tartják....Ritkán tolakodnak ide!

...

A nappaliban mentek a beszélgetések a turnéról, ki hogyan képzeli, és végül arra is fény derült, hogy valójában hogy lesz. Én csak hallgattam és lapítottam Harryre borulva. Próbáltam magam összeszedni, odafigyelni a beszélgetésükre de nem igazán ment. Majd egyszer elbóbiskoltam, és éjjel már az ágyamban keltem. Harry nyitott szájjal, szétterülve aludt. Ezen egy kissé felnevettem. Kimentem inni. A konyhában egy ír éhenkórász fogadott :D

- Szia Niall!

- Ada :) Miért nem alszol?

- Nem tudom...Szomjas voltam! - ekkor ő felpattant és a hűtőből kivette a rostos üdítőt, egy pohárba töltötte és odatette elém

- Tessék! Idd csak meg! :)

- Uhm...Köszi! - néztem értetlenül, hisz nálunk ez úgy szokás, hogy én szolgálom ki a fiúkat :D - Mire fel ez a kiszolgálás?

- Kell ahoz ok?

- Igen...Kell! Csak úgy nem tennéd...

- Elmondom, de...Ne borulj ki! - itt már szinte tudtam mit fog mondani - Megtaláltam a kukában a .... - itt a szájához nyomtam a tenyerem!

- Csss....Niall! - majd bólintott és levettem szájáról a fogásom - Mit kukázol te basszus??? Hogy találtad meg?

- Gyere menjünk a kertbe....Ott elmesélem. - felálltunk, ő fogta a szendvicsét én meg a poharamat és mentünk. - Tudod, mikor fürdeni szoktam, mindig ennem kell közben valamit, mert csak úgy érzem jól magam...

- Öhhh...ooookké Niall! De ez engem most miért érdekel??

- Hát azért, mert épp csokit majszoltam a kádban, kidobtam a papírt, mikor megláttam a tesztet a kukában....Nem vagyok szakértő ebben, de olvasni tudok...Az a teszt....Pozitív volt...Ada - fordult felém - Nem akarsz valamit elmondani?? - sóhajtottam egy nagyot

- Milyen jó, hogy én vagyok itt egyedül lány ... - morogtam halkan - Niall...Nem kertelek...Terhes vagyok Harold Edward Styles-tól!

- Öhm...Uhh....Ééééértem.... És göndörke tudja?

- Dehogy!!! És szeretném, ha egyenlőre ez így is magadna!!!! Értve?

- Igen, de ... Nem sokára turné...És...A hasad csak nagyobb lesz! Nem tudod sokáig rejtegetni!

- Niall! Az legyen az én bajom! Nem akarom eltitkolni előle...Csak...Most pont nem megfelelő az időpont, hogy elmondjam...És egyébként sem biztos még, a tesztek gyakran tévednek, majd a vérvérel mond biztosat! - próbáltam bebeszélni ezt magamnak is...De szerintem Niall sem hitte el, nem hogy én..

- Hát...Akkor...Gratulálok! Asszem' ... - majd karjait széttárta és megölelt

- Nem tudom mi lesz velem...Velünk, Niall! - morogtam a mellkasába, ekkor Liam kopogtatta meg a vállam. Megfordultam, de nagyon meg voltam ijedve, mert féltem, hogy Harry az.

- Liam!!! A frászt hoztad rám! Miért keltél fel?

- Niall...Azt hiszem azt a szendvicset bent is meg tudod enni :) ... - Niall szó nélkül bement - Azért keltem fel, mert az ablakom alatt beszélgettetek...De ez nem baj...

- Úr isten! Akkor ... te mindent...?

- Hallottam! Tisztán... Először is, had öleljelek meg! - ez megtörtént majd leültünk a fűbe, távolabb a háztól.

- Mi a véleményed? - kérdeztem félve, majd elterültem és a csillagokat kezdtem nézni

- Vélemény??? Ilyenkor az nem számít....Nem érdekes, ki mit gondol...Itt azt kell nézni, hogy mi a helyes...Hogy jól dönts!

- És mégis jelen esetben mi a jó? Én még azt sem tudom...

- Talán ... Majd ha már felkészültél rá, csak akkor mondd el neki...Mert akkor már tudod úgy közölni, ahogy azt kell!

- És honnan tudjam, hogy ez mikor van? - kérdeztem szipogva

- Érezni fogod! - majd ő is kifeküdt a gyepre és csak az eget kémleltük. Kínos csend telepedett ránk, de ő megtörte - Nem is tudom, hogy nem vettem észre, hisz ez nyilvánvaló volt! - mosolygott a végén

- Mégis mi?

- Hát hogy állapotos vagy... A tünetek mind mind arra utaltak, de nekünk ez fel se tűnt... Ebből is látszik, hogy férfiak vagyunk :D - itt kissé én is elnevettem magam

- Nem könnyű nekem ennyi pasival, de talán ilyen helyzetben a legnehezebb...Jó lenne most egy lány, akivel ezt mind kibeszélhetem...Nem titeket fárasztanálak a női gondjaimmal!

- Ada! - fordult felém - Mi most a testvéreid vagyunk....A bátyáid! Valóban nem vagyunk lányok, és bármennyire is akarnánk, nem tudnánk úgy viselkedni...Azért hallgatóságnak, valljuk be, egész jók vagyunk :D

- Ez így igaz Liam! Tökéletes tesóim vannak :) ... Szerintem mostmár menjünk be! Nem sokára reggel van, és sok a dolgotok!

- Igen! Már holnap kezdjük a próbákat a turnéra...

Bementünk és midnenki a saját szobája felé vette az irányt. Harry, mikor visszaértem, nagy kerek szemekkel ült az ágy szélén.

- Kicsim! Nem vagy jól??? Hova lettél az éjszaka közepén?

- Harry! Édesem :) - leültem az ölébe - Nagyon jól érzem magam...Csak ittam, meg kicsit levegőztem az udvaron :) Ne aggódj már folyton :) - beletúrtam a nagy hajába, ő elmosolyodott és egy puszit nyomott az arcomra. Betett az ágyba, szorosan mellémbújt és a kezét...Nem a derekamra tette, ahogy szokta...A hasamon volt végig...Talán tudja? Sejt valamit? De akkor úgy is rákérdezett volna, hisz ismerem... Nagy gondolkodásom közepedte elnyomott az álom. Reggel elég sokáig aludtam. A srácok már nem is voltak itthon. A telefonért nyúltam és tárcsáztam Harryt.

- Jó Reggelt szerelmem! Most ébredtél?

- Szia Kicsim! Igen, most! Ti már próbán vagyok?

- Igen! Most várjuk az énektanárt...Nem jössz ide?

- Nem tudom! Hol vagytok?

- Az egyik táncteremben - lediktálta a címet és könyörgött, hogy menjek

- Jól van...Majd taxival odamegyek, de majd csak később!

- Rendben Édes! Vigyázz magadra! Szeretlek!

- Én is szeretlek! Szia!

Leraktuk a telefont és akkor tűnt fel, hogy a reggeli rosszullétem elmúlt...Vagyis, ma még nem jelentkezett. Kimentem a fürdőszobába elvégeztem reggeli rutin feladataimat, a konyhába mentem és kávéért nyúltam....De végül nem ittam! Hogy miért? Mert nem akarom, hogy az esetlegesen alakuló kis élet, a hasamban, koffeinfüggőséggel jöjjön a világra....Ráér később is rászokni! Bekaptam pár falatot, remélve, hogy bennem is marad, majd taxibaszálltam és az adott címre mentem. Harry egy kanapén ült és egy kisbabával játszott! Na jóóóóóóó....Ezz már kicsit sok!! Kijé az a gyerek? Miért pont Harrynél van? Ez valami idióta jelzés számomra? Ebbe bele fogok őrülni! Nem mentem még be, csak az ajtóból figyeltem, hogy milyen édesen játszik a kicsivel ... A megállípítás eddig az, hogy remek apa lenne....

- Oh Kicsim! Már itt is vagy? :) - ölébe vette a kis csöppséget és odajött hozzám

- Igen...Most értem ide! Ő kicsoda? :)

- Ő itt Lux :) A stylist kicsije. Ő is jön velünk turnézni :P - ekkor kicsit gagyogni kezdett a babának, de én teljesen elkalandoztam. Ha egy csecsemő kibírja a turnét, akkor egy kismama is! Határoztam el magamban, de azon kaptam magam, hogy Harry a kezembe nyomja azt az apró leányt :)

- Oh :) Hát szija .... - kezdtem én is gagyogásba, Harry pedig csak szorgosan figyelt...Ahogy a többiek is később így tettek. Akik tudták, mi a szitu, azokon talán más féle "öröm" volt látható, mint azokon, akik nem is sejtették. Mindeközben az egész csapattal megismerkedtem. A zenekarral, a stylisttal, fodrásszal, sminkessel, menedzsment tagokkal....Azt se tudom hova fér majd ennyi ember :D De hát...Egy turné, az turné ... A srácok próbáltak, a kis Lux pedig rám maradt! De örömmel vigyáztam rá :) Szakmai ártalom ... :D