Sziasztok drága olvasók! :)

Szeretném előre jelezni, hogy holnap (péntek) és szombaton eléggé elfoglalt leszek...Pénteken reggeltől estig tartó strandolás van terven a párommal, szombaton meg ugye az iskola ( -.-" de végre utolsó alkalom, aztán nekem is nyári szünet) ! Tehát...Holnap tuti, hogy nem lesz rész! Sajnálom! Szombaton megpróbálok este írni, de ha nagyon fáradt leszek, akkor az is lehet, hogy nem lesz! Vasárnap már nagyobb esélyt látok a dologra! :) Előre is elnézést kérek! De egyébként is nyár van, ne üljetek otthon a gép előtt :P Csavargás, strandolás, barátnőzés-barátozás! NYOMÁS A SZABADBA GYEREKEK! :)

Üdv: Ada 

 

 

Niall és Harry :D

 

*Ada*

Harryvel azt beszéltünk, hogy elmegyünk vacsizni. Gondolom elegáns helyre, mert azt mondta csinos legyek. Mikor elkészültünk a kocsiba pattantunk és elindultunk. Nem tudtam hova megyünk ... A duna part felé ment Harry...Végül egy elképesztően nagy hajó mellett álltunk.

- Harry...A hajón fogunk vacsizni? -kérdeztem, nagy szemekkel néztem

- Igen....Baj? :) - fordult felém kedvesen

- Nem... Csak nagyon úgy tűnik, hogy senki nincs itt....

- Ne aggódj kicsim! :) - majd kézenragadott és felmentünk a hajóra! Előreengedett és ekkor BUMM!!!! Felkapcsolódtak a fények....Mindenhonnan emberek ugrottak elő. Hullt a konfetti meg minden ...

- MEGLEPETÉÉÉÉÉÉS!!!! - kiáltotta a tömeg....Én csak álltam és pislogtam, mint hal a szatyorban...Először nem is értettem mire fel van ez az egész...

- Édes! Jól vagy? :D - kérdezte tőlem Harry nevetve

- Én....Azt hiszem! De ez meg mi? - néztem körbe a tömegen, és aztán Harryre néztem

- Boldog Szülinapot Szerelmem! - kiáltotta és megcsókolt! Akkor tudatosult bennem, hogy te jó ég .... ma van a születésnapom! Kissé lesokkolódtam, de nem igazán volt időm sokkot kapni sem, mert jöttek oda az ismerőseim,barátaim, a családom .... mindenki hogy felköszöntsön :) Mindenkinek megköszöntem és puszit adtam! Mikor végre a sok sok ebmber "végére értem", egy picér egy kiskocsin vagy min, betolta a torát. Eszméletlen szép volt!Mindenki elkezdte énekelni a 'Happy Birthday'-t... A szemem könnybelábadt...Nem tudtam visszafolytani, sírni kezdtem!

- Mi a baj apróság? Talán nem tetszik? - lépett mellém Lou

- Úr isten Lou! Dehogynem! - átöleltem szorosan - Egyszerűen mesés!

- Akkor ne késlekedjünk! Vágjuk fel! - adta a kezembe a kést Niall, én csak mosolyogtam, majd a szüleimre vetettem egy rövid pillantást és felszeltem a tortát. Mondhatom nem kis feladat volt ennyi embert "megetetni"... A zene megszólalt és mindenki bulizni kezdett! Az időseb generáció 10 körül elköszönt :) Mindenkit "kikísértem" és megköszöntem, hogy eljöttek...Fél 11-kor Harry egy mikrofonba beszélve mondta, hogy kezdjem el kibontogatni az ajándékokat, mert sosem érek a végére:D ... Egy asztal tele volt dobozokkat....Eszméletlen, hogy ezt mind én kapom... Nekiláttam a csomagolásnak...Többségében ruhákat, ékszereket...ilyesmit kaptam :) Plüssöket :) Minden dobozra rá volt írva, hogy kitől, vagy kiktől volt, így könnyebb volt számomra. 1 óra alatt végeztem a bontogatással. Ekkor jöttek a srácok ajándékai :) Nialltől kaptam egy csinos ruhát :) Meg egy hamburgeres kulcstartót :D Liamtől egy csinos táskát kaptam :) Zayntől egy összecsukható fésűt, tükörrel xD Louistól egy plüss nyulat répával a kezében, meg egy rózsaszínes karkötőt :) Harry az odalépett és a fülembe súgta, hogy majd ha kettesben leszünk, megkapom....Bevallom egy vad éjszakára gondoltam xD De nem az volt ... éjfél előtt Harry kézen ragadott és a hajó orrába vezetett. Olyan titanic fílingben álltunk, én elöl ő meg a hátammögött. Egyszer csak nagy puffanásokat hallottam...Az égre néztem és tűzijáték volt! A szemem ismét könnybelábadt, majd Harryre néztem!

- Ez nekem...?

- Csak neked Cica! - majd megcsókolt

- Köszönöm Harry! Csodás ajándék! A buli...A tűzijáték...Minden! Én el is felejtettem, hogy ma van a szülinapom! Szeretlek! - majd újra csókolóztunk.

- Édes! Még nincs vége! Még van 1-2 dolog a tarsolyomban! ;)

- Harry! Ez már.....már túl sok! Ez csak egy szülinap! :)

- Csss! - számta tette a kezét és a zsebéből egy dobozt húzott elő - Ez a tiéd!

- Köszönöm szépen! :) - a nyakábaugrottam és szorongatni kezdtem

- Bontsd ki!! - parancsolt rám....Egy gyönyörű nyaklánc és hozzá illő fülbevaló volt benne!

- Úr isten Harry! Ez csoda szép! Nagyon tetszik! - adtam a szájára egy puszit - Felteszed?

- Persze! - megfordultam és ő felcsatolta a nyakláncot - Nagyon jól áll Édes :)

...

A buli folytatódott, már volt aki elég jókedvű volt :D egyszer csak a zene leállt...A srácok a "színpadra" mentek és egy-egy mikrofont megragadtak. Harry szónokolni kezdett, Tommy fordította magyarra :)

- Egy kis figyelmet szeretnénk kérni! ... Köszönöm! A srácokkal készültünk még egy apró meglepetéssel a mi kis ünnepeltünknek! Írtunk egy számot...

- Pontosabban Harry írt :) - szólt közbe Liam

- Igen ... Szóval írtam egy számot erre az alkalomra...De ez a következő albumon is rajta lesz! Remélem tetszik majd! ... Kezdjük is el!

"(waiting for a girl like you)
The light shines
It's getting hot on my shoulders
I don't mind, this time it doesn't matter
Cause your friends,
They look good but you look better
Don't you know all night
I've been waiting for a girl like you to come around, round, round

Under the lights tonight
Turned around, and you stole my heart
With just one look
When I saw your face
I fell in love
Took a minute girl, to steal my heart tonight ..... "

A szemem könnyfelhő borította ... Szinte alig láttam valamit! A srácok meghajoltak majd odasiettek hozzám. Én csak álltam és sírtam. Harry magához ölel, majd a többiek is csatlakoztak :) Mindenkinek megköszöntem egy öleléssel, és két puszival. Harry természetesen csókot kapott! Szép hosszú csókot :) Az este további részében csak ittunk és buliztunk!

Reggel....Azaz hogy délben felébredtem, iszonyúan hasogatott a fejem! Harry az ölemben feküdt, Louis a vállamon, Niall a hátammögött, a fejünk teteje összeért. Liam Louis lábán aludt, Zayn pedig a bal kezemet zsibbasztotta, a mellkasán Katie-vel...De nem csak mi voltunk a hajón! Rengeteg barátom ragatd még ott :D Akkora rumli van, mint ha bomba robbant volna! Remélem nem nekünk kell kitakarítani, mert abba belebolondulok! Elfelejtkezve a többiek testhelyzetéről, gondoltam egyet és felugrottam. Muszáj valami gyógyszert keressek! Mikor felpattantam egyedül Lou ébredt fel!

- Még egyben vagy? - kérdezte álmosan

- Ha a fejfájást nem vesszük, igen! Hát te? - válasz nem jött...visszaaludt! :D

Mentem, kerestem egy aspirint és hiper gyorsasággal bevettem. Aztán egy extra adag kávét főztem! A kávé illatára kiszállingózott az ott maradt népség, úgyhogy azzal telt a  "délelőttöm" hogy kávét főztem folyamatosan és elköszöntem az épp távozóktól. 7-en maradtunk! Főztem még kávét és a srácoknak odavittem.

- Ébresztő lusta banda! - ordítottam el magam amire mindenki felijedt! Én majd megszakadtam a nevetéstől :D - Tessék! Igyatok egy kávét! Tudom, hogy nem szoktatok, de ez a buli után most indokolt :D - odanyújtottam mindenkinek a kávét és szó nélkül elvették.

- Hűűűűű gyerekek! Azt hiszem ez a buli sokkal jobb volt, mint amire számtottam! :) - mondta Niall, Liam pedig szorgosan helyeselt

- És neked, hogy tetszett Cica? - kérdezte Harry, közben mellé ültem

- Ez volt életem legszebb szülinapja! :) Köszönöm nektek! - majd mindenki be"bőgte", hogy ez csak természetes :) Feltápászkodtunk, kihorduk az ajándéko

 

kat meg a megmaradt kaja-pia dolgokat Harry kocsijába. A többiek a kisbusszal jöttek, mi ketten Harry kocsijával :) A szállodába mentünk. Mindenki lezuhanyozott és döglött a tévé előtt! :) Nem igazán voltunk élettel teli és vidám hangulatban :D Inkább csak örültünk, hogy élünk :D